Hírek

Megnyitotta kapuit a siófoki SzínPart!

A Balaton legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelye az idei nyáron is számos színházi előadással és koncerttel várja a kultúra szerelemeseit, akik egy üde nyári kulturális felfrissülésre vágynak. Július végétől egy hónapon keresztül 11 eseménnyel készülnek a SzínParton.

Az évadot július 31-én Szulák Andrea, Gallusz Niki és Csonka András nyitották meg örökzöld magyar slágerekkel. A művészek visszatérő vendégei Siófoknak és mindig örömmel látogatnak városunkba. A hétvégén a nevetésé volt a főszerep, hiszen a Játékszín előadásában a Legénybúcsú érkezett a SzínPartra. Az előadás szereplőit többször is visszatapsolta a közönség.

Hétfőn este érkezik a világhírű ExperiDance csapata Ezeregyév című előadásával. A felejthetetlen élmény garantált, nem érdemes kihagyni! Ezt követi a Dumaszínház nagyágyúja, Kovács András Péter önálló estje alatt garantált a szórakozás.

Koncertekből sem lesz hiány, augusztus 7-én az idén 30. születésnapját ünneplő Budapest Klezmer Band zenei átiratait hallgathatja meg a közönség, melyeket az együttes alapítója és vezetője, a munkácsi származású Jávori Ferenc Fegya komponált. A hétvégét a Játékszín kedvelt előadása, a Menopauza zárja Hernádi Judittal, Szulák Andreával és Náray Erikával a főszerepben.

Az évadot méltán híres előadók koncertjeivel zárja a SzínPart: augusztus 12-én Dés László új műsorral készül, a régi nagy slágerekkel és vadonatúj dalokkal koncertezik. Felcsendül az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy!, de elhangzik majd természetesen a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk is.

Balázs Fecó exkluzív nagykoncerttel készül. Az összetéveszthetetlen hangzásról nemcsak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül sztárvendégével: Szűcs Antal Gáborral.

Augusztus 15-én Nyári Károly, az ország legismertebb énekes-zongoristája köszönti a közönséget „Ez majdnem szerelem volt” című koncertjével. A gazdag zenei fantáziáról árulkodó koncerten az előadó legszebb és legkedveltebb saját dalai mellett a legnagyobb magyar legendák, mint Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál örökérvényű slágerei lesznek hallhatók. A meghívott sztárfellépők Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel egyedülálló duett dalokkal kápráztatják el a közönséget, önfeledt szórakozást nyújtva.

Az államalapítás ünnepén a 100 Tagú Cigányzenekar érkezik egy különleges ünnepi koncerttel a szabadtéri színpadra.

A SzínPart 2020-as nyári évadát Demjén Ferenc turnéjának siófoki állomása zárja augusztus 22-én.

További információ a Siófoki Szabadtéri Színpad Facebook oldalán található.

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.