News

Useful information

Álomnyaralás Siófokon Nyereményjáték Szabályzat

A facebook.com/hellosiofok oldalon közzétett nyereményjáték szabályzata.

1. A játék és a szervező

Jelen szabályzat a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület (Cg.: 00 18 760527, adószám: 18760527-2-14) 8600 Siófok, Fő tér 11. szám alatti társaság (továbbiakban: Szervező) által kezelt, karbantartott https://www.facebook.com/hellosiofok Facebook oldalán futó üzenőfali játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.

2. A játék időtartama, menete

A Játék időtartama: 2020.07.03. 20:00 – 2020.07.15. 12:00
Sorsolás: 2020.07.15. 16:00
Eredményhirdetés: a sorsolástól számított legkésőbb 24 órán belül.

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a szervező által üzemeltetett Hello Siófok Facebook oldalra kikerülő játékfelhívás szerint kell eljárnia: (NYEREMÉNYJÁTÉK - ÁLOMNYARALÁS SIÓFOKON Gondolkoztál már, milyen lenne egy tökéletes nap Siófokon? Hogy mi mindent csinálnál, mik a kihagyhatatlan látnivalók, hol kóstolnád meg a legfinomabb ételeket, hol pihennél meg egy hosszú, élményekkel teli nap után… Családdal érkeznél? A wellness a mindened? A gasztroélményekre hajtasz? Vagy jöhet a sport minden mennyiségben? Most lehetőséged van valóra váltani az álmodat, ugyanis a Hello Siófok csapata játékra hívta a siófoki élményekért felelős szolgáltatókat, akik örömmel ajánlottak fel szuper ajándékokat a szerencsés nyerteseknek! Négy ajándékcsomagot állítottunk össze a legjobb siófoki élményekből, bízva abban, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb élményeket. Figyeljétek oldalunkat, mert hamarosan megismerhetitek az összes fontos részletet ezzel kapcsolatban! Négy napon keresztül ismertetjük veletek a nyereménycsomagokat, és nektek csak annyi lesz a feladatotok, hogy a számotokra legszimpatikusabb alá írjátok Siófok szlogenjét kommentben: „Itt kezdődik a Balaton!” Mi pedig július 15-én minden nyereménycsomaghoz sorsolunk 1-1 szerencsés nyertest, aki még idén szeptember végéig átélhet néhány szuper, élményekkel teli napot Siófokon választott útitársával! A szállásra és az élményekre is a vendégeink vagytok! Ugye játszotok velünk a siófoki álomnyaralásért? Holnap érkezünk a családi élményekkel! (A nyeremények felhasználásához előzetes egyeztetés szükséges a felajánlókkal. A választott időponttól és az aktuális kapacitástól függően változhatnak a feltételek. A nyeremények – ettől eltérő eredményre jutó személyes egyeztetés hiányában – 2020. szeptember 30-ig felhasználhatóak! Fontos részletek és pontos nyeremények: http://hellosiofok.hu/hirek/hir/299/alomnyaralas-siofokon-nyeremenyjatek-szabalyzat/))

A játék meghirdetése 2020.07.03-án történik, 20:00 időpontban, majd ezt követi 4 db egyéni játékfelhívás az alábbi időpontokban:
2020.07.04. 20:00
2020.07.05. 20:00
2020.07.06. 20:00
2020.07.07. 20:00

3. Sorsolás

A játék végén az egyéni játékfelhívások alá érkező kommentek közül kerül kisorsolásra felhívásonként 1 db (azaz összesen 4 db) nyertes.

A sorsolás 2020.07.15-én 16:00 órakor történik, egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal, egy két tagból álló sorsolási bizottság előtt, melyről a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv készül.

4. Kik vehetnek részt a játékban?

• Aki a Hello Siófok Facebook oldalra kikerülő játékfelhívás szerint jár el (a továbbiakban: Játékos).

• Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.

• Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

• A Játékban a Szervező dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

• A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

• Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

• A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

5. Nyeremények

A játék végén a 4 db egyéni játékfelhívásra 1-1 db (azaz összesen 4 db) nyertest hirdetünk.


Nyeremények:
1. játékfelhívás:
Családi Élmények Siófokon” csomag, melynek tartalma:
- Szálláshely a siófoki Club218 Vízpart Apartmanházban 1 db apartman 4 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel (2020.08.31-ig hétköznap, egyéb időszakban bármikor)
- 1 db családi (4 főre szóló) belépő a siófoki Bella Állatparkba, tevegeléssel vagy 10 perc élménylovaglással
- 1 db 2 napos, 4 fős családi belépő a Siófoki Nagystrandra
- 1 db családi (4 főre szóló) belépő a siófoki Óriáskerékre
- 1 db családi (4 főre szóló) belépő a siófoki Fordított házba
- 1 db családi (4 főre szóló) belépő a siófoki Víztoronyba

- 1 db családi (4 főre szóló) belépő a T-flotta városnéző Kisvonatra (feltétel: a program után a felajánló által készített videóban véleményt mondani a szolgáltatásról)
- 1 db családi (4 főre szóló) belépő a T-flotta kalózhajóra
(feltétel: a program után a felajánló által készített videóban véleményt mondani a szolgáltatásról)
- 1 db napágy utalvány a PLÁZS felajánlásából
- 1 db családi (4 főre szóló) időkorlátozás nélküli belépő a Galerius Élményfürdő és Wellnessközpontba az élményfürdő részre
- 1 db családi (4 főre szóló) utalvány a Balatoni Hajózási Zrt. Siófokról induló menetrendi hajójára
- 1 db 4.000 Ft értékű családi (4 főre szóló) ajándékutalvány a siófoki Dinasztia Cukrászdába

2. játékfelhívás:
"Siófoki Wellness" csomag, melynek tartalma:
- Szálláshely a siófoki Balaton Colors Beach Hotelben 1 db szoba 2 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel (2020.08.31-ig hétköznap, egyéb időszakban bármikor)
- Relax & Beauty ajándékutalvány a Sió Wellness Medical Beauty jóvoltából: 2 db Relax teljes testmasszázs, 2 db Beauty luxus arcregeneráló kezelés
- 1 db 5.000 Ft értékű ajándékkártya a siófoki Balassa Szalon felajánlásából
- 1 db 5.000 Ft értékű ajándékkártya a siófoki Barber Shop by Balassa felajánlásából
- 1 db 2 napos, 2 fős felnőtt belépő a Siófoki Nagystrandra
- 1 db 2 főre szóló időkorlátozás nélküli belépő a Galerius Élményfürdő és Wellnessközpontba az élményfürdőbe és a szaunavilágba is
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Óriáskerékre
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Fordított házba
- 1 db 2 főre szóló utalvány a Balatoni Hajózási Zrt. Siófokról induló menetrendi hajójára
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Víztoronyba
- 1 db napágy utalvány a PLÁZS felajánlásából
- időponttól függően egy koncertre vagy egy péntek esti programra érvényes, 2 főre szóló belépőjegy a PLÁZS felajánlásából

3. játékfelhívás:
"Gasztrokalandok Siófokon" csomag, melynek tartalma:
- Szálláshely a siófoki Janus Boutique Hotel & SPA-ban, 1 db szoba, 2 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel
- 5.000 Ft értékű utalvány az Egy Csipet Nádas étterembe
- 15.000 Ft értékű utalvány a siófoki Déli Part BBQ étterembe: 2 db BBQ tál (2x5.000 Ft értékű), italfogyasztás (5.000 Ft értékű)
- 2.000 Ft értékű utalvány a siófoki Dinasztia Cukrászdába
- 1 db „Nincs 2 négy nélkül” díszdoboz a Hedon Kézműves Sörfőzde jóvoltából, mely 2 db 0,66 l-es Charlie Firpo-t és 2 db 0,33 l-es Johnny Firpo-t tartalmaz
- 1 db ajándékcsomag a Krista Porta felajánlásából
- 1 db 2 napos, 2 fős felnőtt belépő a Siófoki Nagystrandra
- 1 db 2 főre szóló utalvány a Balatoni Hajózási Zrt. Siófokról induló menetrendi hajójára
- 1 db 2 főre szóló, 3 órás belépő a Galerius Élményfürdő és Wellnessközpontba
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Víztoronyba
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Óriáskerékre
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Fordított házba
- 1 db napágy utalvány a PLÁZS felajánlásából
- időponttól függően egy koncertre vagy egy péntek esti programra érvényes, 2 főre szóló belépőjegy a PLÁZS felajánlásából

 

4. játékfelhívás:

"Siófok Aktív" csomag, melynek tartalma:
- Szálláshely a siófoki Aranypart Campingben, 1 db Eurocomfort mobilház, 2 fő részére, 2 éjszakára. A szálláshely a következő fix időpontban vehető igénybe: 2020.08.28-30.
- 2 db kerékpár 2 napos bérlésére szóló utalvány a Golden Shore Bike felajánlásából
- 1 db 2 főre szóló mászójegy a Zamárdi Kalandpark felajánlásából

- 1 órás mini kajaktúra a Balatonon a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület felajánlásából
- 1 órás SUP élmény a Balatonon a SióSUP felajánlásából

- 1 db 2 napos, 2 fős felnőtt belépő a Siófoki Nagystrandra
- 1 db 2 főre szóló utalvány a Balatoni Hajózási Zrt. Siófokról induló menetrendi hajójára
- 1 db 2 főre szóló, 3 órás belépő a Galerius Élményfürdő és Wellnessközpontba (az Élményfürdőbe és a Szaunavilágba is)
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Víztoronyba
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Óriáskerékre
- 1 db 2 főre szóló belépő a siófoki Fordított házba
- 1 db 5.000 Ft értékű utalvány az Egy Csipet Nádas étterembe
- 1 db napágy utalvány a PLÁZS felajánlásából
- időponttól függően egy koncertre vagy egy péntek esti programra érvényes, 2 főre szóló belépőjegy a PLÁZS felajánlásából

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A nyeremények felhasználásához előzetes egyeztetés szükséges a felajánlókkal. A választott időponttól és az aktuális kapacitástól függően változhatnak a feltételek. A nyeremények – ettől eltérő eredményre jutó személyes egyeztetés hiányában – 2020. szeptember 30-ig használhatóak fel.

A nyertesek nevét a Hello Siófok Facebook oldalon tesszük közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 24 órán belül.

Amennyiben a meghirdetett időpontban kisorsolt és kihirdetett nyertes bármilyen okból elveszíti jogosultságát a nyereményére, a Szervező fenntartja pótnyertes sorsolásának a jogát.

A Nyertes vállalja, hogy a nyeremény kapcsán Siófokon töltött idő alatt fotókkal dokumentálja a nyeremények felhasználását, és ezen fotókat a Szervező rendelkezésére bocsátja, aki a Nyereményjáték utókommunikációja során felhasználhatja azokat. A Nyertes vállalja továbbá, hogy a nyeremény kapcsán Siófokon töltött idő alatt Szervezőnek lehetőséget biztosít arra, hogy fotókkal és interjúval dokumentálja a nyeremények Nyertes által történő felhasználását, amelyeket szintén felhasználhat a Nyereményjáték utókommunikációja során.

6. Nyertes értesítése

A nyertessel Facebook üzenetben vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük velük a nyeremény átvételének részleteit.

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot 3 napon belül, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

• egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;

• egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;

• jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti.

7. Nyeremények kézbesítése

A nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel Facebook üzenetben egyeztetjük.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban. Amennyiben a nyertesnek nyereménye átvételéhez, beváltásához utaznia kell, ennek költsége a nyertest terheli. A nyereménycsomagok szolgáltatásokról szóló utalványokat, belépőjegyeket is tartalmaznak, melyek felhasználási időpontjáról és egyéni feltételeiről a Nyertesnek egyeztetnie kell a nyeremények felajánlójával.

8. A Szervező felelőssége

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

9. Adatkezelés és adatvédelem

9.1 Tájékoztatás

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. A megadott adatokat a Szervező az adatfeldolgozón kívül harmadik fél részére nem továbbíthatja. A játék során a Játékos Facebook profilján nyilvánosan elérhető adatokon kívül nincs szükség további adatok megadására a Szervező számára, kizárólag a kisorsolt Nyertesek adják meg egyéb adataikat a Nyeremény kézbesítésének érdekében.

A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.

Adatkezelő
Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület

cégjegyzékszám.: 00 18 760527

adószám: 18760527-2-14

cím: 8600 Siófok, Fő tér 11.

elérhetőség: info@hellosiofok.hu

Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.

Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat.

A személyes adatokat a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra és a jogszabály által előírt kötelezettségei teljesítésére, valamint adatgyűjtésre használja.
Az adatkezelési cél megszűnésével, de legkésőbb a Játékot követő 30 nappal az adatok törlésre kerülnek.

9.2 Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban,

§ hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Facebookon szereplő adatait Szervező megismerje és a nyereményjátékhoz szükséges mértékben kezelje, továbbá amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím, adóazonosítójel), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje.

§ feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) a jelen Játék lebonyolítása során a nyeremények kézbesítése céljából felhasználja.

A személyes adatokat a Szervező kizárólag a nyertes Játékosokkal történő kommunikációra használja.

 

Játékos tudomásul veszi, hogy Szervező a közte és a Játékos  között létesülő jogviszonyra tekintettel a Játékosnak a nyereményjáték során, illetve az alatt megadott személyes adatait a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27. napján elfogadott 2016/679. számú rendeletében (a továbbiakban: „GDPR” vagy „Rendelet”) 6. cikk (1) bekezdés a) pontjára tekintettel, a nyeremény átadásától számított 30 napig őrzi.

 

10. Kizárás

A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.

Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

11. Vegyes rendelkezések

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook. Ennek a promóciónak nem szponzora, támogatója vagy adatkezelője a Facebook.

More news, important information

We inform the residents and guests of Siófok that the prologue of Tour de Hongrie international bicycle race will take place on 11th June. A closed circle route will be introduced (shown on the map) to ensure the safety of the race. Periodic traffic restriciton is expected in the area of the route the day before. 

 

June 11th 2019 from 13:00 to 18:30 : full roadblock on the circle route.

Vehicles can not access the route shown on the map in this period. 

On the pass points shown on the map periodic pedestrian crossing will be available.

For more information visit www.siofok.hu

 

 

On 14 August 2018, Tour de Hongrie bicycle race will start from Siófok. Regarding this traffic changes are expected during the day.

With 8 winning applications, the Tourism Association of Siófok has received the following title Marketing Capital for Siófok.

 

Hundreds of children and adults were doing sports in Siófok on May 30, the Challenge Day, which gave the city to third place in the competition.

In 2018, Balaton Hajózási Zrt. Will organize the National Regatta, the National Sailing Club of Hungary Settlement at Siófok on June 9-10. On the occasion of the 50th anniversary of Siófok's birth, 50 settlements will be hosted by the organizers - says BAHART in his statement.