Szolgáltatók

A koronavírus járvány miatt a Meseműhely határozatlan ideig zárva tart!

Látogass el MeseMűhelyünkbe!

Ahol célunk a mesék megszerettetése a gyermekekkel és fantáziaviláguk szárnyaltatása, megélése egy-egy foglalkozáson, melyen diafilmet vetítünk, majd egy rövid játékkal egy kicsit tovább éltetjük a mesét együtt. Ezek kiscsoportos, interaktív, a meséhez szorosan kapcsolódó játékok, melyekbe beépítünk drámajátékot, kézműveskedést, kísérletezést, bábjátékot, kirakós -, és egyéb fejlesztő játékokat. A foglalkozáson egy felnőtt kísérő is részt vehet, hiszen a mese nem csak gyermekeknek szól. :) A foglalkozáson részt vevők száma maximum 8 gyermek lehet és az őket kísérő szülők. Az alkalom 30 perc.

A szolgáltatás neve MiniMozi, ahol szeretnénk, hogy a gyerekek igazi mozi hangulatban élvezhessék a vetítést, így egy kis limonádét és rágcsálnivalót is biztosítunk a számukra. Minden foglalkozás végén matricát kapnak az adott meséhez kapcsolódóan, melyet egy egyedi meseműhelyes matricaalbumban gyűjthetnek is. 

Helyszín a Kálmán Imre Kulturális Központ Szabadidő terme.

 

További tevékenységeink:

 

Élőszavas mesemondás: 

Ezen foglalkozás keretein belül a mesélő fejből mond történeteket a gyerekeknek. A foglalkozás ideje 60 perc, mely alatt legfőképpen a magyar népmesék közül válogatunk. Az előre bekészített rajzlapok, ceruzák, filctollak, zsírkréták segítségével a gyerekek a mesehallgatás közben rajzolhatnak is, ha ahhoz van kedvük, az alkalom végeztével hazatérve pedig jöhet a vacsi a fürdés és a meleg kakaó az ágyba. Így lehet ez az esemény egy meghitt, nyugodt zárása egy hosszú napnak. 

 

Ünnepeljetek a MeseMűhellyel!

Születésnapi-, vagy egyéb gyermekrendezvényekre kitelepülést vállalunk egy komplett meseprogrammal, melyben van minden ami egy izgalmas bulihoz kell: mese, diavetítés, kézműves foglalkozás, arcfestés és játék!

 

Felnőttekhez is szólunk: 

Szülőknek szóló kommunikációs és önismereti tréningeket is szervezünk egyéni, vagy csoportos formában. Jelszavaink a test-lélek egység, a testtudatosság fejlesztése és az önmagunkkal töltött minőségi idő. 

 

Mottónk:

"A mese örök. Mindegy, hogy mi a technikai körítés, mindegy, hogy a gyerek számítógépezik, mert a kíváncsiság, ami gyerekké teszi, az megmarad." /Csukás István/

 

Tartsatok velünk a legközelebbi alkalommal, látogassatok el honlapunkra, és foglaljatok helyet online aktuális eseményeinkre! Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

www.mesemuhely.com

Niki és Levi

A MeseMűhely csapata

 

Elérhetőségeink:

Web: www.mesemuhely.com

Tel.:0670 421 99 25 ; 0670 671 99 14

E-mail: mesemuhely.siofok@gmail.com

Facebook: facebook.com/mesemuhelyem

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkl5_T005kTexR25zqWvpMw

További szolgáltatók
+36 30 650 3248
8171, Balatonvilágos, Petőfi Sándor utca 46.
http://hedon.hu/
uzem@hedon.hu
+36 30 310 62 12 , +36 84 311 781
Ma: 08:00 - 19:00
8600, Siófok, Fő tér 10/b.
http://www.balassaszalon.hu
info@balassaszalon.hu