News

Useful information

Siófok Téli Varázsa

Alig várjuk, hogy újra visszatérjen a városba a megszokott sürgés-forgás, de Siófok téli varázsa idén is Mindenkinek jár!:) Sok-sok játékkal, fotóval és videóval készülünk nektek decemberben, hogy ti is részesei lehessetek a Siófok nyújtotta téli élménynek, és együtt várjuk a karácsonyt!

Holnap kinyithatjuk Virtuális Adventi Naptárunk első ablakát, és egészen Szentestéig minden napra készülünk nektek egy-egy siófoki varázslattal. Lelkesen készülődünk az ünnepekre, reméljük, már ti is nagyon várjátok a Karácsonyt, és együtt ötletelhetünk majd a jól bevált sütireceptek, kézzel készült ajándékok és a legszebb karácsonyi dallamok világában. Bemutatunk nektek ügyeskezű siófoki kézműveseket, akik segítenek a díszítésben, találkozhattok majd helyi cukrászokkal, akik a legfinomabb sütiket segítenek elkészíteni, megismerhetitek a tökéletes halászlé titkát, olvashattok egy-egy jótékonysági kezdeményezésről és a decemberi hagyományokról is.

A Mikulás is ellátogat hozzánk Siófokra, és természetesen nem üres kézzel érkezik: ha figyelmesen követitek Hello Siófok Facebook oldalunkat, akár ti is találkozhattok ajándékaival a városban egészen december 24-ig. De más játékkal is készülünk! Aki szívesen vett részt őszi kincsvadászatunkon, bizonyára városi kódfejtő játékunkat is élvezni fogja. A játék során egyénileg, barátokkal vagy a családdal fedezhetitek fel a belváros látványosságait, amelyekkel kapcsolatban egy-egy kérdésre kell felelnetek.

A következő hetekben az ünnepi pompában ragyogó Siófok varázslatos helyszíneit járhatjátok körbe Instagram oldalunkon is, és minden vasárnap együtt gyújtjuk meg a következő gyertyákat a város adventi koszorúján, hogy ezáltal a virtuális utazók is átélhessék Siófok Téli Varázsát!

Reméljük, hamarosan újra Siófokon üdvözölhetünk Mindenkit, és a 2021-es év csupa szuper élményt tartogat számunkra!:)

More news, important information

We inform the residents and guests of Siófok that the prologue of Tour de Hongrie international bicycle race will take place on 11th June. A closed circle route will be introduced (shown on the map) to ensure the safety of the race. Periodic traffic restriciton is expected in the area of the route the day before. 

 

June 11th 2019 from 13:00 to 18:30 : full roadblock on the circle route.

Vehicles can not access the route shown on the map in this period. 

On the pass points shown on the map periodic pedestrian crossing will be available.

For more information visit www.siofok.hu

 

 

On 14 August 2018, Tour de Hongrie bicycle race will start from Siófok. Regarding this traffic changes are expected during the day.

With 8 winning applications, the Tourism Association of Siófok has received the following title Marketing Capital for Siófok.

 

Hundreds of children and adults were doing sports in Siófok on May 30, the Challenge Day, which gave the city to third place in the competition.

In 2018, Balaton Hajózási Zrt. Will organize the National Regatta, the National Sailing Club of Hungary Settlement at Siófok on June 9-10. On the occasion of the 50th anniversary of Siófok's birth, 50 settlements will be hosted by the organizers - says BAHART in his statement.