Hírek

Az őszi szünetben is keresd Kajlát Siófokon!

Kajla, a magyar vizsla kölyök október végétől újra Siófokra látogat, és nyakába veszi a várost, mert itt aztán ősszel sem lehet unatkozni - az őszi élményekből pedig sosem elég! 

Október 23. és november 1. között az őszi kampányidőszakban a Kajla útleveletek segítségével és érvényes diákigazolványotokkal díjmentesen vonatozhattok és utazhattok busszal a legtöbb útvonalon. Hát akkor irány Siófok, kövessétek Kajlát kedvenc Balaton-parti városába! A Kajla útlevélbe továbbra is gyűjthetitek a pecséteket, hiszen Siófokon ismét rengeteg pecsételő hely és számos kedvezmény vár rátok

A kampányhoz a siófoki Tourinform iroda is csatlakozott, ahol szintén Kajla pecséttel várják a betérő diákokat, és tájékoztatják az érdeklődőket a városi pecsételőhelyekről és a kedvezményt felajánló szolgáltatókról. Az irodát a siófoki Víztorony földszintjén találjátok, keressétek a piros Turista Információ feliratot!

Még nincs útleveled, de gyűjtenéd a pecséteket? A Tourinformban azt is kérhetsz – zöldet vagy akár az új kéket is!  Emellett kétféle képeslap közül is választhattok, és Kajla körös kiadványt is kaphattok munkatársainktól. Akik pedig már három ezüst Kajla karikával is rendelkeznek, arany színű karikára válthatják be a túrákon szerzett érméket.

 Siófokon a kedvezményadó helyek között érdemes felkeresni a Játékbirodalom Játszóházat, a Sándor éttermet, a Bella Állatparkot, a Fordított házat, valamint a Fresh Hotelt is. Kalandra fel, és az őszi szünetben is irány Siófok!

 

További infót ezen az oldalon találtok: https://kajla.hu/ajanlatok

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.