Hírek

Az őszi szünetben is keresd Kajlát Siófokon!

Kajla, a magyar vizsla kölyök október végétől újra Siófokra látogat, és nyakába veszi a várost, mert itt aztán ősszel sem lehet unatkozni - az őszi élményekből pedig sosem elég! 

Október 23. és november 1. között az őszi kampányidőszakban a Kajla útleveletek segítségével és érvényes diákigazolványotokkal díjmentesen vonatozhattok és utazhattok busszal a legtöbb útvonalon. Hát akkor irány Siófok, kövessétek Kajlát kedvenc Balaton-parti városába! A Kajla útlevélbe továbbra is gyűjthetitek a pecséteket, hiszen Siófokon ismét rengeteg pecsételő hely és számos kedvezmény vár rátok

A kampányhoz a siófoki Tourinform iroda is csatlakozott, ahol szintén Kajla pecséttel várják a betérő diákokat, és tájékoztatják az érdeklődőket a városi pecsételőhelyekről és a kedvezményt felajánló szolgáltatókról. Az irodát a siófoki Víztorony földszintjén találjátok, keressétek a piros Turista Információ feliratot!

Még nincs útleveled, de gyűjtenéd a pecséteket? A Tourinformban azt is kérhetsz – zöldet vagy akár az új kéket is!  Emellett kétféle képeslap közül is választhattok, és Kajla körös kiadványt is kaphattok munkatársainktól. Akik pedig már három ezüst Kajla karikával is rendelkeznek, arany színű karikára válthatják be a túrákon szerzett érméket.

 Siófokon a kedvezményadó helyek között érdemes felkeresni a Játékbirodalom Játszóházat, a Sándor éttermet, a Bella Állatparkot, a Fordított házat, valamint a Fresh Hotelt is. Kalandra fel, és az őszi szünetben is irány Siófok!

 

További infót ezen az oldalon találtok: https://kajla.hu/ajanlatok

További hírek; fontos információk

A balatoni hajózás 175. jubileumának alkalmából országos művészeti pályázatot hirdet a BAHART 2021. május 1. és augusztus 13. között! Ünnepeljünk együtt és állítsunk méltóképp emléket a balatoni hajózás múltjának és jövőjének!

Engedd szabadon a kreativitásod, ragadj ki egy témát vagy részletet a balatoni hajózás 175 éves történelméből és alkoss egyedit bármilyen technikával!

Március 11-én megnyílt a Kovászvirág Pékműhely - Kézműves Pékség és Termelői Bolt Siófokon a Fő u. 111. címen.

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.