Hírek

Ezerarcú Siófok - PLÁZS Siófok

Ezerarcú Siófok rovatuk következő állomásán a PLÁZS-on jártunk, ahol Nagy Fruzsinával a PLÁZS marketing- és programmenedzserével beszélgettünk az idei év kihívásairól, a programokról és a jövőbeni tervekről. A fehér homokos part, a páratlan balatoni panoráma, a napközbeni strandolás és az esti koncertek mind-mind hozzájárulnak a felejthetetlen siófoki élményekhez!

 

Kérlek, mutasd be a „PLÁZS életérzést”!

Nehéz lenne leírni, meg kell tapasztalni. :) Balaton parton chillezős nappalok, bulis éjszakák. Az ember kiszakadhat a rohanós, városi hétköznapokból és úgy érezheti magát, mintha a tengerpartra ment volna nyaralni. A gyönyörű balatoni naplementék, kedvenc zenekarok és dj-k feltöltenek élettel és felejthetetlen élményeket adnak.

 

Milyen értelemben „nyitott új fejezetet a balatoni nyár fogalomtárában” a PLÁZS?

Lett egy hely picit több mint egy órányira Budapesttől, ahol szinte mindenki talál kedvérevaló programot a nyáron legalább egyszer. A balatoni strandolás is új értelmet nyert, hiszen a Plázson a nappal is egyedi hangulat uralkodik jó zenékkel, bárokkal és napozóágyakkal.

 

Ez az év különleges a Covid járvány miatt. A jelenlegi szabályoknak milyen módon tudtok megfelelni? Hogy tudjátok megoldani a vendégek biztonságos fogadását?

Természetesen mi is kiemelt figyelmet fordítottunk a higiéniára. Ingyenes kézfertőtlenítő pontokat hoztunk létre, gyakrabban fertőtlenítettük a napágyakat, asztalokat, pultokat.

 

Mi a tapasztalatotok az idei nyárról? Sok minden más volt idén a vírus miatt, mint tavaly?

Kellemes csalódás volt ez a nyár. Bár nagy szomorúságunkra a legtöbb nagykoncertünk elmaradt, rengeteg kisebb eseménynek adtunk otthont. Továbbra is kihagyhatatlan állomása, sőt célpontja volt a Plázs a siófoki éjszakának.

 

Mivel készültök a szokatlan, szeptemberi nyitvatartásra?

Mivel később indult a nyár úgy gondoltuk ráhúzunk még két hetet. Olyan programokkal sikerült megtölteni a hétvégéket, hogy suli ide vagy oda, érdemes hétvégén Siófokra indulni. Szeptember 5-én a hatalmas népszerűségnek örvendő Necc Partyt tartjuk meg a Plázs Arénában, 11-én pedig a Kowalsky meg a Vega koncertezik.

 

Terveztek újításokat a közeli/távoli jövőben?

Természetesen igen, folyamatosan tervezgetünk, ötletelünk hogyan lehetne fejlődni. Ez egy soha véget nem érő folyamat. Terveket elkiabálni nem merünk, hiszen láttuk, hogy napok alatt változik meg minden, ha arról van szó, de lesznek újítások jövőre is.

 

Hogy képzelsz el egy tökéletes napot Siófokon?

Reggel bemegyek a Plázsra a barátaimmal és ott is maradok másnap reggelig. :)

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.