Hírek

Szeptember 1-től lezárják a Baross hidat

A siófoki Baross híd (Indóház utca és a Vitorlás utcai körforgalom között) átépítését érintő szakasz kivitelezési munkáit 2020. szeptember 1-től megkezdik.  

A balatoni bringakör fejlesztésének részeként elkezdődik a Sió csatornán átívelő Baross híd átépítése - adta hírül a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (Nif).

A hidat szeptember 1-től zárják le a gépjárműforgalom elől. A gyalogosok és kerékpárosok a várhatóan május végéig tartó építkezés időtartama alatt is folyamatosan közlekedhetnek a Siófok központi részén elhelyezkedő hídon.

A lezárás a Vitorlás utcai körforgalom irányából a Mártírok útjáig érinti a forgalmat. Az autósok számára terelő útvonal teszi lehetővé az akadálymentes, biztonságos közlekedést. A gépjárművek a Vitrolás utca - Fő utca - Beszédes híd- Mártírok útja útvonalon kerülhetik el a Baross hidat.

A munka várhatóan 2021. május 31-ig tart - írja a cég.

Forrás: www.siofok.hu

További hírek; fontos információk

A balatoni hajózás 175. jubileumának alkalmából országos művészeti pályázatot hirdet a BAHART 2021. május 1. és augusztus 13. között! Ünnepeljünk együtt és állítsunk méltóképp emléket a balatoni hajózás múltjának és jövőjének!

Engedd szabadon a kreativitásod, ragadj ki egy témát vagy részletet a balatoni hajózás 175 éves történelméből és alkoss egyedit bármilyen technikával!

Március 11-én megnyílt a Kovászvirág Pékműhely - Kézműves Pékség és Termelői Bolt Siófokon a Fő u. 111. címen.

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.