News

Useful information

Ezerarcú Siófok - Aranypart Camping

A sok felejthetetlen siófoki élmény a megannyi turisztikai szereplőnek köszönhető, akiket Ezerarcú Siófok rovatunkban mutatunk be olvasóinknak. A rovatban ezúttal a varázslatos vízparti környezetben elterülő siófoki Aranypart Campinget látogattuk meg. A camping vezetője, Egry Dóra mesélt nekünk a legfontosabb újításokról, a rugalmas foglalási feltételekről, a biztonság és higiénia kiemelt szerepéről és az utánozhatatlan „kemping életérzésről”, amit szerintünk mindenkinek érdemes kipróbálni!

Milyen változásokat hozott a kemping életében a járvány és a veszélyhelyzet?

A járvány megjelenése számos negatív és pozitív változást is hozott. A veszélyhelyzetkor tömegesen mondták le a vendégek a már lefoglalt szállást. A foglalási és lemondási feltételeket rugalmasabbá tettük, és többféle ártípust is kialakítottunk, így mindenki megtalálja a számára kedvező megoldást. Sokan átfoglaltak egy későbbi dátumra, vagy áttették a jövő évre a foglalásukat, aki kérte, annak pedig természetesen visszafizettük az előleget.

A jelenlegi szabályoknak milyen módon tudtok megfelelni? Hogy tudjátok megoldani a vendégek biztonságos fogadását?

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a biztonságra, ahogy eddig is. Elkészítettük a saját eljárásrendünket, mely a honlapon elérhető, így minden vendégünk még érkezés előtt megismerheti azt. Kollégáink maszkban és kesztyűben dolgoznak, a takarításkor mindent fertőtlenítünk. A vizesblokkokban, közös helyiségekben kézfertőtlenítők és kézfertőtlenítős habszappanok kerültek kihelyezésre. Az étterem, büfék, ABC is maximálisan betartják az előírásokat, hiszen számunkra a vendégek biztonsága a legfontosabb. A kempingünk közel 10 hektáros, így mindenki számára tudjuk garantálni a biztonságos nyaralást.

Milyen foglalási és fizetési feltételeket biztosítotok a vendégeknek?

Az idei évtől többféle ártípussal dolgozunk:

  • Vissza nem térítendő ár: ebben az esetben kedvezményt biztosítunk a vendégek számára, de ez a foglalás nem lemondható
  • Standard ár: ebben az esetben érkezés előtt 14 nappal lemondható a foglalás
  • Flexibilis ár: ebben az esetben érkezés előtt 24 órával lemondható a foglalás

Mennyire értékelődött fel a digitalizáció, változott az online megoldásokhoz való hozzáállásotok?

Az online lehetőségeket mindig is fontosnak tartottuk, igyekszünk mindent megtenni a hatékonyság és a vendégek kényelme érdekében. Az online bejelentkezés lehetősége nálunk már 2 éve működik, érkezés előtt 3 nappal a vendégek kapnak egy bejelentkezési lapot, melyet még otthon, vagy akár út közben ki tudnak tölteni; így a recepción eltöltött idő jelentősen lecsökken. Nem kell várakozni, sorban állni. Még a tavalyi év végén vezettük be az online SZÉP kártya fizetés elfogadást, így SZÉP kártyával is tudnak már vendégeink online foglalni és fizetni. Az idei évtől pedig már a sátorhelyeket is online lehet foglalni nálunk, így tudjuk garantálni, hogy mindenkinek legyen helye és csak annyi ember tartózkodjon a kempingben, akik számára biztosítani tudjuk a megfelelő távolságot és a felhőtlen kikapcsolódást. 

Emellett elindítottunk hírlevelünket is, illetve egy chatbot funkciót is a honlapunkon, mellyel még gyorsabbá és hatékonyabbá vált az ügyintézés, a vendégek hamarabb kapnak választ a felmerült kérdéseikre.

Mire világított rá a veszélyhelyzet? Mire kell a jövőben jobban odafigyelni?

Ami számunkra eddig is fontos volt, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk a vendégek kérdéseire, kéréseire reagálni. Ezért van lehetőség online ajánlatkérésre, foglalásra, online bejelentkezésre. A tisztaság a legfontosabb. Ez számunkra mindig is kiemelt cél volt, ezért az idei évtől már új vállalkozóval dolgozunk, akinek több évtizedes tapasztalata van szállodák, egészségügyi intézmények takarításában.

Az újranyitás után milyen újításokat terveztek még?

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, minden évben fejlődünk. Az idei évben már rendszámfelismerő rendszer működik a kempingünkben, minden vendégünk számára ingyenes WIFI hozzáférést is biztosítunk.

Most egy törzsvásárlói program bevezetésén dolgozunk, hiszen sok a visszatérő vendégünk, akiknek ezzel a lehetőséggel szeretnénk megköszönni hűségüket.

Van-e olyan újítás, amelyet a vírushelyzet miatt kellett bevezetni, de a továbbiakban, biztonságosabb időkben is alkalmazni fogtok?

A vírushelyzet alatti újítások, fejlesztések bevezetését már régóta terveztük, csak a veszélyhelyzet felgyorsította ezeknek a bevezetését. Így minden, amit most alkalmazunk, azok a szolgáltatások maradnak a jövőben is.

Mit üzennél a jövőben Siófokra látogatóknak?

Újra vár a balatoni nyár!smiley Siófok biztonságos hely, fantasztikus adottságokkal. A város és a kemping is családbarát, így mindenki számára csak ajánlani tudom. Kempingünk közel 10 hektáron terül el, közvetlenül a Balaton parton, sportpályákkal, medencével. Számos sátorhelyünk, lakókocsi parcellánk, üdülő- és mobilházunk is van. Több étterem, büfé, ABC is működik a területen belül, így aki nem akar messze menni, az mindent megtalál egy helyen. Fontos számunkra, hogy vendégeink jól érezzék magukat, így kerékpárt és elektromos robogót, SUP-ot és kajakot is lehet bérelni nálunk, a vízicsúszdát pedig vendégeink kedvezményesen vehetik igénybe. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki a „kemping életérzést”, biztosan nem fogja megbánni!

 

fotók: aranypartcamping.hu

More news, important information

We inform the residents and guests of Siófok that the prologue of Tour de Hongrie international bicycle race will take place on 11th June. A closed circle route will be introduced (shown on the map) to ensure the safety of the race. Periodic traffic restriciton is expected in the area of the route the day before. 

 

June 11th 2019 from 13:00 to 18:30 : full roadblock on the circle route.

Vehicles can not access the route shown on the map in this period. 

On the pass points shown on the map periodic pedestrian crossing will be available.

For more information visit www.siofok.hu

 

 

On 14 August 2018, Tour de Hongrie bicycle race will start from Siófok. Regarding this traffic changes are expected during the day.

With 8 winning applications, the Tourism Association of Siófok has received the following title Marketing Capital for Siófok.

 

Hundreds of children and adults were doing sports in Siófok on May 30, the Challenge Day, which gave the city to third place in the competition.

In 2018, Balaton Hajózási Zrt. Will organize the National Regatta, the National Sailing Club of Hungary Settlement at Siófok on June 9-10. On the occasion of the 50th anniversary of Siófok's birth, 50 settlements will be hosted by the organizers - says BAHART in his statement.