Hírek

Hello Otthon x Hello Siófok - Siófok ízei házhoz jönnek

Péntek estére  valószínűleg már a család minden tagja túl van egy nehéz és kimerítő héten. Kinek a digitális oktatás, kinek a home office kihívásai nehezítették a napi rutinját, kinek pedig a megszokott munkába járással, de a rendkívüli szabályok, korlátozások betartásával teltek a dolgos hétköznapok.

A hétvége elérkeztével sokunknak most nem változik a környezet, azonban így, otthon maradva lényegesen több időnk jut a családra, a gyerekekre, játékra, pihenésre. Foglalkozzunk egy kicsit a családunkkal, keressünk olyan elfoglaltságokat, ahol mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. Próbáljunk meg egy kicsit ebben a mindenki számára nehéz időszakban elvonulni a családunk nyújtotta, nyugodt környezetbe, a távolban élő, vagy akár a velünk egy városban lakó családtagokkal, barátokkal pedig a szabályok betartása mellett videóhívás formájában „találkozzunk”. Osszuk meg velük a jelenlegi élethelyzetünk nehézségeit, a jó bevált tippeket, trükköket, ki milyen programokat tervez a családdal, a gyerekeket mivel sikerült lefoglalni, és hogy milyen élményeket gyűjtöttünk a közös otthoni programjaink során, melyeket jószívvel ajánlunk mindenkinek.

A mindennapjaink átalakultak és most arra ösztönzünk benneteket is, hogy használjátok ki a helyzet adta lehetőségeket, és töltsetek minél több időt egymással! A rendkívüli helyzetben is éljük meg ünnepként a hétvégéket, hiszen a legtöbb családban ilyenkor van lehetőség a nyugodt, közös ebédekre, vacsorákra. De mi lenne, ha nem a konyhában robotolva töltenénk a szombat és vasárnap délelőttöket?

A siófoki éttermek széles gasztronómiai kínálata és az általuk nyújtott kiszállítási szolgáltatás kizökkenthet a hétköznapok és hétvégék egyhangúságából. A kínálat nagyon széles, szinte a világ összes konyhájából választhatunk kedvünkrevaló ízeket! A klasszikus magyar konyha remekei mellett lehetőségünk van olasz ételeket, az ázsiai konyha finomságait és süteményeket is saját otthonunkba rendelni. Így kimozdulni sem kell otthonról, a szabadidőnket teljes egészében a családdal tudjuk tölteni, és persze mindenkinek lehetősége van a kedvenc ételét elfogyasztani ebédre vagy akár vacsorára is.

Arról nem is beszélve, hogy az ételrendeléssel támogatjuk a helyi éttermeket, vállalkozókat is, hogy a veszélyhelyzet elmúltával is ugyanolyan színvonalon és ugyanazzal a lelkesedéssel tudják folytatni működésüket! Javasoljuk, ha tehetitek, a bankkártyás fizetési lehetőséget válasszátok, óvva ezzel a saját és a futárok egészségét is!

Íme az éttermek listája, ahonnan kedvünkre válogathatunk a finomságokból:

http://hellosiofok.hu/hirek/hir/242/hello-otthon-x-hello-siofok-rendelj-te-is-hazhoz/

További hírek; fontos információk

A balatoni hajózás 175. jubileumának alkalmából országos művészeti pályázatot hirdet a BAHART 2021. május 1. és augusztus 13. között! Ünnepeljünk együtt és állítsunk méltóképp emléket a balatoni hajózás múltjának és jövőjének!

Engedd szabadon a kreativitásod, ragadj ki egy témát vagy részletet a balatoni hajózás 175 éves történelméből és alkoss egyedit bármilyen technikával!

Március 11-én megnyílt a Kovászvirág Pékműhely - Kézműves Pékség és Termelői Bolt Siófokon a Fő u. 111. címen.

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.