Hírek

Színházlátogatás Siófokról

A siófoki IBUSZ iroda kapcsolatait kamatoztatva budapesti  színházlátogató programokat indít siófoki indulással. 

A siófoki IBUSZ iroda a tavasz folyamán az alábbi darabokra indít buszokat:

 

Színházlátogatások Budapesten nagysikerű darabokra siófoki indulással

(Operettszínház, Vígszínház, Madách Színház)

 

Vígszínház 

március 13. 19:00 A nagy Gatsby 13.150,.ft/fő

 

Operettszínház                          

március 29. 11:00 Musicalmesék (gyerekeknek, gyerekcsoportoknak) 7.500,-ft/fő

április 03. 9:00 Mennyasszonytánc 12.500,-ft/fő

 

Madách színház  

május 13. 19:00 Mary Poppins (gyerekeknek, családoknak) 13.750,-ft/fő

 

Mivel a fenti előadásokra a jegyek már több hónappal az előadás előtt elfogynak, ezért minél hamarabb, február 05-ig kell fixen foglalni a színházlátogatásokat.

Csoportos foglalás esetén kedvezményt biztosítanak.

 

Egyéni jegyfoglalásra is van lehetőség a siófoki IBUSZ irodában, részletekkel kapcsolatban a konkrét foglalás esetében tudnak ajánlatot adni.

 

Az iroda tervez még a tavasz során gyermekcsoportok részére egynapos ausztriai csokigyáras túrákat.

Amennyiben van lehetőség személyes megbeszélésre, az IBUSZ iroda munkatársa szívesen felkeresi az iskola képviselőjét, programszervezőjét, az iskola vezetését.

 

További információ:

IBUSZ Utazási Irodák Kft.

Siófoki Iroda

H-8600 Siófok, Fő tér 9.

Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig: 09:00-17:00

 

Tel.: +36-84-510-720; +36-20-449-7420

Fax: +36-84-315-213

siofok@ibusz.hu

www.ibusz.hu

 

További hírek; fontos információk

2019-ben ismét rekordot döntött a magyar turizmus a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján, a főbb mutatószámokat vizsgálva túlszárnyaltuk az előző évet. Kiegyensúlyozott külföldi és belföldi vendégforgalom, magas bevételek és dinamikusan emelkedő SZÉP-kártya forgalom jellemezte 2019-ben az ágazatot. A Balaton régió és ezen belül Siófok is nagyon jól teljesített.

Idén már május 30-án, pünkösdkor kinyit a Plázs, így három hónapon át minden hétvégén lesznek zenei programok a siófoki Nagystrandon. Több olyan zenekar és előadó is érkezik 2020-ban a Plázsra, akikkel korábban nem találkozhatott a siófoki közönség.

Közeledik február 14-e, a szerelmesek ünnepe. 2020-ban pedig akár egy egész hétvégén át ünnepelhetjük a Valentin-napot, hiszen február 14. idén péntekre esik. Nézzük, Siófokon milyen Valentin-napi élményekben lehet részünk!

Egészen biztos, hogy 2020 is eseményekkel, izgalommal és csodás élményekkel teli lesz Siófokon. Bizony idén is mindenki megtalálhatja majd azt a programot, ami számára az igazi kikapcsolódást jelenti. A sport szerelmesei, a fesztiválokra, rendezvényekre, koncertekre és egyéb szórakozásra vágyók, a gasztronómiai sokszínűséget keresők, a kultúra és hagyományok iránt érdeklődők, családosok, egyszóval mindenki megtalálta a számítását, aki az év során Siófokra látogat, hiszen „itt kezdődik a Balaton!”

Több mint 1000 szakmabeli meghívott részvételével zajlott a hagyományos, február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gála a Budapest Kongresszusi Központban, immár 28. alkalommal. A Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület elnöke és irodavezetője is jelen volt az eseményen, ahol értékelésre került a 2019-es év, majd megismerhették a turizmus szakma 2020-as fejlesztési terveit is.