Hírek

Színházlátogatás Siófokról

A siófoki IBUSZ iroda kapcsolatait kamatoztatva budapesti  színházlátogató programokat indít siófoki indulással. 

A siófoki IBUSZ iroda a tavasz folyamán az alábbi darabokra indít buszokat:

 

Színházlátogatások Budapesten nagysikerű darabokra siófoki indulással

(Operettszínház, Vígszínház, Madách Színház)

 

Vígszínház 

március 13. 19:00 A nagy Gatsby 13.150,.ft/fő

 

Operettszínház                          

március 29. 11:00 Musicalmesék (gyerekeknek, gyerekcsoportoknak) 7.500,-ft/fő

április 03. 9:00 Mennyasszonytánc 12.500,-ft/fő

 

Madách színház  

május 13. 19:00 Mary Poppins (gyerekeknek, családoknak) 13.750,-ft/fő

 

Mivel a fenti előadásokra a jegyek már több hónappal az előadás előtt elfogynak, ezért minél hamarabb, február 05-ig kell fixen foglalni a színházlátogatásokat.

Csoportos foglalás esetén kedvezményt biztosítanak.

 

Egyéni jegyfoglalásra is van lehetőség a siófoki IBUSZ irodában, részletekkel kapcsolatban a konkrét foglalás esetében tudnak ajánlatot adni.

 

Az iroda tervez még a tavasz során gyermekcsoportok részére egynapos ausztriai csokigyáras túrákat.

Amennyiben van lehetőség személyes megbeszélésre, az IBUSZ iroda munkatársa szívesen felkeresi az iskola képviselőjét, programszervezőjét, az iskola vezetését.

 

További információ:

IBUSZ Utazási Irodák Kft.

Siófoki Iroda

H-8600 Siófok, Fő tér 9.

Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig: 09:00-17:00

 

Tel.: +36-84-510-720; +36-20-449-7420

Fax: +36-84-315-213

siofok@ibusz.hu

www.ibusz.hu

 

További hírek; fontos információk

A tavaszi veszélyhelyzet megnehezítette a turisztikai ágazatban dolgozók mindennapjait, és ez Siófokon sem volt másként. A helyi turisztikai szereplők kitartása, rugalmas hozzállása és a városi szintű együttműködés szerencsére lehetővé tette, hogy Pünkösd hétvégéjén elinduljon az igazi, várva várt siófoki nyár, tele siófoki élményekkel!

A helyi szolgáltatásokat, vendéglátókat bemutató Ezerarcú Siófok rovatunk újabb részével jelentkezünk, ezúttal a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business-ből, ahol Mile Csaba szállodaigazgatóval beszélgettünk a tavaszi helyzet okozta nehézségekről, a megoldásokról és a jövőről.

 

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

- avagy MIRŐL és HOGYAN írj, hogy eloszlasd a vendégeid utazással kapcsolatos bizonytalanságait
(forrás: szibea.hu)

Az újranyitás kapujában állunk és körvonalazódni látszanak, hogy marketingesként mi most a legfontosabb feladat. Olyan információkkal kell a vendégeket ellátni, amelyek meggyőzik őket arról, hogy a szálláshelyen a nyaralás alatt sem fenyegeti veszély az egészségüket és végre biztonságosan kiléphetnek a négy fal közül.

Siófok Pünkösd hétvégéjén nyitásra készül! Természetesen minden biztonsági előírásnak megfelelve, vigyázva Rátok, de már mindenki készen áll arra, hogy visszatérjen az élet Siófokra.

Az idei tavasz rendkívül nehéz helyzetbe hozta Siófok vállalkozóit is, gyorsan és rugalmasan kellett alkalmazkodniuk a helyzethez annak érdekében, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Szerencsére a kitartás és a városi szintű összefogás lassan, de biztosan meghozta gyümölcsét, és az enyhítések után, mostanra már újra nyílnak az éttermek, kávézók, cukrászdák teraszai, rövidesen visszatér az élet Siófok utcáira.