Szolgáltatók

Lódi József és Lódi Józsefné kistermelők családi méhészetüket 22 évvel ezelőtt alapították.

Méhészetük Székesfehérváron található, azonban lakóhelyünktől 100-150 km-re is szállítják a méheket, azért, hogy különböző fajtamézeket termeljenek, és ezzel szélesítsék termékeik körét, mert nem csak egyszerűen virág- és akácméz létezik, hanem nagyon sok ízletes, és pikáns ízű mézet  gyűjtenek a méhek.

A méhészet 18 féle mézet ismertet és kóstoltat. A mézek között fellelhető gyógynövényes, virágporos, propoliszos változat, illetve különböző magvas változatban is csomagolják azokat. A méhek a méz mellett még egy kiváló anyagot, propoliszt is gyűjtenek, amelyet kis üvegekben tinktúraként kínálják. A méhek által termelt viaszt díszes figurákba,  illetve méhviaszgyertyákba öntjük.  A kiváló magyar méz védjegyeként díszes üvegeket zárjeggyel látják el, hogy a fogyasztó megbizonyosodhasson róla, hogy ezek a kiváló termékek Magyarországról származnak.

A méhészet hazai és nemzetközi versenyeken kiváló eredményeket ért el.

2016. decemberében a Fejér Megyei Méhészet is megalapította a Szent István Mézlovagrendet. Legfőbb céljuk, hogy a kiváló magyar mézeket a fogyasztókkal megismertessék, növeljék a hazai mézfogyasztást, illetve annak összes jótékony hatását minden rendezvényen népszerűsíthessék, illetve bemutatják a méhészetet, mint hagyományt.  Kérés esetén, rendezvényeken díszes lovagi ruhákban is meg tudnak jelenni.

Kistermelői számmal, illetve érvényes NEBIH engedéllyel rendelkeznek, hogy mézeiket, illetve egyéb méhészeti termékeiket árusítsák, és a termékeiket díszes üvegekben, illetve csomagolásban kínálják.

További szolgáltatók
+36 30 5030 475 (GB)
8600, Siófok, Petőfi sétány 9. főszezonban, elő-és utószezonban Fő utca 200.
http://bikesiofok.hu/
bikesiofok@gmail.hu
+36 30 310 62 12 , +36 84 311 781
Ma: 08:00 - 19:00
8600, Siófok, Fő tér 10/b.
http://www.balassaszalon.hu
info@balassaszalon.hu