Szolgáltatók

A Bella Állatpark minden nap 9:30 órától 18:30 óráig tart nyitva. A park egész területén a szájmaszk viselése kötelező!

Az élménypark Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben, a Bella Állatparkban várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Az élményteli programot nyújtó buborékfocizás és zorb ball minden korosztály számára, az ugrálóvár pedig gyerekeknek kellemes kikapcsolódást jelent. A honlapon található információk segítségével mindenki könnyedén megtervezheti kirándulását.

BUBORÉKFOCI FELNŐTTEKNEK ÉS GYEREKEKNEK

Felhőtlen szórakozás buborékfocival! Óriási buli gyerkeknek és felnőtteknek buborékfocizni, fellökni gátlástalanul a másikat tudva, hogy nem lesz semmi baja. Bátran állíthatjuk, hogy a buborékfoci a világ legbiztonságosabb extrém sportja! A játékos biztonsági övvel van becsatolva a játékszerbe, így képtelen ütközés közben kiesni belőle, maga a buborék pedig 100%-ban megvéd mindennemű ütközéstől. A leginkább fenyegető rizikó faktora a játéknak a rekeszizmok túlzott igénybevétele a sok nevetéstől! Ez egy korosztálytól és nemtől független kiváló és biztonságos szórakozás, amit bárki bátran kipróbálhat. A buborékok TÜV vizsgával rendelkeznek, így minden előírásnak megfelelnek.  

UGRÁLÓVÁR

Minden gyermeket feldob egy légvár! A színes, ötletes ugráló várunk elengedhetetlen kelléke egy családi napnak. Az ugrálóvárak a gyermekek megunhatatlan kedvencei. A mai gyerekeket már le kell tudni foglalni, a felnőtteknek pedig kell egy kis kikapcsolódás! A légvár TÜV vizsgával rendelkezik, így minden előírásnak megfelel. 

ÁLLATSIMOGATÓ

Testközelben a természettel, ahol szelíd állatok: kétpúpú tevék, lovak, zebuk, dámszarvasok, alpakák, lámák, kenguruk, mini-pónik, szamarak, ormányos medvék, szurikáták, macskafélék, törpe kecskék és birkák, pávák, emuk, struccok, óriás papagájok, nyulak, sok más háziállat várja és dísztó halakkal várja a kisállat barát kedves vendégeket. További info: siofokzoo.hu

Zoo-csemegével könnyedén le lehet venni őket a lábukról.

BELLA KISBUSZ

Látogasson el a Bella Állatparkba elektromos kisbusszal! Rendelje meg házhoz és a Bella kisbusszal városnézés közben eljut az Állatparkba, ahol csodálatos programok várják a gyerekeket és felnőtteket. Miután tettek egy kellemes sétát és körbejárták az állatparkot, lovagoltak és tevegeltek, buborékfociztak és a gyerekek kiugrálták magukat az ugrálóvárban, egyszerűen vegye igénybe a kisbuszt a hazajutáshoz. Tökéletes párórás, vagy akár egy egésznapos program!

ÁLLATPARK JÁRAT HÁZHOZ RENDELHETŐ!
Tavaszi kedvezményes árak (min. 10 fő, max. 14 fő)
Kisbusz oda-vissza menetjegy 05.31-ig: 1000,-Ft/fő
Állatpark belépő: Gyerek jegy: 800,-Ft · Felnőtt jegy: 1000,-Ft           

 

Nyitvatartás
Ma: 09:30 - 18:30
További szolgáltatók
06 70 385 0035
8611, Siófok-Kiliti repülőtér, Szekszárdi út
www.molnair.hu
info@molnair.hu
(30) 737 2277
8600, Siófok, Vak Bottyán utca 20.