Szálláshelyek

Nyugodt pihenés mediterrán környezetben, fókuszban a kényelem! A Royal Mediterrán Luxusapartmanháznál mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást.

Apartmanokról

A saját stranddal rendelkező, mediterrán hangulatú apartmanház a kicsik és a nagyok számára is a legoptimálisabb kikapcsolódást biztosítja. A belső udvarból közvetlenül elérhető a Balaton lassan mélyülő, kellemes vize, azonban az udvarban található jacuzzi igazán kényeztetővé teszi a pihenést, különösképp a lemenő nap fényeiben sütkérezve. A kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll egy finn-, illetve egy infraszauna, továbbá egy gőzkabin. Az aktív pihenés szerelmeseinek remek lehetőség nyílik a környék látnivalóinak felfedezésére akár vízen, akár a szárazföldön. Azonban a Balaton parti nyüzsgő éjszakai életről sem kell lemondani, hiszen csupán néhány percre található a Balaton Szíve, Siófok belvárosa.

Minden apartman légkondicionált, allergia- és dohányfüstmentes, azonban dohányzó vendégeinknek dohányzóterasz áll a rendelkezésére. Mozgáskorlátozottak számára külön lakosztály került kialakításra a földszinten.

Apartmanok felszereltsége

  • franciaággyal berendezett apartman
  • LCD-TV, WIFI
  • minikonyha (elektronom főzőlapok, hűtő, mikrosütő, étkészlet, edények, poharak) étkezővel
  • modern fürdőszoba (tartalmaz: szappan, hajszárító)
  • klíma

 

Szolgáltatások

Minden évszakban felejthetetlen élményt kínál a Balaton közelsége és szépsége. Az év minden napján a vendégek rendelkezésére áll a jacuzzi, melynek meleg vízéből kényelmesen, pihentetően szemlélhetik a hidegebb évszakokban is a Balaton nyugodt, szemet gyönyörködtető látványát. A pezsgőfürdő mellett természetesen a finn-, infraszauna, illetve a gőzkabin is minden időszakban várja a pihenni vágyókat.

Aktív pihenésre is van lehetőség, ugyanis rendelkezésére állnak 1, illetve 2 személyes kajakok, továbbá kerékpárok. Ha valaki kedvet kap a szabadtéri sütögetéshez az apartmanház rendelkezik egy kisebb illetve egy nagyobb grillsütővel.

Tradicionális frissítő masszázs

  • A frissítő masszázssegít

feloldani az izomba zárt feszültséget, görcsöket, meggyorsítja a felhalmozódott anyagcseretermékek feldolgozását és kiürülését. Javíthatjuk az izmok funkcióit, összehúzódó képességüket, rugalmasságukat. Serkenti a vérkeringést, anyagcserét, javítja hőszabályozást. A masszáz többszörösére növeli a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását. A masszázs nemcsak az izmokat, a bőrt és vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Jobb alvást biztosít, enyhíti a krónikus fájdalmat.

30 perc: 4500.- Ft
60 perc: 6900.- Ft

  • Aroma és relax masszás

Egy pihentető, nyugtató masszázs tetőtől-talpig. A háttérzene, a különleges – csak természetes anyagokat tartalmazó – aromaterápiás olajok és a diszkrét hangulat garancia a teljes ellazulásra. Természetesen a masszázs egyéb jótékony hatásai is kifejtik hatásukat, hogy ne csak kipihenten, feltöltődve, hanem egy kicsit egészségesebben is térhessen vissza a hétköznapokba.

60 perc: 7900.- Ft

  • Frissítő talp masszázs

A talpmasszázs, egy a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa.

30 perc: 4500.- Ft

  • Reflexzónás talpmasszázs

A talp a test térképe. A két láb, a bal és a jobb test félhez igazodva egységet képez. A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők, vagy nyugtathatók a szervek. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

30 perc: 4900.- Ft

  • Arcmasszázs

Az arcmasszázs által számtalan dolgot elősegíthetünk, a vérellátás frissítését, a ráncok kisimulását és az arcbőrünk rugalmasságának megőrzését. Nem csak testünkre, hanem elménkre is tudunk hatni egy jó masszázs során, amivel felfrissülhetünk.

30 perc: 4500.- Ft

  • Mézes masszázs

Segíti a salakanyagok távozását a szervezetből és a letapadt izmok fellazítását, vérbőséget okoz.
A kezelés során a méz vitamin-, enzim- és ásványianyag-tartalma bejut a bőrbe, ami nemcsak táplálja azt, de gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású is. A masszázs ideje kb. 30 perc, jótékony hatása akár két hétig is kitart.

30 perc: 5900.- Ft

  • Anticellulitisz masszázs csípős paprikaolajjal

(külön kérésre, információ a recepción kérhető, Ár: 50 percre, 9.900.- Ft)