Gasztronómia

Május 4-től a cukrászda minden nap 10:00-től 20:00 óráig tart nyitva, életkorbeli korlátozások nélkül. Csak a cukrászda előtti kerthelyiségben van lehetőség helyben fogyasztásra. Az asztalok az előírt védőtávolság megtartásával kerülnek kihelyezésre. A zárt üzlettérben helyben fogyasztásra nincs lehetőség, a vendégek kizárólag elvitel céljából történő vásárlás, vagy a mosdók használatának igénybevétele miatt léphetnek be a helyiségbe, korlátozott számban. A kerthelyiségben való tartózkodáskor maszk használata nem kötelező.  

További információ: https://www.facebook.com/dinasztiacukraszda/

A Dinasztia Cukrászda egy klasszikus cukrászda Siófok szívében, a Millennium-parkban, a Nagytemplom mögött.

Nevét a három generáció óta a cukrászattal foglalkozó családi vállalkozás ihlette. A szekszárdi anyacég több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött nyitotta meg az új üzletet Siófokon, hogy a Balaton partjára is elhozza minőségi termékeit.

A vendégek napi kiszolgálása mellett vállalnak egyedi kéréseket, megrendeléseket; lakodalmakra, rendezvényekre is. A 30 féle fagylalt között mindenki megtalálhatja kedvenc ízeit. Glutén-, laktóz- és cukormentes készítmények is kaphatóak. A cukrászda télen és nyáron is nyitva tart, jó időben a város legszebb parkjával körülvett kerthelyiséggel kibővítve.

Az üzemeltetők hisznek benne, hogy a természetes alapanyagok használatával előállított magas színvonalú termékek, és az igényes környezetben történő szívélyes kiszolgálás elnyerik tetszését minden látogatónak.

További éttermek
+36 30 650 3248
8171, Balatonvilágos, Petőfi Sándor utca 46.
http://hedon.hu/
uzem@hedon.hu
+36 84 506 573
Ma: 11:00 - 21:00
8600, Siófok, Fő tér 8.
https://www.roxyetterem.hu/
info@roxyetterem.hu