Szálláshelyek

A két lakásból álló Eden Garden Apartman Zamárdiban, a Balaton partjától pár perc sétára fekszik. A külön bejáratú egy- és két hálószobás apartmanok közös használatú kerttel rendelkeznek, ahol grillezési lehetőség, játszótér és mobil medence várja a látogatókat.

A lakások külön-külön és egyben is foglalhatók. A teraszos apartmanokban étkező és ülősarok áll rendelkezésre síkképernyős műholdas TV-vel, és ingyenes WIFI-vel. Minden apartmanhoz külön konyha tartozik, mely sütővel és mikrohullámú sütővel felszerelt. Emellett hűtőszekrény, tűzhely és kávéfőző is rendelkezésre áll.

Minden szállásegység saját, káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Ágyneműről a szálláshely gondoskodik.

Az Eden Garden Apartman ideális szálláshely csoportok, baráti társaságok vagy gyermekes családok részére. A nyaraló területére kisállat is hozható. A szálláshely Zamárdi központjában található, csupán 2 perces sétára a szabad strandtól, és 800 méterre a Balaton Sound és a Be My Lake fesztiválok helyszínétől!

Az apartman autóval és vonattal is könnyen megközelíthető: az autók számára zárt parkolási lehetőséget biztosítunk az udvarban, Zamárdi vasútállomás pedig csupán 230 méterre található.