Szálláshelyek

A Renegade Hotel neve sokak számára ismerősen csenghet, hisz több mint 10 éve várja vendégeit, a Balaton Fővárosában.
Siófok szíve az év legmelegebb időszakában a Petőfi sétány. Itt található számtalan szórakozóhely, alig 50 méterre a Balaton, pár perc sétára a szabad strand, és végül, de nem utolsó sorban ez a sétány ad helyet a Renegade Hotelnek is.

Így tehát bátran állítható, hogy ez a legideálisabb hely, ha egy emlékezetes, és igazán pörgős nyaralásra vágynak. Azonban nem csak fiatalok számára megfelelő a hely, hiszen a vendégek egy része családos, és mi sem bizonyítja jobban elégedettségüket annál, hogy évek óta visszajáró vendégeka hotelben.

Miért a Renegade hotelt válassza?

A családias hangulatú hotel 24 egyedi két ágyas szobával rendelkezik, melyből 10 pótágyazható. Ha egyedül érkezik, akkor sem kell aggódnia, hiszen 2 egy ágyas szoba áll rendelkezésére. Mindezekben zuhanyzó, wc, SAT tv, klíma, minibár és Wifi is megtalálható.

A 24 órán át nyitva tartó recepción akár 3 idegen nyelven is információt kaphatbak (angol, német, olasz). A drinkbár, biliárdszalon és internetkávézó remek szórakozási lehetőséget kínál, természetesen ezek is non-stop látogathatók.

Aki egy kellemes hűsítő fürdőre vágyik, igénybe veheti a kültéri medencét. Az aktívabb pihenést kedvelők bátran igénybe vehetik kerékpárkölcsönzőt. A hotelhez két zárt parkoló is tartozik, melyekben akár több busz is kényelmesen elfér.

Azonban, ha nem autóval érkezik, akkor sem kell a távolság miatt aggódnia, hiszen a buszpályaudvar és a vasútállomás mindössze 500 méterre található. Siófok számos programlehetőséget tartogat a Balaton parton kívül is. Mint például a Galérius Fürdő, a Kalandpark, vagy akár egy kis vitorlázás, hajókirándulás a magyar tengeren. Mindemellett, ha már itt járnak, ne hagyják ki a méltán híres balatoni borok kóstolását sem. Eközben gyermekeik élvezhetik a gokart vagy a paintball örömeit. Kirándulásokhoz igény szerint 6 fős transzfer kisbusz biztosított.

További szálláshelyek
+36 30 9471 186
8600, Siófok, Kálmán Imre sétány
http://www.kalmanimrepanzio.hu/
kalmanudvar@t-email.hu
+36 84 501 400
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c.
https://www.hotelazur.hu/
info@hotelazur.hu