Szálláshelyek

Siófok központjától és a Balatontól 150 méterre, csendes, nyugodt környezetben, a 4,6 hektáros, gyönyörű Jókai park mellett helyezkedik el az egész évben üzemelő Park Hotel & Restaurant***.

A hoteltől könnyed sétával meglátogathatók a város múzeumai, nevezetességei, szórakozóhelyei, az épület szomszédságában található parkban pedig a nyugalomra vágyók tölthetnek el kellemes órákat.

Az idegenforgalmi és szálloda szakmában 30 év alatt szerzett tapasztalatok, jól képzett, idegen nyelveket beszélő munkatársak, és az évek hosszú során visszajáró hazai és külföldi törzsvendégek a garanciák arra, hogy a Park Hotel Restaurant igazán nyugodt pihenést kínál.

A szálloda környezete és patinás villaépülete az egykori fürdőváros békebeli hangulatát idézi, nyugodt sziget a modern, nyüzsgő Siófok forgatagában. 2, 3 ágyas szobák és 4 ágyas apartmanok találhatóak az épületben, és ahogy ez egy romantikus, zegzugos épülethez illik, változatosak: szinte nincs két egyforma szoba, mindegyiknek saját karaktere van.

A szobák légkondicionáltak, saját fürdőszobával rendelkeznek. A wifielérés minden szobában biztosított.

A főépületben lift és szauna is a vendégek rendelkezésére áll.

A vendégek számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosított a szálloda zárt udvarán.

Étterem és rendezvények

Az étkezni kívánó szállóvendégek a hotel éttermében a’la carte fogyasztás vagy svédasztalos félpanziós ellátás közül választhatnak. De az utcán sétálva is betérhet bárki, aki egy finom ebédre vagy vacsorára vágyik! A konyha hagyományos magyar és könnyű mediterrán jellegű ételeket kínál, valamint speciális (gluténmentes, laktózmentes, diétás, húsmentes) étrendű vendégek fogadására is készen áll.

Az étterem kedvelt rendezvényhelyszín: fogadásoknak, esküvőknek, üzleti találkozóknak ad helyet.

Szabadidős lehetőségek

Kerékpár- és motorcsónak-kölcsönzés, hajókázás.

Teniszpálya a közelben.

Cím: 8600 Siófok, Batthyány utca 7.

Telefon: +36  84 310 539

E-mail: info@parkhotel.hu

További szálláshelyek
+36 30 9471 186
8600, Siófok, Kálmán Imre sétány
http://www.kalmanimrepanzio.hu/
kalmanudvar@t-email.hu
+36 84 501 400
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c.
https://www.hotelazur.hu/
info@hotelazur.hu