Szálláshelyek

A hangulatos, családias jellegű szálloda 29 minden kényelemmel ellátott fürdőszobás szobával várja vendégeit. Legyen szó meghitt pihenésről vagy aktív családi programról, a Kentaur Hotel személyzete gondoskodik arról, hogy jól érezze magát!

A karnyújtásnyira hullámzó Balaton és a szálloda számos kikapcsolódási és programlehetőséget kínál a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Strand az Ezüstparton, a Hoteltől 150 méter távolságban található. A tó fokozatosan mélyülő vize ideális a kisgyermekekkel érkezők számára is.

A hotel éttermében nemzetközi, magyaros és vegetáriánus konyha remekműveivel ismerkedhetnek meg a vendégek, melyet hangulatos zene mellett fogyaszthatnak el, továbbá lehetőség van különféle rendezvények lebonyolítására: esküvők, fogadások, előadások.

Az étterem konyhája figyelembe veszi vendégei speciális kívánságait is. Csoportos vendégek részére a hotelben cigányest folklór műsorral, kerti grillezéssel, ill. egyéni kívánságok teljesítésével igyekszik vendégei kedvében járni. Az étterem szolgáltásait drinkbár, fittness, szauna, fodrászat, asztalitenisz, tollaslabda, kerékpárkölcsönzés egészíti ki. Parkolási lehetőség zárt udvarban.

 

További szálláshelyek
+36 30 9471 186
8600, Siófok, Kálmán Imre sétány
http://www.kalmanimrepanzio.hu/
kalmanudvar@t-email.hu
+36 84 501 400
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c.
https://www.hotelazur.hu/
info@hotelazur.hu