Nachrichten

Siófoki Szakember az Év turisztikai menedzser jelöltjei között

A Turizmus Kft. első alkalommal rendezte meg az Utazás Kiállítás hivatalos fogadásával együtt a szakmai szövetségek díjátadó gáláját, ahol idén is 15 szakember vette át elismerését a 2019-ben végzett kiemelkedő munkájáért. A turizmus legjobb szakembereit felvonultató eseményen átadásra került többek között az Év TDM Szakembere díj is, melyre a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda vezetőjét, Stadler-Szentpéteri Ildikót a TOP 5 közé jelölte idén a szakma.

A díjazott kiválasztása két lépésben történt: a Magyar TDM Szövetség tagsága által összeállított, öt jelöltből álló listáról a szövetség elnöksége választotta ki a díj nyertesét. A jelöltek a hazai turisztikai desztinációs menedzsment szakma legjobbjai, akiknek szakmai eredményeit tekintve egyértelműen jár az elismerés, de az idei szövetségi döntés alapján Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. vihette haza a díjat.

A szakma szavazati alapján a TOP 5-be került Stadler-Szentpéteri Ildikó is, a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda vezetője, aki 2015 óta kitartóan dolgozik Siófok minőségi turizmusáért. Az egyesület a szakmai felelőse Siófok marketingstratégiájának, melyen Ildikó közösen dolgozik képzett és felkészült szakmai csapatával. A Siófokért végzett komoly munka részeként többek között új arculatot és logót hoztak létre a városnak, és több olyan fejlesztési projektet kivitelezni, mint például a #hellosiofok szelfi pont, egyes közösségi terek felújítása vagy új rendezvények megvalósítása. Az egyesület álmodta meg például 2016-ban a családok körében méltán népszerű Húsvéti Nyuladalom rendezvényt, amely a tavaszi szezon fellendítését is elősegíti, és a stratégiába illeszkedő célcsoportot szólítja meg. Az eredmények láttán pedig kialakult egy szakmai szempontból bizalmi kapcsolat az Egyesület és Tourinform iroda, valamint a városvezetés között, amely hatalmas előrelépést jelentett a szervezet szakmai életében. Az egyesület szakmai munkáját, fenntarthatóságát az önkormányzat jelentős anyagi támogatásban részesíti, emellett pedig a teljes városi és rendezvény kommunikáció kidolgozását is rábízza. Az eredményeket a Magyar Marketing Szövetség az elmúlt években számos szakmai díjjal értékelte, több gyémánt díj mellett az egyesület 2018-ban és 2019-ben is elhozta a Marketing Fővárosa címet és bizonyította, hogy Siófokon kezdődik a Balaton!

A siófoki TDM szervezet sikerét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az elmúlt években töretlenül egymillió fölött alakult az éves vendégéjszaka szám, hiszen a környezeti, gazdasági és társadalmi tényezők, a gyorsan változó trendek mellett az egyesület tudatos kommunikációs stratégiája és a turisztikai szereplők összefogása is igazán fontos a számok alakulásában.

„Hihetetlenül örülök annak, hogy országos szinten a marketing mellett a turisztikai szakma is elismeri a munkámat és bekerülhettem a 2019. évi TOP 5 TDM szakember közé.  Büszkeséggel tölt el, hogy olyan szakemberek mellett szerepelhet a nevem, mint Kovács Szabolcs Zalakarosról, Kovács Judit Gyenesdiásról, F. Szegő Krisztina Székesfehérvárról és Mihály Marianna Szarvasról. Természetesen az elért eredmények és maga a jelölés a szakmai csapatom, valamint az összes városi turisztikai szereplő érdeme is. Úgy gondolom, hogy a Fürdőegyletnek, mint TDM szervezetnek illetve a Tourinform irodának óriási szerepe van Siófokon abban, hogy a turisztikai szereplők egy asztalhoz ültek, elkezdtek közösen gondolkodni, és annak is, hogy a városvezetés az elért szakmai eredmények hatására évről-évre egyre nagyobb bizalmat szavazott nekünk ezáltal pedig a felelősségünk is nőtt.” – mondta Stadler-Szentpéteri Ildikó, aki egyúttal gratulált az Év TDM Szakemberének, Kovács Szabolcsnak és vele együtt mindenkinek, aki szintén bekerült a TOP 5 elismert szakember közé.

Weitere Neuigkeiten, wichtige Informationen

Ab 0:00 Uhr am 9. Mai (Samstag) bis 24 Uhr am 10. Mai (Sonntag) werden neue Beschränkungen in Siófok einleiten, was für die ganze Wochenende gelten.Die Beschränkungen hat dr. Róbert Lengyel (Bürgermeister von Siófok) im Facebook angemeldet.

 

 

Mit der Milderung der Beschränkungen kann man zahlreich aus den Terrassen und den Gartenlokalen der Restaurant, Konditorei, Bäckereien, Cafés in Siófok wieder vor Ort verbrauchen. In den gastgebenden Geschäfte darf man sich nur aufhalten, wo man mit Mitnahme oder Auslieferung bestellen kann! Bei diesen Geschäften ist die Tragung der Maske verbindlich!

 

Der Umbau der Baross Brücke (zwischen die Indóház Strasse und der Kreisverkehr der Vitorlás Strasse) hat auf unbestimmte Zeit ausgesetzt.

 

Ab 0:00 Uhr am 1. Mai (Freitag) bis 24 Uhr am 3. Mai (Sonntag) werden neue Beschränkungen in Siófok einleiten, was für die ganze Wochenende gelten.Die Beschränkungen hat dr. Róbert Lengyel (Bürgermeister von Siófok) im Facebook angemeldet.

Informationen über die Maßnahmen, die Verschließungen, sowie die Programmwegfallen wegend des Coronavirus (COVID-19) in Siófok.

Wir erfrischen und erweitern laufend diese List!