Hírek

Siófoki szolgáltatók az Év Kutyabarát Helye kampányban

A Kutyabarat.hu idén már hatodik alkalommal hirdeti meg az Év Kutyabarát Helye kampányt, ahol tizenegy kategóriában is szavazhattok egy adott szolgáltatóra. A kampány célja a kutyabarát szolgáltatások bemutatása valamint a felelős kutyatartásra népszerűsítése. 2019-ben három siófoki szolgáltatóra is tudtok voksot leadni.

Az Év Kutyabarát Boltja kategóriában a Tourinform iroda várja a sok-sok szavazatot. Tavaly a Kutyabarát Balaton különdíját nyertük el, idén viszont szeretnénk a közönségszavazáson is az első helyen végezni. Napi szinten érkeznek hozzánk kutyussal a vendégek, mi pedig a kis kedvenceket friss vízzel és simogatással várjuk. Fontos számunkra, hogy Siófok elsődleges turista információs pontjaként tegyünk a kutyabarát város kép kialakításáért, és nagy örömmel fogadjuk az egyre több olyan helyet Siófokon, ahol szívesen látják a négylábú családtagokat is.

Szavazni a következő linken tudtok: https://szavazas.kutyabarat.hu/hely/203

 

 

Az Év Kutyabarát Vidéki Kávézója kategóriában Siófok egyedüli specialty kávézó és reggeliző helyén, a Café Maranban is nagy szeretettel fogadják a kutyusokat. Míg a gazdik finom kávéjukat vagy sütijüket fogyasztják, addig a kutyusoknak friss víz és jutalomfalat jár.

A Café Maran a következő linken várja a szavazatokat: https://szavazas.kutyabarat.hu/hely/196

 

 

Az Év Kutyabarát Üzletközpontja kategóriában a Sió Pláza is megméretteti magát. Már több mint egy éve, hogy a pláza vezetősége úgy döntött, kutyabaráttá válnak, így vásárlás közben sem kell otthon hagynunk kedvenceinket.  Azóta is egyre több vásárló érkezik kutyával, ami azt mutatja, hogy komoly igény mutatkozik a kutyabarát helyekre.

A Sió Plázára itt tudtok voksolni: https://szavazas.kutyabarat.hu/hely/198

 

Naponta lehet szavazni a fent említett szolgáltatókra, egészen október 31-én 20 óráig. Szavazzatok Ti is, hogy mind a három szolgáltató elnyerje az első helyet saját kategóriájában. Köszönjük a szavazatokat!

 

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.