Szolgáltatók

A Cseles Kelepce egy élő szabadulós játék. Biztosan sokan ismeritek exit game, escape room, szabadulószoba néven.

Siófok mellett Balatonlellelén és Székesfeherváron megtalálható szabaduló szoba egész évben várja az érdeklődőket. Több pálya közül is választhattok:

  • Áldozat : A bűntényeknél minden esetben van elkövető, sokszor sajnos áldozat is. Az áldozatot több módon érheti sérelem, a mi esetünkben nyoma veszett. A rendőrség átkutatta egy gyanúsított lakását és arra a következtetésre jutott, hogy valóban ő rabolta el a fiatal lányt. De vajon hova tűntek? Hová tudott egy ember úgy elhurcolni egy másikat, hogy ez senkinek nem tűnt fel? Hogyhogy eddig nem kapott segítséget senkitől? Gyere el hozzánk és fejtsd meg a titkot!

 

  • Éjfél után: Szabadulj Shívával! Shíva értékes, egyedi és az értéke felbecsülhetetlen. Ezért vannak akik az őrzésére esküdtek fel, mások pénzzé akarják tenni. Aztán ahogy lenni szokott, a védelmezők néha vérszemet kapnak .... mint Shíva esetében is. Akik őrzik, valójában el akarják lopatni egy tolvajjal, akinek a hajnali órákban kell érkeznie és még az éjszaka sötétjében távoznia. Kiszabadítani azonban nem olyan egyszerű. Gyorsnak és ügyesnek kell lenni, de ha már a kezedben van, segít a menekülésben. Legyetek gyorsabbak a tolvajnál! És, hogy mikor gyertek? Röviddel éjfél után..

 

  • Az erotika hálójában (Siófok, 18+): Erre a pályra maximum 4 személyt tudunk beengedni a szokásos 6 fő helyett és csak 18 éven felülieket.Egy igazán nagy ritkaságot alkottunk meg a szabadulós játékok történetében és reméljük, hogy sokan közületek - mert biztosan nem mindenki- eljön, megpróbálja és élvezi is a játékot! A 18-as korhatár és a pályanév  miatt már biztosan sejtitek, hogy csináltunk egy pályát, melyben a szabadulás élményét erotikus elemekkel gazdagítottuk. A játékok kialakítása közben folyamatosan az volt bennünk, hogy nem csak szerelmespárokat vagy lány- és legénybúcsús csapatokat várunk, hanem egyszerű szabadulni vágyókat, akik kicsit másra is kíváncsiak lehetnek. A lecke így nem volt könnyű, de talán sikerült megvalósítani. Külön története nincs a pályának... a megoldandó feladvány annyi, hogy vajon kik lehetnek a lakói eme buja vágyakat sejtető szobának? Egy szabadulós játék, ahonnét szabadulni szeretnél és mégsem akarsz elmenni.... És végül egy jó tanács: gondoskodj arról, hogy a játék estéjén ne maradj egyedül!  ;) 

Időpontfoglaláshoz kattints a következő linkrehttps://www.cseleskelepce.hu/foglalas/siofok/

Hivatalos Facebook oldalhttps://www.facebook.com/cseleskelepce/

Előzetes bejelentkeznés szükséges: +36 30 293 7227

Nyitvatartás
Ma: 09:45 - 22:00
Elérhetőség
+36 30 293 7227
További szolgáltatók
06 70 385 0035
8611, Siófok-Kiliti repülőtér, Szekszárdi út
www.molnair.hu
info@molnair.hu
+36 30 939 6006 , +36 30 940 0484
Ma: 09:30 - 18:30
8600, Siófok, Verebesi utca 35.
http://bellapuszta.hu/
info@bellapuszta.hu