Gasztronómia

 

 Az Egy Csipet Nádas egy hely ahol az ember ki tud kapcsolni,  ahol le tudja lassítani az időt és egy  jó minőségű  bor mellett könnyű, de gasztronómiailag kiváló ételeket tud fogyasztani madárcsicsergés mellett. Cél, hogy a betérő vendégek egy élménnyel gazdagodjanak.

A tulajdonos és a dolgozók gasztronómiai szemlélethez tartozik, hogy maguk készítsék üdítőiket, a saját kertjükből szedjék salátáikat, melyeket a vendégeknek kínálnak.

Bor kínálatban próbáltak olyan borokat felsorakoztatni, melyek körbeölelik Magyarország nemesebb bortermelő vidékeit.

Filozófiájuk szerint a vendéglátásnak a jól elkészített ételek mellett, ugyanolyan fontos része a hangulat, az élmény is. Ennek érdekében az állandó étlap választékát hétvégenként különleges ízekkel és élményekkel is gazdagítjuk. Tematikus gasztronómiai programokkal készülnek, melyre vendégszakácsokat hívnak meg.

Egy teljes hétvégét különböző gasztro-témáknak szentelnek, ahol a téma képviselőinek számító vendégszakácsok főszereplésével különleges gasztro-kalandokban lehet része az ide látogatóknak. "A legjobb falatokat a legjobbaktól kaphatjuk."

"Úgy gondoljuk, hogy egy új gasztronómiai irányvonal jöhet létre azáltal, hogy úgy tesszük változatossá, élménydússá a kínálatunkat, hogy mindig más vendégszakács köré építjük fel gasztro programjainkat. A vendégszakácsok meghívásával a vendégeinknek nem kell több helyszínt felfedeznie, ha a különböző konyhák ételeit szeretnék megkóstolni."

Az Egy Csipet Nádasban többféle ízvilág, többféle gasztro stílus is képviselteti magát a nyár folyamán.

Látogassanak el az étterembe, és vegyenek részt ebben a különleges gasztro-kalandozásban!

Weboldal: http://www.egycsipetnadas.hu/

 

További éttermek
+36 30 370 83 60
Ma: 08:00 - 21:30
8600, Siófok, Fő u. 178.
http://www.chefparty.hu/
info@pietropizzeria.hu