Hírek

Social media manager állás

Social media manager pozícióba várunk egy olyan önállóan dolgozni tudó és akaró kollegát, aki szereti a változatos feladatokat, és nem riad vissza a felelősségteljes munkától.

FELADATOK:

A Siófoki Nagystrand és Plázs Siófok online kampányainak és felületeinek (Facebook, Instagram, weboldal) kezelése, valamint naprakész tartalom gyártása, amely magába foglalja az alábbiakat:

• fotó, gif, videó gyártásra vonatkozó kreatív koncepció alkotás
• szövegírás
• tartalom-koordináció, -ellenőrzés
• innovatív online hirdetési megoldások kidolgozása
• a közösségi oldalakon hirdetések tervezése és kampányok kezelése

ELVÁRÁSOK:

• lendületes, pozitív, elkötelezett hozzáállás
• kreatív, jó írói véna
• precíz, önálló, felelősségteljes munkavégzés
• jó problémamegoldó készség
• angol nyelvtudás – társalgási szint, írásban is megbízható
• grafikai ismeretek (Photoshop és/vagy egyéb képszerkesztő programok ismerete, és biztos használata) 
• Google Ads ismerete előny, de nem feltétel!

Amennyiben megfelelsz a fenti elvárásoknak és szeretnél Te is részese lenni az idei balatoni nyárnak, küldd el 
jelentkezésedet a hello@plazssiofok.hu email címre legkésőbb február 20-ig!

Munkakezdés: 2019. március 1.

További hírek; fontos információk

Idén már tizedik alkalommal szolgált Siófok a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpáros körverseny helyszíneként, ráadásul ezúttal egyetlen Balaton-parti településként. A város kiemelt partnere a versenynek, hiszen június 11-én innen indult el a 40. Tour de Hongrie mezőnye. Siófok a Balaton sportfővárosaként nagy hangsúlyt fektet az aktív turizmusra és a színvonalas sportrendezvények befogadására.

Siófok 2019-es marketingstratégiájának fontos elemét képezi az aktív és sport-, valamint a családi élmények hangsúlyozása. A város tavaszi kommunikációs kampánya is ennek jegyében indult azzal a szlogennel, hogy Siófok a Balaton Sportfővárosa. A város a változatos kulturális és szórakoztató programok mellett évről évre egyre több aktív kikapcsolódási lehetőséget és más sportélményt kínál a látogatóknak szárazföldön és vízen egyaránt. Természetesen az aktív és a családos kikapcsolódást keresőknek nyáron sem okoz majd csalódást Siófok, amely nagyban köszönhető a Nagystrand és a PLÁZS újdonságainak.

Lassan kezdetét veszi a nyári szünet, amikor is számos nyári tábor és foglalkozás várja a gyerekeket Siófokon is. Sporttáboroktól kezdve a kreatív - alkotói táborokon keresztül sokszínű programok közül lehet választani.

A Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület tizenkettő pályázati anyagát díjazta Városmarketing Gyémánttal a Magyar Marketing Szövetség az Országos Városmarketing pályázaton, mellyel immáron második alkalommal, 2019-ben is Siófok vihette haza a Marketing Fővárosa címet.

Ünnepi nagyrendezvénnyel indul a siófoki nyári szezon. Az ingyenes Pünkösdi Fesztivált a hajóállomáson rendezik meg kulturális és gyermekprogramokkal, illetve koncertekkel. Fellép többek között a rocklegenda Janicsák István és a Compact Disco is.