Hírek

Elindul a 2019-es báli szezon Siófokon

Idén január 6-tól (Vízkereszt) egészen március 6-ig (hamvazószerda) tart a farsangi szezon. Ebben a két hónapban különféle farsangi mulatságokon és bálokon vehetünk részt. A siófoki bálok listája a következő.

A sort a Zenészbál nyitja meg, ahol két időpontot is kitűztek a nagy érdeklődésrevaló tekintettel. Január 19-én és 26-án a Balaton Hotel szolgál helyszínül. A fellépők között megtalálható a Popdealers, a Blokk Együttes, a Kék Tó, a Hawaii Zenekar valamint a Chameleon is. A belépőjegy ára 8000 forint mely tartalmazza a svédasztalos vacsorát és ajándék bort.

További információ: www.facebook.com/siofoki.zeneszbal

 

A Harmony Dance TSE Jótékonysági Bálja szintén január 26-án kerül megrendezésre a Széchenyi iskolában. Az egyesület növendékeinek műsora az új táncokból valamint győztes produkciókból épül fel. A támogatói jegy ára 1500 forint, vacsorával együtt pedig 2900 forint a belépőjegy ára.

További információ: https://www.facebook.com/siofokimazsorett

 

A következő héten, február 2-án 94. alkalommal szervezik meg a nagy múltra visszatekintő Hajósbált, amely egy zártkörű rendezvény, a Balatoni Hajózási Zrt. munkatársai és családtagjaik részére.

Ezt követi február 9-én a IX. Katolikus Bál melynek a célja a Magyar Tenger Cserkész Egyesület támogatása. A köszöntő után műsorral készülnek a siófoki cserkészek, zenél a Riviéria Cafe Zenekar. A belépőjegy ára 8000 forint. Büféasztalos vacsorát és éjféli menüt is tartalmaz az ár. A rendezvény helyszíne a Piroska Csárda.

További információ:  https://www.facebook.com/events/2325321214419635/

A siófoki intézmények báljait a következő időpontokban tartják:

Február 9-én 20 órakor farsangi bált szervez az Aranyalma Óvoda Szülői Közösségének Választmánya, melynek teljes bevételét az óvodás gyermekek javára fordítják. A belépő 1500 forint, helyszín a balatonszabadi Művelődési Ház, ahol büfé, tombola, fotósarok és zene is várja a bálozókat. 

További részletek:

Február 15-én a Beszédes József Általános Iskola Tanulói Alapítvány támogatására rendezik a jótékonysági bált, mely az intézmény tornacsarnokában kap helyet. A műsorral az iskola tanulói készülnek, az est folyamán a The Freakend zenekar zenél. A belépőjegy ára 1500 forint, a támogatói jegy ára 1000 forint, a vacsorajegy pedig 2000 forint.

További információ:

Február 16-án a Pitypangos gyermekekért Alapítvány jótékonysági bálja a Széchenyi István Általános Iskola sportcsarnokában (Siófok-Kiliti) kerül megrendezésre. A bálból befolyt összeget az óvoda műszaki és elektronikai eszközeinek fejlesztésére fordítják. Lehetőség van támogatói jegy és belépőjegy (1500 forint) vásárlásra is. Az est sztárvendége Weisz Viktor lesz valamint a hangulatfelelős Sipos Tibor.

További információ: 

Március 1-jén Krúdy Alapítványi Bálra várnak minden kedves érdeklődőt zenével büfévacsorával és tombolasorsolással A belépőjegy ára: 4.000,-Ft/fő

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.