Hírek

Meghívó a Siófok és térsége foglalkoztatási paktum III. fórum ülésére

A „Siófok és térsége helyi foglalkoztatási helyzetének javítása (TOP-5.1.2-15-SO1-2016-00002)” című projekt keretében, a Siófok és térsége Foglalkoztatási Paktum III. Fórumán lehetőség nyílik a térség foglalkoztatási helyzetének javítását szolgáló közös gondolkodásra, a fejlesztési lehetőségek és irányok áttekintésére, javaslattételre, együttműködések alakítására. A Fórumon széleskörű tájékoztatás kapható a projekt kereteiben, illetve, a projekten kívül jelenleg igényelhető állami foglalkoztatási támogatásokról.

Siófok és térsége foglalkoztatási paktum III. fórum ülése • 2018.09.20. (csütörtök) • Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal házasságkötő terme (8600 Siófok, Fő tér 1.)
 

Kérjük, jelezze a SióPaktum Fórum ülésén való részvételi szándékát létszám és név megjelöléssel 2018. szeptember 13. csütörtök 12:00 óráig, a siopaktum@gmail.com e-mail címre! 

PROGRAM:
• 9.30-9.45: Megnyitó és köszöntő beszédek (Siófok Város Önkormányzata-SVM, Somogy Megyei Kormányhivatal-SMKH, Somogy Megyei Önkormányzat-SMÖ)

• 9.45 -10.05: Tájékoztató a projekt aktuális állásáról; a tagkiválasztási szempontrendszer dokumentumának, valamint a paktum iroda éves munkatervének bemutatása

szünet

• 10.20-10.35: Jó gyakorlatoka megyei paktum megvalósításában

• 10.35-10.45: A Siópaktum projekt igyényelhető támogatásai - SMKH

• 10.45-11.00: Egyéb igényelhető támogatások - Euten Consulting Kft.

• 11.00-11.30: Munkaerő megtartása, pozitív környezet kialakítása - Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Akadályoztatása esetén, kérjük, meghatalmazott képviselője a feljogosító írásos meghatalmazást szíveskedjen magával hozni, és a regisztrációnál átadni. 

 

További hírek; fontos információk

A négy napos ünnep alatt is rengeteg élményt kínál Siófok: ingyenes családi fesztivál a Fő téren, aktív kikapcsolódás, hajózás és további remek programlehetőségek várnak Benneteket! Szép napsütéses időre számíthatunk az ünnepek alatt, látogassatok el Ti is Siófokra, hiszen itt kezdődik a Balaton!

Siófokon a sonka és a locsolkodás mellett más ünnepi hagyomány is várja a kikapcsolódásra vágyó családokat a négynapos hétvége alatt, hiszen idén is húsvétkor kezdődik a balatoni hajózási szezon. Az első menetrendszerinti hajók mellett különleges sétahajójáratokon is lehet majd utazni, és most először Gyerekhajó is indul Siófokról.

Siófok adott otthont az I. Országos Városmarketing Konferenciának április 15-én, hétfőn. A Magyar Marketing Szövetség hagyományteremtő céllal indította útjára a rendezvényt a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesülettel karöltve. A konferencia igazi balatoni környezetben zajlott, a Hotel Yacht Wellness & Business Siófok panorámás rendezvénytermében.

Hamarosan itt a strandszezon, és ha már most azon gondolkozol, hol dolgozz a nyáron, ne keress tovább! 

Idén is izgalmas programokkal várja a családokat Siófok a húsvéti négynapos ünnep alatt. A város jelképének számító Víztorony mellett nagypéntektől egészen húsvéthétfőig zajlik a népszerű Húsvéti Nyuladalom, ahol a gyerekeket ünnepi játékok és kézműves programok, a felnőtteket pedig koncertek várják. Vasárnap pedig elrajtol a IV. Tojás- és Nyúlfutam, amelyre idén is több száz résztvevőt várnak a szervezők.