Hírek

Meghívó a Siófok és térsége foglalkoztatási paktum III. fórum ülésére

A „Siófok és térsége helyi foglalkoztatási helyzetének javítása (TOP-5.1.2-15-SO1-2016-00002)” című projekt keretében, a Siófok és térsége Foglalkoztatási Paktum III. Fórumán lehetőség nyílik a térség foglalkoztatási helyzetének javítását szolgáló közös gondolkodásra, a fejlesztési lehetőségek és irányok áttekintésére, javaslattételre, együttműködések alakítására. A Fórumon széleskörű tájékoztatás kapható a projekt kereteiben, illetve, a projekten kívül jelenleg igényelhető állami foglalkoztatási támogatásokról.

Siófok és térsége foglalkoztatási paktum III. fórum ülése • 2018.09.20. (csütörtök) • Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal házasságkötő terme (8600 Siófok, Fő tér 1.)
 

Kérjük, jelezze a SióPaktum Fórum ülésén való részvételi szándékát létszám és név megjelöléssel 2018. szeptember 13. csütörtök 12:00 óráig, a siopaktum@gmail.com e-mail címre! 

PROGRAM:
• 9.30-9.45: Megnyitó és köszöntő beszédek (Siófok Város Önkormányzata-SVM, Somogy Megyei Kormányhivatal-SMKH, Somogy Megyei Önkormányzat-SMÖ)

• 9.45 -10.05: Tájékoztató a projekt aktuális állásáról; a tagkiválasztási szempontrendszer dokumentumának, valamint a paktum iroda éves munkatervének bemutatása

szünet

• 10.20-10.35: Jó gyakorlatoka megyei paktum megvalósításában

• 10.35-10.45: A Siópaktum projekt igyényelhető támogatásai - SMKH

• 10.45-11.00: Egyéb igényelhető támogatások - Euten Consulting Kft.

• 11.00-11.30: Munkaerő megtartása, pozitív környezet kialakítása - Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Akadályoztatása esetén, kérjük, meghatalmazott képviselője a feljogosító írásos meghatalmazást szíveskedjen magával hozni, és a regisztrációnál átadni. 

 

További hírek; fontos információk

A minőség kötelez, s ezt tábla is garantálja! Tegnaptól a Dinasztia Cukrászda és a Bella Italia Étterem Siófokról, a Lavender Terasz Étterem Balatonvilágosról, a Platán Étterem Balatonföldvárról és a Vitorlás Étterem Balatonlelléről is büszkén viselheti a kiváló minőségű vendéglátást tanúsító védnöki táblát.

Új fejlesztést ünnepelhet a város a siófoki Rózsakert és a kikötő környezetében. A frekventált helyen lévő Rózsakertben hamarosan sokkal jobb körülmények fogadják majd az idelátogatókat.

A hónapban kétszer is hallhatja a siófoki közönség Falusi Mariannt. Szeptember 15-én a Pa-dö-dővel koncertezik a Sör és Csülök Fesztiválon, a hónap végén pedig a Jazzencia & Swingmánián lép fel a Sárik Péter Trióval. Falusi Mariann egyébként is szinte hazajár a városba és a déli partra, ami számára a világ közepe.

Új őszi gasztrofesztivállal jelentkezik a Balaton-part legnagyobb városa: szeptember 13-15. között rendezik meg az első Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren. A háromnapos rendezvényen fellép az Abrakazabra és Heincz Gábor Biga, a Road és a Pa-dö-dő is, miközben különleges söröket és ételeket kóstolhatnak a résztvevők.

Hihetetlen népszerűségnek örvendett a "Hol vagy, Kajla?" program Siófokon.  A nyári pecsétgyűjtő kampány időszaka alatt több mint 1200 gyermek kereste Kajlát a siófoki Tourinform irodában.