Nachrichten

Így írtok ti Siófokról - beszámoló az Álomnyaralásokról

Ugyan nehezen indult az idei nyár, Siófok mégis sokak számára szerzett idén is szuper élményeket! Kicsit óvatosabban, távolságtartóbban pihentetek városunkban, de mégis szinte ugyanolyan felhőtlen és boldog volt az elmúlt nyár, mint ahogy azt megszoktuk.

Ezúttal is családi élményekkel, strandolással, hajózással, városnéző kalandokkal és önfeledt pillanatokkal várt mindenkit Siófok. Szerettük volna meghálálni nektek a sok kedves szót és elismerést, amit online és élőben a siófoki Tourinform irodában kaptunk tőletek, ezért megleptünk titeket egy Siófoki Álomnyaralás nyereményjátékkal, melynek szerencsés nyertesei csodálatos napokat töltöttek el a városban. Megkérdeztük tőlük, hogy visszatérnének-e máskor is, a válasz pedig egy egyértelmű „persze!” volt mindenkitől:)

Siófok egész évben rengeteg varázslatos élményt kínál a család minden tagjának, és ezt remekül bizonyította minden nyertesünk beszámolója is!
A játék nyertesei nagyon élvezték, hogy a Bella Állatparkban testközelből láthattak sok-sok érdekes állatot, akik közül sokat meg is simogathattak, de a Fordított Ház nyújtotta meglepő élményeknek köszönhetően is számos vicces pillanatot éltek át. Bizony néha tréfás dolog a plafonra mászni:)

A Kalózhajó és a városnéző kisvonat egyaránt csodás kaland volt a családnak, és az Óriáskerék tetején a panoráma is minden egyes nyertest lenyűgözött, akár nappal, akár este ültek fel a kerékre.
Aktív élményekből is rengeteg fért be két-három napba a nyertesek számára. A SióSUP és a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület is szuper pillanatokat szerzett a vendégeknek, és persze a Zamárdi Kalandpark mászópályája is felejthetetlen élmény volt a beszámolók alapján.

A Siófoki Nagystrand és a Galerius Fürdő is nagy kedvence volt a csapatoknak. Volt, aki egy egész napot szentelt a strandolásnak a kánikulában, este pedig ott maradt még egy frissítő koncertre a Plázson. Természetesen a Víztorony kilátója sem maradhatott ki az élmények közül, hiszen ahogy az Óriáskerékről, innen is belátni Siófok gyönyörű vidékét. A balatoni hajózás is kötelező siófoki program a beszámolók alapján, hiszen a BAHART legújabb hajója, a Siófok katamarán igazán klassz útitárs, bárhova is kirándulnánk a Balaton partján.

Gasztro kalandozások terén sem volt panasz a nyertesektől. Az Egy Csipet Nádast egy nagyon magával ragadó helynek ismerték meg a vendégek, az étterem szerintük maga a csend és a nyugalom szigete. A Déli Part BBQ kapcsán is nagyon kedves kiszolgálásról és kifogástalanul finom ételekről beszéltek, a különleges környezet és a fogások pedig egyedülállóvá teszik a helyet. A Dinasztia Cukrászda süteményei is jelesre vizsgáztak, a cukormentes finomságok nagy választéka pedig külön örömet okozott a nyerteseknek. A gasztro élmények nyertesei a Krista Porta és a Hedon Sörfőzde kézműves termékeivel egy kicsit haza is vihettek a siófoki élményekből.

A beszámolókban említették, hogy sajnos nem fért bele az itt töltött időbe minden elnyert siófoki élmény, de visszatérésük alkalmával biztosan sort kerítenek minden általunk ajánlott programlehetőségre.

A nyertesek a Club218 Vízpart Apartmanházban, a Balaton Colors Beach Hotelben, a Janus Boutique Hotel & SPA-ban és az Aranypart Campingben szálltak meg Siófokon. A vendégek kedves, előzékeny és segítőkész vendégfogadásról meséltek nekünk, boldogan ajánlják a szállásokat mindenkinek.

A nyereményjáték népszerűségén felbuzdulva úgy döntöttünk, az őszi élményeket is megosztjuk veletek egy játék keretében. Kövessétek Facebook oldalunkat, hamarosan érkezünk a részletekkel! :)

 

Köszönjük a Siófoki Álomnyaralás nyereményfelajánlóinak a szuper élményeket!:)

Club218 Vízpart Apartmanház, Balaton Colors Beach Hotel, Janus Boutique Hotel & SPA, Aranypart Camping, Siófoki Víztorony, Siófoki Óriáskerék, T Flotta Kft., Balatoni Hajózási Zrt., Fordított ház, Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, Bella Állatpark, ZOO Siófok, Balaton-parti Kft., Plázs Siófok Official, Zamárdi Kalandpark, Dinasztia Cukrászda, Egy Csipet Nádas, Déli Part BBQ, Krista Porta - Falusi vendégasztal, Hedon Sörfőzde, Sió Wellness Medical Beauty, Golden Shore Bike Kerékpárkölcsönző, Balassa Szalon, Barber Shop by Balassa, Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület, SióSUP

Weitere Neuigkeiten, wichtige Informationen

Ab 0:00 Uhr am 9. Mai (Samstag) bis 24 Uhr am 10. Mai (Sonntag) werden neue Beschränkungen in Siófok einleiten, was für die ganze Wochenende gelten.Die Beschränkungen hat dr. Róbert Lengyel (Bürgermeister von Siófok) im Facebook angemeldet.

 

 

Mit der Milderung der Beschränkungen kann man zahlreich aus den Terrassen und den Gartenlokalen der Restaurant, Konditorei, Bäckereien, Cafés in Siófok wieder vor Ort verbrauchen. In den gastgebenden Geschäfte darf man sich nur aufhalten, wo man mit Mitnahme oder Auslieferung bestellen kann! Bei diesen Geschäften ist die Tragung der Maske verbindlich!

 

Der Umbau der Baross Brücke (zwischen die Indóház Strasse und der Kreisverkehr der Vitorlás Strasse) hat auf unbestimmte Zeit ausgesetzt.

 

Ab 0:00 Uhr am 1. Mai (Freitag) bis 24 Uhr am 3. Mai (Sonntag) werden neue Beschränkungen in Siófok einleiten, was für die ganze Wochenende gelten.Die Beschränkungen hat dr. Róbert Lengyel (Bürgermeister von Siófok) im Facebook angemeldet.

Informationen über die Maßnahmen, die Verschließungen, sowie die Programmwegfallen wegend des Coronavirus (COVID-19) in Siófok.

Wir erfrischen und erweitern laufend diese List!