Hírek

Ezerarcú Siófok - PLÁZS Siófok

Ezerarcú Siófok rovatuk következő állomásán a PLÁZS-on jártunk, ahol Nagy Fruzsinával a PLÁZS marketing- és programmenedzserével beszélgettünk az idei év kihívásairól, a programokról és a jövőbeni tervekről. A fehér homokos part, a páratlan balatoni panoráma, a napközbeni strandolás és az esti koncertek mind-mind hozzájárulnak a felejthetetlen siófoki élményekhez!

 

Kérlek, mutasd be a „PLÁZS életérzést”!

Nehéz lenne leírni, meg kell tapasztalni. :) Balaton parton chillezős nappalok, bulis éjszakák. Az ember kiszakadhat a rohanós, városi hétköznapokból és úgy érezheti magát, mintha a tengerpartra ment volna nyaralni. A gyönyörű balatoni naplementék, kedvenc zenekarok és dj-k feltöltenek élettel és felejthetetlen élményeket adnak.

 

Milyen értelemben „nyitott új fejezetet a balatoni nyár fogalomtárában” a PLÁZS?

Lett egy hely picit több mint egy órányira Budapesttől, ahol szinte mindenki talál kedvérevaló programot a nyáron legalább egyszer. A balatoni strandolás is új értelmet nyert, hiszen a Plázson a nappal is egyedi hangulat uralkodik jó zenékkel, bárokkal és napozóágyakkal.

 

Ez az év különleges a Covid járvány miatt. A jelenlegi szabályoknak milyen módon tudtok megfelelni? Hogy tudjátok megoldani a vendégek biztonságos fogadását?

Természetesen mi is kiemelt figyelmet fordítottunk a higiéniára. Ingyenes kézfertőtlenítő pontokat hoztunk létre, gyakrabban fertőtlenítettük a napágyakat, asztalokat, pultokat.

 

Mi a tapasztalatotok az idei nyárról? Sok minden más volt idén a vírus miatt, mint tavaly?

Kellemes csalódás volt ez a nyár. Bár nagy szomorúságunkra a legtöbb nagykoncertünk elmaradt, rengeteg kisebb eseménynek adtunk otthont. Továbbra is kihagyhatatlan állomása, sőt célpontja volt a Plázs a siófoki éjszakának.

 

Mivel készültök a szokatlan, szeptemberi nyitvatartásra?

Mivel később indult a nyár úgy gondoltuk ráhúzunk még két hetet. Olyan programokkal sikerült megtölteni a hétvégéket, hogy suli ide vagy oda, érdemes hétvégén Siófokra indulni. Szeptember 5-én a hatalmas népszerűségnek örvendő Necc Partyt tartjuk meg a Plázs Arénában, 11-én pedig a Kowalsky meg a Vega koncertezik.

 

Terveztek újításokat a közeli/távoli jövőben?

Természetesen igen, folyamatosan tervezgetünk, ötletelünk hogyan lehetne fejlődni. Ez egy soha véget nem érő folyamat. Terveket elkiabálni nem merünk, hiszen láttuk, hogy napok alatt változik meg minden, ha arról van szó, de lesznek újítások jövőre is.

 

Hogy képzelsz el egy tökéletes napot Siófokon?

Reggel bemegyek a Plázsra a barátaimmal és ott is maradok másnap reggelig. :)

További hírek; fontos információk

A facebook.com/hellosiofok oldalon közzétett nyereményjáték szabályzata.

2020 nyara az elmúlt évekhez képest történelmi számokkal vonul majd be a turisztikai ágazat emlékezetébe. Soha nem látott csúcson a belföldi utazók és vendégéjszakák száma, ugyanakkor a fővárosi szálláshelyek továbbra is mélyrepülésben.

Meglepő adatok derültek ki a digitális forgalomfigyelésen alapuló LocSight elemzéséből: egy hónapnál is többet töltött idén a Balatonon a látogatók 28%-a. Természetesen köztük jelentős számban voltak azok, akik saját ingatlannal rendelkeznek a tónál.

Véget ért a szünidő, a nyár folyamán együttesen több száz pecsétet osztottak ki a siófoki partnerek a Kajlát kereső kisdiákok számára. Siófokon számos helyen várták kedvezménnyel a gyermekeket és családjaikat, akik pecsételő helyeket is szép számmal találtak.

A tavaszi nehézségek után, a vártnál sokkal szerencsésebben alakult a járvány ellenére is az idei nyári szezon, és egy igen erős július, augusztusi időszakot tudhat maga mögött a város, és a siófoki Tourinform iroda is.