Hírek

Ezerarcú Siófok - Sió Wellness Medical Beauty

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

Meséljetek a Sió Wellness Medical Beauty-ról, mik a fő szolgáltatásaitok?

15 éve alapítottuk a vállalkozást, jelenleg négyen dolgozunk itt, én és Ani kozmetikusként, a férjem masszőrként, és Angi műköröm, pedikűr, szempillaépítéssel foglalkozik. Idén januárban megszépült a szalon és új arculatot kapott, valamint felvettük a Medical Beauty nevet. Orvoskozmetikai gépekkel dolgozunk, és a csapatunkhoz csatlakozott Katona Ilona doktornő, aki nagy szakmai segítséget jelent komolyabb egészségügyi problémáknál. Mindig a legjobb eredményre törekszünk, ebben segíti a munkánkat a legmodernebb bőrdiagnosztizáló gépünk az arckezeléseknél, testelemző gépünk pedig az alakformálásban. A vendégeinket megnyugtatja, hogy garanciát vállalunk minden kezelésünkre.

A masszázs részen a rehabilitáció terén történt újítás a fájdalomcsökkentő lökéshullám-terápia bevezetésével, illetve nagy kedvenc lett a gerincnyújtó padunk és nyaknyújtó kezelésünk.

A lézer részlegünkön 5. éve hatékonyan kezeljük a gombás, beteg körmöket és távolítjuk el a megbánt tetoválásokat.

A koronavírus hogy értintett Titeket?

Úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatjuk sem a vendégek, sem a saját egészségünket, ezért szomorúan, de március közepén bezártunk, és türelmesen vártuk a híreket. Május 11-én tudtunk újra kinyitni.

A csapatot megtartottátok?

Természetesen, és biztosítottuk is őket, hogy mindenképpen közösen éljük túl ezt az időszakot. Már mindenki nagyon várta a nyitást, a kozmetikusunk például már a kutyáját masszírozta otthon:)

A vendégek között megoszlóak voltak a vélemények, valaki már nagyon szeretett volna jönni, valaki viszont még most is sokkal óvatosabb, és otthon kivár.

Volt valami tervetek, ami a vírus miatt nem valósulhatott meg?

Még március elején nagy megtiszteltetésünkre, vendégünk volt Dér Heni énekesnő, akivel a jövőben folytatjuk a kezeléseket.

Ezen kívül a szalon 15.születésnapja lett volna áprilisban, amit nagyon vártunk, de ezt el kellett halasztani. Természetesen nem marad el, törzsvendégeiknek és új vendégeinknek is hatalmas meglepetésekkel készülünk június 12-re. Örülünk, hogy nemcsak a helyiek, de a turisták is visszajárnak hozzánk.

Az újranyitás után mit terveztek még?

Most fog még érkezni egy komoly gépünk, amire december óta várunk mi is és vendégeink is. Ez egy csúcskategóriás arckezelő gép lesz, amire magas színvonalú és orvosok mellett végzett tanfolyammal készültünk a karantén ideje alatt. Nemsokára bővülünk még egy relaxációs, „énidős” helyiséggel, ahol igazi pihenésben lehet része a vendégeknek, de egyelőre a többi részlet maradjon meglepetés.

A vendégek fogadására hogyan készültök most, milyen előírásokat követtek?

Maszkot viselünk, és van egy levegőfertőtlenítőnk is. Kézfertőtlenítőt használunk, amit a vendégek számára is biztosítunk, de nálunk ezek egyáltalán nem új dolgok, eddig is kiemelten figyeltünk a higiéniára, és a legnagyobb biztonságban végeztük a munkánkat.

Nagyon szép a környezet, és amellett, hogy nagyon komolyan veszitek itt a munkát, lelkesen és örömmel beszéltek a szalonról.

Igyekszünk folyamatosan fejlődni, fontos a szakmai háttér, és a folyamatos tanulás. Itt minden valóban a vendégek komplett szépüléséért és gyógyulásáért történik. Az életünk a szalon, és szerencsére állandó. szuper csapatunk van, akik örömmel végzik a munkájukat, Vendégeink a közvetlenséget, kedvességet, szakmai hozzáértést emelik ki, amikor bizalmat szavaznak nekünk jelenlétükkel.

További hírek; fontos információk

A facebook.com/hellosiofok oldalon közzétett nyereményjáték szabályzata.

2020 nyara az elmúlt évekhez képest történelmi számokkal vonul majd be a turisztikai ágazat emlékezetébe. Soha nem látott csúcson a belföldi utazók és vendégéjszakák száma, ugyanakkor a fővárosi szálláshelyek továbbra is mélyrepülésben.

Meglepő adatok derültek ki a digitális forgalomfigyelésen alapuló LocSight elemzéséből: egy hónapnál is többet töltött idén a Balatonon a látogatók 28%-a. Természetesen köztük jelentős számban voltak azok, akik saját ingatlannal rendelkeznek a tónál.

Véget ért a szünidő, a nyár folyamán együttesen több száz pecsétet osztottak ki a siófoki partnerek a Kajlát kereső kisdiákok számára. Siófokon számos helyen várták kedvezménnyel a gyermekeket és családjaikat, akik pecsételő helyeket is szép számmal találtak.

A tavaszi nehézségek után, a vártnál sokkal szerencsésebben alakult a járvány ellenére is az idei nyári szezon, és egy igen erős július, augusztusi időszakot tudhat maga mögött a város, és a siófoki Tourinform iroda is.