Hírek

Ezerarcú Siófok - Sió Wellness Medical Beauty

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

Meséljetek a Sió Wellness Medical Beauty-ról, mik a fő szolgáltatásaitok?

15 éve alapítottuk a vállalkozást, jelenleg négyen dolgozunk itt, én és Ani kozmetikusként, a férjem masszőrként, és Angi műköröm, pedikűr, szempillaépítéssel foglalkozik. Idén januárban megszépült a szalon és új arculatot kapott, valamint felvettük a Medical Beauty nevet. Orvoskozmetikai gépekkel dolgozunk, és a csapatunkhoz csatlakozott Katona Ilona doktornő, aki nagy szakmai segítséget jelent komolyabb egészségügyi problémáknál. Mindig a legjobb eredményre törekszünk, ebben segíti a munkánkat a legmodernebb bőrdiagnosztizáló gépünk az arckezeléseknél, testelemző gépünk pedig az alakformálásban. A vendégeinket megnyugtatja, hogy garanciát vállalunk minden kezelésünkre.

A masszázs részen a rehabilitáció terén történt újítás a fájdalomcsökkentő lökéshullám-terápia bevezetésével, illetve nagy kedvenc lett a gerincnyújtó padunk és nyaknyújtó kezelésünk.

A lézer részlegünkön 5. éve hatékonyan kezeljük a gombás, beteg körmöket és távolítjuk el a megbánt tetoválásokat.

A koronavírus hogy értintett Titeket?

Úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatjuk sem a vendégek, sem a saját egészségünket, ezért szomorúan, de március közepén bezártunk, és türelmesen vártuk a híreket. Május 11-én tudtunk újra kinyitni.

A csapatot megtartottátok?

Természetesen, és biztosítottuk is őket, hogy mindenképpen közösen éljük túl ezt az időszakot. Már mindenki nagyon várta a nyitást, a kozmetikusunk például már a kutyáját masszírozta otthon:)

A vendégek között megoszlóak voltak a vélemények, valaki már nagyon szeretett volna jönni, valaki viszont még most is sokkal óvatosabb, és otthon kivár.

Volt valami tervetek, ami a vírus miatt nem valósulhatott meg?

Még március elején nagy megtiszteltetésünkre, vendégünk volt Dér Heni énekesnő, akivel a jövőben folytatjuk a kezeléseket.

Ezen kívül a szalon 15.születésnapja lett volna áprilisban, amit nagyon vártunk, de ezt el kellett halasztani. Természetesen nem marad el, törzsvendégeiknek és új vendégeinknek is hatalmas meglepetésekkel készülünk június 12-re. Örülünk, hogy nemcsak a helyiek, de a turisták is visszajárnak hozzánk.

Az újranyitás után mit terveztek még?

Most fog még érkezni egy komoly gépünk, amire december óta várunk mi is és vendégeink is. Ez egy csúcskategóriás arckezelő gép lesz, amire magas színvonalú és orvosok mellett végzett tanfolyammal készültünk a karantén ideje alatt. Nemsokára bővülünk még egy relaxációs, „énidős” helyiséggel, ahol igazi pihenésben lehet része a vendégeknek, de egyelőre a többi részlet maradjon meglepetés.

A vendégek fogadására hogyan készültök most, milyen előírásokat követtek?

Maszkot viselünk, és van egy levegőfertőtlenítőnk is. Kézfertőtlenítőt használunk, amit a vendégek számára is biztosítunk, de nálunk ezek egyáltalán nem új dolgok, eddig is kiemelten figyeltünk a higiéniára, és a legnagyobb biztonságban végeztük a munkánkat.

Nagyon szép a környezet, és amellett, hogy nagyon komolyan veszitek itt a munkát, lelkesen és örömmel beszéltek a szalonról.

Igyekszünk folyamatosan fejlődni, fontos a szakmai háttér, és a folyamatos tanulás. Itt minden valóban a vendégek komplett szépüléséért és gyógyulásáért történik. Az életünk a szalon, és szerencsére állandó. szuper csapatunk van, akik örömmel végzik a munkájukat, Vendégeink a közvetlenséget, kedvességet, szakmai hozzáértést emelik ki, amikor bizalmat szavaznak nekünk jelenlétükkel.

További hírek; fontos információk

Bár tavasszal ezt még gondolni sem mertük, júliusra enyhült a járvány okozta helyzet, és végre lesz lehetőségünk kikapcsolódni az üdítő siófoki nyári programoknak köszönhetően. A Kálmán Imre Kulturális Központ, a Könyvtár és a Kálmán Imre Emlékház, a SzínPart, a PLÁZS, a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület, a Balatoni Hajózás és minden egyes turisztikai szereplő azért dolgozik, hogy minél eseménydúsabb legyen a siófoki nyár 2020-ban is, a várostól megszokott, minden korosztályt megszólító kínálattal.

A Magyar Turisztikai Ügynökség tavalyi nagysikerű kampányának köszönhetően idén is útra kel Kajla, a magyar vizslakölyök, hogy a nyári szünet idejére kalandokkal szórakoztassa az iskolás diákokat és az ország rejtett kincseinek felfedezésre csábítsa az egész családot.

A Siófoki Önkormányzati Hivatal tájékoztatja a Siófokon tartózkodó vendégeket és lakosságot, hogy 2020. július 13-án és 14-én földi szúnyoggyérítés lesz a napnyugta utáni órákban a vasútvonallal és a Balaton-parttal határolt területen, valamint a Sóstói városrészben. Rossz idő esetén a védekezés július 15-én és 16-án fog megtörténni a napnyugta utáni órákban.

Ezerarcú Siófok rovatunk legújabb részében a Nagystrand kihagyhatatlan látnivalójáról, a Siófoki Óriáskerékről beszélgettünk Horváth Mihálynéval, aki férjével közösen álmodta meg az 50 méter magas magyar gyártmányú „gyémántkereket”. Az Óriáskerék sokak kedvence a siófoki nyárban, kicsik és nagyok, a nappali panoráma és a lenyűgöző naplemente miatt egyaránt rajonganak érte!

A facebook.com/hellosiofok oldalon közzétett nyereményjáték szabályzata.