Hírek

Online szakmai beszélgetés a kialakult helyzetről

Mindannyian tudjuk, hogy nehéz helyzetekben mennyire fontos a kommunikáció és az összefogás, a gondolatok és az információk megosztása. Ezt célozza a Turizmus Online Marketing Facebook-csoport kezdeményezése, mely online szakmai beszélgetéseket hív életre.

A beszélgetéseken 9 beszélgetőpartner lesz együtt a virtuális térben különböző turisztikai területekről, hogy megbeszéljék a koronavírus miatt kialakult helyzetet és az arra adható válaszokat.

A beszélgetőpartnerek között lesz egyetemi tanár, szálláshelyekkel foglalkozó online marketinges, gyermekbarát-szállás specialista, vendégértékelés szakértő, országmárka specialista, osztrák turizmussal foglalkozó szakértő, turisztikai szakújságíró, utazási irodát képviselő szakember és vendéglátó egységek vizuális megjelenéséért felelős grafikus is.

Beszélgetőpartnerek:
Anders Tamás – a SzállásMarketing blog alapítója
Bódis Gábor – turisztikai szakértő, a Hungary NEXT országmárka műhely alapítója
Duchai Márta – TripAdvisor specialista
Gyetvai Zováth Anikó – a KidsOasis ügyvezetője
Holczerné Szentirmai Ágnes – turisztikai tanácsadó
Kovács Balázs (MBA) – a bécsi székhelyű GD Consulting tulajdonosa
Lévay Balázs – a Cityrama sales & marketing managere
Németh Andrea – a Turizmus.com főmunkatársa, a Business Traveller Hungary főszerkesztője
Soponyai Zsolt – turisztikai vizuális szakértő

A résztvevők regisztrációkor kérdéseket tehetnek fel, melyeket igyekeznek a szakemberek megválaszolni. Az esemény online felületen zajlik, így interaktív részre is van lehetőség.
A rendezvény ingyenes. A szervezők két időpontot alakítottak ki: március 23-án 16órától, valamint március 26-án 9 órától várják az érdeklődőket.

Regisztrálni a szallasmarketing.hu/csoporttalalkozo oldalon lehet.

 

forrás: turizmus.com

További hírek; fontos információk

A tavaszi veszélyhelyzet megnehezítette a turisztikai ágazatban dolgozók mindennapjait, és ez Siófokon sem volt másként. A helyi turisztikai szereplők kitartása, rugalmas hozzállása és a városi szintű együttműködés szerencsére lehetővé tette, hogy Pünkösd hétvégéjén elinduljon az igazi, várva várt siófoki nyár, tele siófoki élményekkel!

A helyi szolgáltatásokat, vendéglátókat bemutató Ezerarcú Siófok rovatunk újabb részével jelentkezünk, ezúttal a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business-ből, ahol Mile Csaba szállodaigazgatóval beszélgettünk a tavaszi helyzet okozta nehézségekről, a megoldásokról és a jövőről.

 

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

- avagy MIRŐL és HOGYAN írj, hogy eloszlasd a vendégeid utazással kapcsolatos bizonytalanságait
(forrás: szibea.hu)

Az újranyitás kapujában állunk és körvonalazódni látszanak, hogy marketingesként mi most a legfontosabb feladat. Olyan információkkal kell a vendégeket ellátni, amelyek meggyőzik őket arról, hogy a szálláshelyen a nyaralás alatt sem fenyegeti veszély az egészségüket és végre biztonságosan kiléphetnek a négy fal közül.

Siófok Pünkösd hétvégéjén nyitásra készül! Természetesen minden biztonsági előírásnak megfelelve, vigyázva Rátok, de már mindenki készen áll arra, hogy visszatérjen az élet Siófokra.

Az idei tavasz rendkívül nehéz helyzetbe hozta Siófok vállalkozóit is, gyorsan és rugalmasan kellett alkalmazkodniuk a helyzethez annak érdekében, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Szerencsére a kitartás és a városi szintű összefogás lassan, de biztosan meghozta gyümölcsét, és az enyhítések után, mostanra már újra nyílnak az éttermek, kávézók, cukrászdák teraszai, rövidesen visszatér az élet Siófok utcáira.