Hírek

Hello Otthon x Hello Siófok - Siófok ízei házhoz jönnek

Péntek estére  valószínűleg már a család minden tagja túl van egy nehéz és kimerítő héten. Kinek a digitális oktatás, kinek a home office kihívásai nehezítették a napi rutinját, kinek pedig a megszokott munkába járással, de a rendkívüli szabályok, korlátozások betartásával teltek a dolgos hétköznapok.

A hétvége elérkeztével sokunknak most nem változik a környezet, azonban így, otthon maradva lényegesen több időnk jut a családra, a gyerekekre, játékra, pihenésre. Foglalkozzunk egy kicsit a családunkkal, keressünk olyan elfoglaltságokat, ahol mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. Próbáljunk meg egy kicsit ebben a mindenki számára nehéz időszakban elvonulni a családunk nyújtotta, nyugodt környezetbe, a távolban élő, vagy akár a velünk egy városban lakó családtagokkal, barátokkal pedig a szabályok betartása mellett videóhívás formájában „találkozzunk”. Osszuk meg velük a jelenlegi élethelyzetünk nehézségeit, a jó bevált tippeket, trükköket, ki milyen programokat tervez a családdal, a gyerekeket mivel sikerült lefoglalni, és hogy milyen élményeket gyűjtöttünk a közös otthoni programjaink során, melyeket jószívvel ajánlunk mindenkinek.

A mindennapjaink átalakultak és most arra ösztönzünk benneteket is, hogy használjátok ki a helyzet adta lehetőségeket, és töltsetek minél több időt egymással! A rendkívüli helyzetben is éljük meg ünnepként a hétvégéket, hiszen a legtöbb családban ilyenkor van lehetőség a nyugodt, közös ebédekre, vacsorákra. De mi lenne, ha nem a konyhában robotolva töltenénk a szombat és vasárnap délelőttöket?

A siófoki éttermek széles gasztronómiai kínálata és az általuk nyújtott kiszállítási szolgáltatás kizökkenthet a hétköznapok és hétvégék egyhangúságából. A kínálat nagyon széles, szinte a világ összes konyhájából választhatunk kedvünkrevaló ízeket! A klasszikus magyar konyha remekei mellett lehetőségünk van olasz ételeket, az ázsiai konyha finomságait és süteményeket is saját otthonunkba rendelni. Így kimozdulni sem kell otthonról, a szabadidőnket teljes egészében a családdal tudjuk tölteni, és persze mindenkinek lehetősége van a kedvenc ételét elfogyasztani ebédre vagy akár vacsorára is.

Arról nem is beszélve, hogy az ételrendeléssel támogatjuk a helyi éttermeket, vállalkozókat is, hogy a veszélyhelyzet elmúltával is ugyanolyan színvonalon és ugyanazzal a lelkesedéssel tudják folytatni működésüket! Javasoljuk, ha tehetitek, a bankkártyás fizetési lehetőséget válasszátok, óvva ezzel a saját és a futárok egészségét is!

Íme az éttermek listája, ahonnan kedvünkre válogathatunk a finomságokból:

http://hellosiofok.hu/hirek/hir/242/hello-otthon-x-hello-siofok-rendelj-te-is-hazhoz/

További hírek; fontos információk

A tavaszi veszélyhelyzet megnehezítette a turisztikai ágazatban dolgozók mindennapjait, és ez Siófokon sem volt másként. A helyi turisztikai szereplők kitartása, rugalmas hozzállása és a városi szintű együttműködés szerencsére lehetővé tette, hogy Pünkösd hétvégéjén elinduljon az igazi, várva várt siófoki nyár, tele siófoki élményekkel!

A helyi szolgáltatásokat, vendéglátókat bemutató Ezerarcú Siófok rovatunk újabb részével jelentkezünk, ezúttal a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business-ből, ahol Mile Csaba szállodaigazgatóval beszélgettünk a tavaszi helyzet okozta nehézségekről, a megoldásokról és a jövőről.

 

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

- avagy MIRŐL és HOGYAN írj, hogy eloszlasd a vendégeid utazással kapcsolatos bizonytalanságait
(forrás: szibea.hu)

Az újranyitás kapujában állunk és körvonalazódni látszanak, hogy marketingesként mi most a legfontosabb feladat. Olyan információkkal kell a vendégeket ellátni, amelyek meggyőzik őket arról, hogy a szálláshelyen a nyaralás alatt sem fenyegeti veszély az egészségüket és végre biztonságosan kiléphetnek a négy fal közül.

Siófok Pünkösd hétvégéjén nyitásra készül! Természetesen minden biztonsági előírásnak megfelelve, vigyázva Rátok, de már mindenki készen áll arra, hogy visszatérjen az élet Siófokra.

Az idei tavasz rendkívül nehéz helyzetbe hozta Siófok vállalkozóit is, gyorsan és rugalmasan kellett alkalmazkodniuk a helyzethez annak érdekében, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Szerencsére a kitartás és a városi szintű összefogás lassan, de biztosan meghozta gyümölcsét, és az enyhítések után, mostanra már újra nyílnak az éttermek, kávézók, cukrászdák teraszai, rövidesen visszatér az élet Siófok utcáira.