Hírek

Hello Otthon x Hello Siófok - Siófok ízei házhoz jönnek

Péntek estére  valószínűleg már a család minden tagja túl van egy nehéz és kimerítő héten. Kinek a digitális oktatás, kinek a home office kihívásai nehezítették a napi rutinját, kinek pedig a megszokott munkába járással, de a rendkívüli szabályok, korlátozások betartásával teltek a dolgos hétköznapok.

A hétvége elérkeztével sokunknak most nem változik a környezet, azonban így, otthon maradva lényegesen több időnk jut a családra, a gyerekekre, játékra, pihenésre. Foglalkozzunk egy kicsit a családunkkal, keressünk olyan elfoglaltságokat, ahol mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. Próbáljunk meg egy kicsit ebben a mindenki számára nehéz időszakban elvonulni a családunk nyújtotta, nyugodt környezetbe, a távolban élő, vagy akár a velünk egy városban lakó családtagokkal, barátokkal pedig a szabályok betartása mellett videóhívás formájában „találkozzunk”. Osszuk meg velük a jelenlegi élethelyzetünk nehézségeit, a jó bevált tippeket, trükköket, ki milyen programokat tervez a családdal, a gyerekeket mivel sikerült lefoglalni, és hogy milyen élményeket gyűjtöttünk a közös otthoni programjaink során, melyeket jószívvel ajánlunk mindenkinek.

A mindennapjaink átalakultak és most arra ösztönzünk benneteket is, hogy használjátok ki a helyzet adta lehetőségeket, és töltsetek minél több időt egymással! A rendkívüli helyzetben is éljük meg ünnepként a hétvégéket, hiszen a legtöbb családban ilyenkor van lehetőség a nyugodt, közös ebédekre, vacsorákra. De mi lenne, ha nem a konyhában robotolva töltenénk a szombat és vasárnap délelőttöket?

A siófoki éttermek széles gasztronómiai kínálata és az általuk nyújtott kiszállítási szolgáltatás kizökkenthet a hétköznapok és hétvégék egyhangúságából. A kínálat nagyon széles, szinte a világ összes konyhájából választhatunk kedvünkrevaló ízeket! A klasszikus magyar konyha remekei mellett lehetőségünk van olasz ételeket, az ázsiai konyha finomságait és süteményeket is saját otthonunkba rendelni. Így kimozdulni sem kell otthonról, a szabadidőnket teljes egészében a családdal tudjuk tölteni, és persze mindenkinek lehetősége van a kedvenc ételét elfogyasztani ebédre vagy akár vacsorára is.

Arról nem is beszélve, hogy az ételrendeléssel támogatjuk a helyi éttermeket, vállalkozókat is, hogy a veszélyhelyzet elmúltával is ugyanolyan színvonalon és ugyanazzal a lelkesedéssel tudják folytatni működésüket! Javasoljuk, ha tehetitek, a bankkártyás fizetési lehetőséget válasszátok, óvva ezzel a saját és a futárok egészségét is!

Íme az éttermek listája, ahonnan kedvünkre válogathatunk a finomságokból:

http://hellosiofok.hu/hirek/hir/242/hello-otthon-x-hello-siofok-rendelj-te-is-hazhoz/

További hírek; fontos információk

Ezerarcú Siófok rovatunk eheti részében a város egyik legkedveltebb attrakciójáról, a Fordított Házról beszélgettünk a tulajdonossal, Stasiak Marekkal. Siófokon a Május 1. utca és a 7-es főút kereszteződésében fejtetőn álló, nem mindennapi látványosságon már 4. éve messziről megakadhat a szemünk. Ezt a különleges turistalátványosságot egy lengyel vállalkozó hozta elsőként Magyarországra a Balatonhoz.

Balázs Fecó exkluzív nagykoncerttel érkezik 2020. augusztus 14-én a siófoki SzínPartra. A koncert 20:30-kor kezdődik. 

Demjén Ferenc turnéja Siófokra is ellátogat! 2020. augusztus 22-én felcsendülnek az örökzöld dalok a SzínParton.

A Balaton legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelye az idei nyáron is számos színházi előadással és koncerttel várja a kultúra szerelemeseit, akik egy üde nyári kulturális felfrissülésre vágynak. Július végétől egy hónapon keresztül 11 eseménnyel készülnek a SzínParton.

Siófok képviselő testülete elfogadta a közterületen történő szeszesital fogyasztás korlátozásáról és a szeszesitalt forgalmazó üzletekről szóló rendeletet. Ennek értelmében 2020. augusztus 1-től kezdődően tilossá válik Siófok városán belül a közterületeken történő alkoholfogyasztás, illetve az üzletek mindennapjaiban is változás várható.