Hírek

A hölgyekre irányul a figyelem most hétvégén, Siófokon

Március 8-a a nemzetközi nőnap idén vasárnapra esik. Siófokon változatos programokkal és különböző kedvezményekkel készülnek a hölgyeknek.

Március 7-én, szombaton az este folyamán Nőnapi Salsa Bált szerveznek a Sió Pláza emeletén található Penthouse Barban. Egész estés salsa bál, salsa koktél és igazi kubai hangulat vár mindenkit.

Minden NŐ hercegnő címmel rendeznek programokat a Kálmán Imre Kulturális Központban, amelyekre kifejezetten a hölgyeket hívják testi és lelki feltöltődésre vasárnap délutántól. Az ingyenes rendezvényen sminktanácsadók, masszőrök és körmösök várják az érdeklődőket 16 órától egészen 20 óráig. Takács Nóri beautyblogger is Siófokra érkezik, akitől hasznos tippeket kaphatunk frizura, bőrápolás, smink és divat témában. Kovács „Yurkov” Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója pedig a stílusról, a megjelenésről és a személyes erőről tart előadás.

Nőnap alkalmából a Galerius Élményfürdő és Wellness Központban a szaunás belépőt vásárló hölgyek részére a szauna programok díjmentesek valamint a 15 perces Apolló masszázst féláron vehetik igényben. 14 órától pedig aquazumbával készülnek a fürdővendégeknek.

A siófoki Víztorony természetesen vasárnap is nyitva tart, ahol nőnap alkalmából minden hölgyvendég egy apró meglepetésben részesül.

A Roxy étteremben kifejezett nőnapi menüvel készülnek: zöldborsókrémleves fokhagymás garnélával és sült császárszalonnával, a főételek tekintetében pedig a liba dominál ízletes köretekkel. Természetesen a hölgyeknek egy kis ajándékkal is készülnek.

További hírek; fontos információk

A tavaszi veszélyhelyzet megnehezítette a turisztikai ágazatban dolgozók mindennapjait, és ez Siófokon sem volt másként. A helyi turisztikai szereplők kitartása, rugalmas hozzállása és a városi szintű együttműködés szerencsére lehetővé tette, hogy Pünkösd hétvégéjén elinduljon az igazi, várva várt siófoki nyár, tele siófoki élményekkel!

A helyi szolgáltatásokat, vendéglátókat bemutató Ezerarcú Siófok rovatunk újabb részével jelentkezünk, ezúttal a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business-ből, ahol Mile Csaba szállodaigazgatóval beszélgettünk a tavaszi helyzet okozta nehézségekről, a megoldásokról és a jövőről.

 

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

- avagy MIRŐL és HOGYAN írj, hogy eloszlasd a vendégeid utazással kapcsolatos bizonytalanságait
(forrás: szibea.hu)

Az újranyitás kapujában állunk és körvonalazódni látszanak, hogy marketingesként mi most a legfontosabb feladat. Olyan információkkal kell a vendégeket ellátni, amelyek meggyőzik őket arról, hogy a szálláshelyen a nyaralás alatt sem fenyegeti veszély az egészségüket és végre biztonságosan kiléphetnek a négy fal közül.

Siófok Pünkösd hétvégéjén nyitásra készül! Természetesen minden biztonsági előírásnak megfelelve, vigyázva Rátok, de már mindenki készen áll arra, hogy visszatérjen az élet Siófokra.

Az idei tavasz rendkívül nehéz helyzetbe hozta Siófok vállalkozóit is, gyorsan és rugalmasan kellett alkalmazkodniuk a helyzethez annak érdekében, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Szerencsére a kitartás és a városi szintű összefogás lassan, de biztosan meghozta gyümölcsét, és az enyhítések után, mostanra már újra nyílnak az éttermek, kávézók, cukrászdák teraszai, rövidesen visszatér az élet Siófok utcáira.