Hírek

A hölgyekre irányul a figyelem most hétvégén, Siófokon

Március 8-a a nemzetközi nőnap idén vasárnapra esik. Siófokon változatos programokkal és különböző kedvezményekkel készülnek a hölgyeknek.

Március 7-én, szombaton az este folyamán Nőnapi Salsa Bált szerveznek a Sió Pláza emeletén található Penthouse Barban. Egész estés salsa bál, salsa koktél és igazi kubai hangulat vár mindenkit.

Minden NŐ hercegnő címmel rendeznek programokat a Kálmán Imre Kulturális Központban, amelyekre kifejezetten a hölgyeket hívják testi és lelki feltöltődésre vasárnap délutántól. Az ingyenes rendezvényen sminktanácsadók, masszőrök és körmösök várják az érdeklődőket 16 órától egészen 20 óráig. Takács Nóri beautyblogger is Siófokra érkezik, akitől hasznos tippeket kaphatunk frizura, bőrápolás, smink és divat témában. Kovács „Yurkov” Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója pedig a stílusról, a megjelenésről és a személyes erőről tart előadás.

Nőnap alkalmából a Galerius Élményfürdő és Wellness Központban a szaunás belépőt vásárló hölgyek részére a szauna programok díjmentesek valamint a 15 perces Apolló masszázst féláron vehetik igényben. 14 órától pedig aquazumbával készülnek a fürdővendégeknek.

A siófoki Víztorony természetesen vasárnap is nyitva tart, ahol nőnap alkalmából minden hölgyvendég egy apró meglepetésben részesül.

A Roxy étteremben kifejezett nőnapi menüvel készülnek: zöldborsókrémleves fokhagymás garnélával és sült császárszalonnával, a főételek tekintetében pedig a liba dominál ízletes köretekkel. Természetesen a hölgyeknek egy kis ajándékkal is készülnek.

További hírek; fontos információk

Ezerarcú Siófok rovatunk eheti részében a város egyik legkedveltebb attrakciójáról, a Fordított Házról beszélgettünk a tulajdonossal, Stasiak Marekkal. Siófokon a Május 1. utca és a 7-es főút kereszteződésében fejtetőn álló, nem mindennapi látványosságon már 4. éve messziről megakadhat a szemünk. Ezt a különleges turistalátványosságot egy lengyel vállalkozó hozta elsőként Magyarországra a Balatonhoz.

Balázs Fecó exkluzív nagykoncerttel érkezik 2020. augusztus 14-én a siófoki SzínPartra. A koncert 20:30-kor kezdődik. 

Demjén Ferenc turnéja Siófokra is ellátogat! 2020. augusztus 22-én felcsendülnek az örökzöld dalok a SzínParton.

A Balaton legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű szabadtéri előadóhelye az idei nyáron is számos színházi előadással és koncerttel várja a kultúra szerelemeseit, akik egy üde nyári kulturális felfrissülésre vágynak. Július végétől egy hónapon keresztül 11 eseménnyel készülnek a SzínParton.

Siófok képviselő testülete elfogadta a közterületen történő szeszesital fogyasztás korlátozásáról és a szeszesitalt forgalmazó üzletekről szóló rendeletet. Ennek értelmében 2020. augusztus 1-től kezdődően tilossá válik Siófok városán belül a közterületeken történő alkoholfogyasztás, illetve az üzletek mindennapjaiban is változás várható.