Hírek

A hölgyekre irányul a figyelem most hétvégén, Siófokon

Március 8-a a nemzetközi nőnap idén vasárnapra esik. Siófokon változatos programokkal és különböző kedvezményekkel készülnek a hölgyeknek.

Március 7-én, szombaton az este folyamán Nőnapi Salsa Bált szerveznek a Sió Pláza emeletén található Penthouse Barban. Egész estés salsa bál, salsa koktél és igazi kubai hangulat vár mindenkit.

Minden NŐ hercegnő címmel rendeznek programokat a Kálmán Imre Kulturális Központban, amelyekre kifejezetten a hölgyeket hívják testi és lelki feltöltődésre vasárnap délutántól. Az ingyenes rendezvényen sminktanácsadók, masszőrök és körmösök várják az érdeklődőket 16 órától egészen 20 óráig. Takács Nóri beautyblogger is Siófokra érkezik, akitől hasznos tippeket kaphatunk frizura, bőrápolás, smink és divat témában. Kovács „Yurkov” Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója pedig a stílusról, a megjelenésről és a személyes erőről tart előadás.

Nőnap alkalmából a Galerius Élményfürdő és Wellness Központban a szaunás belépőt vásárló hölgyek részére a szauna programok díjmentesek valamint a 15 perces Apolló masszázst féláron vehetik igényben. 14 órától pedig aquazumbával készülnek a fürdővendégeknek.

A siófoki Víztorony természetesen vasárnap is nyitva tart, ahol nőnap alkalmából minden hölgyvendég egy apró meglepetésben részesül.

A Roxy étteremben kifejezett nőnapi menüvel készülnek: zöldborsókrémleves fokhagymás garnélával és sült császárszalonnával, a főételek tekintetében pedig a liba dominál ízletes köretekkel. Természetesen a hölgyeknek egy kis ajándékkal is készülnek.

További hírek; fontos információk

A balatoni hajózás 175. jubileumának alkalmából országos művészeti pályázatot hirdet a BAHART 2021. május 1. és augusztus 13. között! Ünnepeljünk együtt és állítsunk méltóképp emléket a balatoni hajózás múltjának és jövőjének!

Engedd szabadon a kreativitásod, ragadj ki egy témát vagy részletet a balatoni hajózás 175 éves történelméből és alkoss egyedit bármilyen technikával!

Március 11-én megnyílt a Kovászvirág Pékműhely - Kézműves Pékség és Termelői Bolt Siófokon a Fő u. 111. címen.

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.