Hírek

Siófok a Social Media 2020 konferencián

Múlt héten a Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület/Tourinform iroda munkatársai részt vettek az online marketing szakmának szóló Social Media 2020 konferencián, annak érdekében, hogy Siófok marketingkommunikációs stratégiájának kivitelezése során 2020-ban is felkészültek legyünk a témában.

A közösségi média az egyik legjobb értékesítési és márkaépítési felület, de a folyamatosan változó médiahasználati szokások miatt kiemelten fontos, hogy ezekkel a változásokkal lépést tartsunk, és naprakész ismeretekkel felvértezve dolgozzunk Siófok online népszerűsítéséért.

Az egynapos esemény során előadásokat hallhattunk a különböző közösségi média platformokról, online márkaépítésről, tartalomgyártásról, a hirdetési keret leghatékonyabb felhasználásáról, a hirdetések megtérüléséről, a célcsoportok megszólításának sajátosságairól, az X, Y és Z generációk fogyasztói szokásairól, B2B kapcsolatépítésről és persze szakmánk jogi buktatóiról, így például az adatvédelemről is. Az előadásokat a szakma prominens személyiségei, közösségi marketingspecialisták, online marketing tanácsadó cégek vezetői (Liftup Kft., The Underground, Positive Adamsky, MBM Solvers, EAZY Digital, stb.), marketingvezetők (K&H Bank, MMSZ), és a marketing területén is tájékozott szakjogászok tartották, akik mind részletes válaszokat adtak nekünk konkrét, Siófok városmarketingjét érintő kérdéseinkre is.

A konferenciáról naprakész, fontos újdonságokkal és a gyakorlatba azonnal beépíthető, üzleti előnyt hozó ismeretekkel gazdagodva tértünk haza és igyekszünk ezt a tudást a lehető legjobban Siófok előnyére fordítani és bizonyítani, hogy bizony itt kezdődik a Balaton!

További hírek; fontos információk

Bár tavasszal ezt még gondolni sem mertük, júliusra enyhült a járvány okozta helyzet, és végre lesz lehetőségünk kikapcsolódni az üdítő siófoki nyári programoknak köszönhetően. A Kálmán Imre Kulturális Központ, a Könyvtár és a Kálmán Imre Emlékház, a SzínPart, a PLÁZS, a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület, a Balatoni Hajózás és minden egyes turisztikai szereplő azért dolgozik, hogy minél eseménydúsabb legyen a siófoki nyár 2020-ban is, a várostól megszokott, minden korosztályt megszólító kínálattal.

A Magyar Turisztikai Ügynökség tavalyi nagysikerű kampányának köszönhetően idén is útra kel Kajla, a magyar vizslakölyök, hogy a nyári szünet idejére kalandokkal szórakoztassa az iskolás diákokat és az ország rejtett kincseinek felfedezésre csábítsa az egész családot.

A Siófoki Önkormányzati Hivatal tájékoztatja a Siófokon tartózkodó vendégeket és lakosságot, hogy 2020. július 13-án és 14-én földi szúnyoggyérítés lesz a napnyugta utáni órákban a vasútvonallal és a Balaton-parttal határolt területen, valamint a Sóstói városrészben. Rossz idő esetén a védekezés július 15-én és 16-án fog megtörténni a napnyugta utáni órákban.

Ezerarcú Siófok rovatunk legújabb részében a Nagystrand kihagyhatatlan látnivalójáról, a Siófoki Óriáskerékről beszélgettünk Horváth Mihálynéval, aki férjével közösen álmodta meg az 50 méter magas magyar gyártmányú „gyémántkereket”. Az Óriáskerék sokak kedvence a siófoki nyárban, kicsik és nagyok, a nappali panoráma és a lenyűgöző naplemente miatt egyaránt rajonganak érte!

A facebook.com/hellosiofok oldalon közzétett nyereményjáték szabályzata.