Hírek

A Bon-Bonnal és Weisz Viktorral lehet bulizni szilveszterkor Siófokon

Az év utolsó napjaiban is számos izgalmas program lesz Siófokon, hogy mindenki méltóképpen búcsúztathassa 2019-et. A két ünnep között lesz Évzáró Puncs Party, december 31-én pedig a Szilveszteri Party mellett idén is megrendezik a BÚÉK Siófok Pezsgőfutást.

December 28-30. között lesz az idei Évzáró Puncs Party a Fő téren. A háromnapos gasztrofesztivál minden napján ingyenes koncertekkel lehet hangolódni szilveszterre, emellett ünnepi finomságok, kürtőskalács, juhtúrós lepény, kemencés lángos és persze forralt bor és puncs várja a látogatókat.

December 31-én óriási bulit rendeznek a siófoki Fő téren. A Szilveszteri Party 20 órakor a helyi Blokk együttes koncertjével kezdődik, őket követi a slágergyáros Bon-Bon, majd Hevesi Tamás. Éjfél előtt még színpadra lép a Voice-ban ismertté vált énekes, Weisz Viktor is, utána pontosan 0 órakor következik az elmaradhatatlan a tűzijáték, a Szilveszteri Partyt pedig hajnalig tartó retro disco zárja.

Ha valaki sportosan szeretné tölteni az év utolsó napját, arra is lehetőség lesz Siófokon. 29 éve hagyomány a városban a Pezsgőfutás, amelyen idén hat különböző korosztályt is díjaznak majd, az első száz beérkező pedig BÚÉK Siófok pólót kap. Először a legkisebbek mezőnye rajtol el: az óvodás futáson minden induló óvodás éremmel lesz gazdagabb. 10 óra 30 perckor kezdődik maga a Pezsgőfutás, amelyet Gyarmati Ariel és Kocsis György rallye autója vezeti fel. Az ingyenes rendezvényen teával és forralt borral is kedveskednek a résztvevőknek.

A két ünnep között és december 31-én is nyitva lesz a Siófoki Jégkikötő: az év utolsó napján 17 óráig lehet majd korcsolyázni a Hajóállomásnál kialakított 600 négyzetméteres pályán.

Egész évben Siófokon kezdődik a Balaton!

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.