Nachrichten

Keresd Te is Kajlát Siófokon a téli szünetben!

A Magyar Turisztikai Ügynökség télen is útnak indítja Kajla kutyát. Siófokon is számos szolgáltató várja a gyermekeket és családjaikat. A pecsét mellé pedig különböző kedvezményeket vagy ajándékot biztosítanak.

A téli szünetben is irány Siófok, hiszen amellett, hogy jó néhány program várja a vendégeket, Kajlát is érdemes a városban keresni! 2019. december 20. és 2020. január 6. közötti időszakban számtalan siófoki szolgáltató csatlakozott a kampányhoz. A gyermekek nem csak pecsétet kapnak az útlevelükbe, hanem kedvezményekben vagy ajándékban részesülhetnek.

A siófoki Tourinform iroda mellett tíz szolgáltató jelezte, hogy szívesen részt vesz a holnap induló kampányban.

A szállodák közül a Residence Hotel Balaton és a Hotel Azúr****, az éttermeket tekintve a BackStage és a Sándor étterem is a listán szerepel. A Dinasztia Cukrászda és a Café Maran is az elfogadóhelyek között található. Emellett érdemes ellátogatni a Játékbirodalom Játszóházba, a Bella Állatparkba, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központba valamint a Kálmán Imre Emlékházba is.

Mielőtt útnak indulnátok, kérünk benneteket, hogy az ünnepek miatt az adott hely nyitva tartását is nézzétek meg.

A kedvezményekről ezen az oldalon találtok további információt: https://kajla.hu/partner-kedvezmenyek

Pecsételő pontok: https://kajla.hu/pecsetelo-pontok

Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy részt vesznek a kampányban ezzel támogatva a Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkáját!

Weitere Neuigkeiten, wichtige Informationen

Informationen über die Maßnahmen, die Verschließungen, sowie die Programmwegfallen wegend des Coronavirus (COVID-19) in Siófok.

Wir erfrischen und erweitern laufend diese List!

2018 organisiert der Balaton Hajózási Zrt. Vom 9. bis 10. Juni die Nationale Regatta, den Nationalen Segelkomplex der Siedlungen in Siófok. Anlässlich des 50. Geburtstages von Siófok werden 50 Siedlungen von den Veranstaltern veranstaltet - sagt BAHART in seiner Erklärung.

Das Kálmán Imre Kulturzentrum (KIKK) in Siófok erhielt die höchste Auszeichnung des öffentlichen Bildungswesens, den Public Education Quality Award, der von der Chefredakteurin der Institution, Edu Gyulainé Isó, bei der Gala-Zeremonie am Tag der ungarischen Kultur in Budapest übernommen wurde.

Das Organisationskomitee der Tour de Hongrie aus den Resorts 2016 wählte Sport- und Tourismuspunkte in der Auswahl der Veranstaltungsorte aus, die zum Programm des Ungarischen Kreises von 2018 kamen, das jetzt auf einem höheren Niveau ist.