Hírek

Keresd Te is Kajlát Siófokon a téli szünetben!

A Magyar Turisztikai Ügynökség télen is útnak indítja Kajla kutyát. Siófokon is számos szolgáltató várja a gyermekeket és családjaikat. A pecsét mellé pedig különböző kedvezményeket vagy ajándékot biztosítanak.

A téli szünetben is irány Siófok, hiszen amellett, hogy jó néhány program várja a vendégeket, Kajlát is érdemes a városban keresni! 2019. december 20. és 2020. január 6. közötti időszakban számtalan siófoki szolgáltató csatlakozott a kampányhoz. A gyermekek nem csak pecsétet kapnak az útlevelükbe, hanem kedvezményekben vagy ajándékban részesülhetnek.

A siófoki Tourinform iroda mellett tíz szolgáltató jelezte, hogy szívesen részt vesz a holnap induló kampányban.

A szállodák közül a Residence Hotel Balaton és a Hotel Azúr****, az éttermeket tekintve a BackStage és a Sándor étterem is a listán szerepel. A Dinasztia Cukrászda és a Café Maran is az elfogadóhelyek között található. Emellett érdemes ellátogatni a Játékbirodalom Játszóházba, a Bella Állatparkba, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központba valamint a Kálmán Imre Emlékházba is.

Mielőtt útnak indulnátok, kérünk benneteket, hogy az ünnepek miatt az adott hely nyitva tartását is nézzétek meg.

A kedvezményekről ezen az oldalon találtok további információt: https://kajla.hu/partner-kedvezmenyek

Pecsételő pontok: https://kajla.hu/pecsetelo-pontok

Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy részt vesznek a kampányban ezzel támogatva a Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkáját!

További hírek; fontos információk

A tavaszi veszélyhelyzet megnehezítette a turisztikai ágazatban dolgozók mindennapjait, és ez Siófokon sem volt másként. A helyi turisztikai szereplők kitartása, rugalmas hozzállása és a városi szintű együttműködés szerencsére lehetővé tette, hogy Pünkösd hétvégéjén elinduljon az igazi, várva várt siófoki nyár, tele siófoki élményekkel!

A helyi szolgáltatásokat, vendéglátókat bemutató Ezerarcú Siófok rovatunk újabb részével jelentkezünk, ezúttal a siófoki Hotel Yacht**** Wellness & Business-ből, ahol Mile Csaba szállodaigazgatóval beszélgettünk a tavaszi helyzet okozta nehézségekről, a megoldásokról és a jövőről.

 

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

- avagy MIRŐL és HOGYAN írj, hogy eloszlasd a vendégeid utazással kapcsolatos bizonytalanságait
(forrás: szibea.hu)

Az újranyitás kapujában állunk és körvonalazódni látszanak, hogy marketingesként mi most a legfontosabb feladat. Olyan információkkal kell a vendégeket ellátni, amelyek meggyőzik őket arról, hogy a szálláshelyen a nyaralás alatt sem fenyegeti veszély az egészségüket és végre biztonságosan kiléphetnek a négy fal közül.

Siófok Pünkösd hétvégéjén nyitásra készül! Természetesen minden biztonsági előírásnak megfelelve, vigyázva Rátok, de már mindenki készen áll arra, hogy visszatérjen az élet Siófokra.

Az idei tavasz rendkívül nehéz helyzetbe hozta Siófok vállalkozóit is, gyorsan és rugalmasan kellett alkalmazkodniuk a helyzethez annak érdekében, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Szerencsére a kitartás és a városi szintű összefogás lassan, de biztosan meghozta gyümölcsét, és az enyhítések után, mostanra már újra nyílnak az éttermek, kávézók, cukrászdák teraszai, rövidesen visszatér az élet Siófok utcáira.