Hírek

Keresd Te is Kajlát Siófokon a téli szünetben!

A Magyar Turisztikai Ügynökség télen is útnak indítja Kajla kutyát. Siófokon is számos szolgáltató várja a gyermekeket és családjaikat. A pecsét mellé pedig különböző kedvezményeket vagy ajándékot biztosítanak.

A téli szünetben is irány Siófok, hiszen amellett, hogy jó néhány program várja a vendégeket, Kajlát is érdemes a városban keresni! 2019. december 20. és 2020. január 6. közötti időszakban számtalan siófoki szolgáltató csatlakozott a kampányhoz. A gyermekek nem csak pecsétet kapnak az útlevelükbe, hanem kedvezményekben vagy ajándékban részesülhetnek.

A siófoki Tourinform iroda mellett tíz szolgáltató jelezte, hogy szívesen részt vesz a holnap induló kampányban.

A szállodák közül a Residence Hotel Balaton és a Hotel Azúr****, az éttermeket tekintve a BackStage és a Sándor étterem is a listán szerepel. A Dinasztia Cukrászda és a Café Maran is az elfogadóhelyek között található. Emellett érdemes ellátogatni a Játékbirodalom Játszóházba, a Bella Állatparkba, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központba valamint a Kálmán Imre Emlékházba is.

Mielőtt útnak indulnátok, kérünk benneteket, hogy az ünnepek miatt az adott hely nyitva tartását is nézzétek meg.

A kedvezményekről ezen az oldalon találtok további információt: https://kajla.hu/partner-kedvezmenyek

Pecsételő pontok: https://kajla.hu/pecsetelo-pontok

Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy részt vesznek a kampányban ezzel támogatva a Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkáját!

További hírek; fontos információk

Alig várjuk, hogy újra visszatérjen a városba a megszokott sürgés-forgás, de Siófok téli varázsa idén is Mindenkinek jár!:) Sok-sok játékkal, fotóval és videóval készülünk nektek decemberben, hogy ti is részesei lehessetek a Siófok nyújtotta téli élménynek, és együtt várjuk a karácsonyt!

Mostantól visszaigényelhetik november 11. és december 10. közötti foglalásaikra a bevételkiesésük 80%-át a szálláshely-szolgáltatók. Az érintettek az NTAK felületén keresztül, elektronikus űrlap kitöltésével igényelhetik a támogatást, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség még idén folyósít.

Mivel a Magyar Turisztikai Ügynökség által üzemeltetett Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba valamennyi szálláshelytípustól naponta érkeznek adatok, akár hónapokról, akár egy-egy rövidebb, a turisztikai ágazat számára kiemelt időszakról is részletes kép rajzolható fel.

A megszokott hétköznapjaink ismét átalakultak kicsit, de a megszokott ízekről senkinek sem kell lemondania!

Novemberre is gondosan összegyűjtöttük nektek, hogy az otthon kényelméből, hogyan tudjátok beszerezni a kedvenc ételeitekhez az alapanyagokat, vagy időt és energiát spórolva honnan tudtok kész ételt rendelni. 

A veszélyhelyzetet a második hullám elleni védekezés érdekében 90 napra meghosszabbították, és új védelmi intézkedések is születtek, amelyek november 11-től előreláthatólag december 11-ig lesznek hatályban.