Hírek

Keresd Te is Kajlát Siófokon a téli szünetben!

A Magyar Turisztikai Ügynökség télen is útnak indítja Kajla kutyát. Siófokon is számos szolgáltató várja a gyermekeket és családjaikat. A pecsét mellé pedig különböző kedvezményeket vagy ajándékot biztosítanak.

A téli szünetben is irány Siófok, hiszen amellett, hogy jó néhány program várja a vendégeket, Kajlát is érdemes a városban keresni! 2019. december 20. és 2020. január 6. közötti időszakban számtalan siófoki szolgáltató csatlakozott a kampányhoz. A gyermekek nem csak pecsétet kapnak az útlevelükbe, hanem kedvezményekben vagy ajándékban részesülhetnek.

A siófoki Tourinform iroda mellett tíz szolgáltató jelezte, hogy szívesen részt vesz a holnap induló kampányban.

A szállodák közül a Residence Hotel Balaton és a Hotel Azúr****, az éttermeket tekintve a BackStage és a Sándor étterem is a listán szerepel. A Dinasztia Cukrászda és a Café Maran is az elfogadóhelyek között található. Emellett érdemes ellátogatni a Játékbirodalom Játszóházba, a Bella Állatparkba, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központba valamint a Kálmán Imre Emlékházba is.

Mielőtt útnak indulnátok, kérünk benneteket, hogy az ünnepek miatt az adott hely nyitva tartását is nézzétek meg.

A kedvezményekről ezen az oldalon találtok további információt: https://kajla.hu/partner-kedvezmenyek

Pecsételő pontok: https://kajla.hu/pecsetelo-pontok

Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy részt vesznek a kampányban ezzel támogatva a Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkáját!

További hírek; fontos információk

2019-ben ismét rekordot döntött a magyar turizmus a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján, a főbb mutatószámokat vizsgálva túlszárnyaltuk az előző évet. Kiegyensúlyozott külföldi és belföldi vendégforgalom, magas bevételek és dinamikusan emelkedő SZÉP-kártya forgalom jellemezte 2019-ben az ágazatot. A Balaton régió és ezen belül Siófok is nagyon jól teljesített.

Idén már május 30-án, pünkösdkor kinyit a Plázs, így három hónapon át minden hétvégén lesznek zenei programok a siófoki Nagystrandon. Több olyan zenekar és előadó is érkezik 2020-ban a Plázsra, akikkel korábban nem találkozhatott a siófoki közönség.

Közeledik február 14-e, a szerelmesek ünnepe. 2020-ban pedig akár egy egész hétvégén át ünnepelhetjük a Valentin-napot, hiszen február 14. idén péntekre esik. Nézzük, Siófokon milyen Valentin-napi élményekben lehet részünk!

Egészen biztos, hogy 2020 is eseményekkel, izgalommal és csodás élményekkel teli lesz Siófokon. Bizony idén is mindenki megtalálhatja majd azt a programot, ami számára az igazi kikapcsolódást jelenti. A sport szerelmesei, a fesztiválokra, rendezvényekre, koncertekre és egyéb szórakozásra vágyók, a gasztronómiai sokszínűséget keresők, a kultúra és hagyományok iránt érdeklődők, családosok, egyszóval mindenki megtalálta a számítását, aki az év során Siófokra látogat, hiszen „itt kezdődik a Balaton!”

Több mint 1000 szakmabeli meghívott részvételével zajlott a hagyományos, február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gála a Budapest Kongresszusi Központban, immár 28. alkalommal. A Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület elnöke és irodavezetője is jelen volt az eseményen, ahol értékelésre került a 2019-es év, majd megismerhették a turizmus szakma 2020-as fejlesztési terveit is.