Hírek

Siófok - NTAK Roadshow

Tisztelt szállásadók!

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Modern Vállalkozások Programja tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ bemutatása alkalmából szervezett előadássorozat siófoki állomására.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt feladata, hogy széles körben segítsen értelmezni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal kapcsolatos jogszabályokat, illetve tájékoztatást nyújtson a szálláshely-szolgáltatók számára a rendszer működésének technikai részleteivel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy az új digitális adatszolgáltatási rendszer bevezetése gördülékeny és zökkenőmentes legyen, ezért a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja támogatásával országos edukációs roadshowt indítottunk.

Helyszín:
Siófok Város Önkormányzata, Házasságkötő terem
8600 Siófok, Fő tér 1.

Időpont:
2019. november 27., szerda, 13:30 – 17:30

REGISZTRÁCIÓ:
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérem, hogy 2019. november 26., 12:00 óráig jelezze a következő linken: https://ntakroadshow.hu/registration
Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

PROGRAM:
• 13:30 – 14:00
Érkezés, regisztráció

• 14:00 – 14:10
Köszöntő
Bardócziné Dr. Molnár Anita, alpolgármester, Siófok Város Önkormányzata

• 14:10 – 14:50
Digitalizáció a turizmusban - Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ
Szabó Áron, igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség

• 14:50 – 15:10
Analóg egyhelyben toporgás vagy digitális fejlődés? Informatikai támogatási lehetőségek kkv-k számára
Felkérés alatt, IKT tanácsadó, Modern Vállalkozások Programja

• 15:10 – 15:40
Digitális szállodai megoldások
Bartos Dániel, regional sales manager, SabeeApp

• 15:40 – 16:10
Közvetlen értékesítési eszközök és módszerek kis-és közepes szálláshelyeknek
Gyenes Ákos, BookDirectMeetUp

• 16:10 – 16:40
Útmutató a panziók minősítési rendszeréhez
Kökény István, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

• 16:40 – 17:00
Kötetlen beszélgetés az előadókkal

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

További hírek; fontos információk

A Siófok sokszínűségét bemutató rovatunkban legutóbb a megújult Sió Welness Medical Beauty szalon tulajdonosával, Illyés Krisztinával és férjével Krichenbaum Pállal készítettünk interjút. A beszélgetés során szó esett a megújult arculatról, az új gépekről és kezelésekről, a koronavírus okozta nehézségekről és a jövőbeni fejlesztésekről, tervekről.

- avagy MIRŐL és HOGYAN írj, hogy eloszlasd a vendégeid utazással kapcsolatos bizonytalanságait
(forrás: szibea.hu)

Az újranyitás kapujában állunk és körvonalazódni látszanak, hogy marketingesként mi most a legfontosabb feladat. Olyan információkkal kell a vendégeket ellátni, amelyek meggyőzik őket arról, hogy a szálláshelyen a nyaralás alatt sem fenyegeti veszély az egészségüket és végre biztonságosan kiléphetnek a négy fal közül.

Siófok Pünkösd hétvégéjén nyitásra készül! Természetesen minden biztonsági előírásnak megfelelve, vigyázva Rátok, de már mindenki készen áll arra, hogy visszatérjen az élet Siófokra.

Az idei tavasz rendkívül nehéz helyzetbe hozta Siófok vállalkozóit is, gyorsan és rugalmasan kellett alkalmazkodniuk a helyzethez annak érdekében, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Szerencsére a kitartás és a városi szintű összefogás lassan, de biztosan meghozta gyümölcsét, és az enyhítések után, mostanra már újra nyílnak az éttermek, kávézók, cukrászdák teraszai, rövidesen visszatér az élet Siófok utcáira.

2020. május 9. (szombat) 0 órától május 10. (vasárnap) 24 óráig újra korlátozások lesznek érvényben Siófok területén – jelentette be Facebook oldalán dr. Lengyel Róbert, a város polgármestere.