Hírek

Siófok - NTAK Roadshow

Tisztelt szállásadók!

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Modern Vállalkozások Programja tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ bemutatása alkalmából szervezett előadássorozat siófoki állomására.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt feladata, hogy széles körben segítsen értelmezni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal kapcsolatos jogszabályokat, illetve tájékoztatást nyújtson a szálláshely-szolgáltatók számára a rendszer működésének technikai részleteivel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy az új digitális adatszolgáltatási rendszer bevezetése gördülékeny és zökkenőmentes legyen, ezért a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Modern Vállalkozások Programja támogatásával országos edukációs roadshowt indítottunk.

Helyszín:
Siófok Város Önkormányzata, Házasságkötő terem
8600 Siófok, Fő tér 1.

Időpont:
2019. november 27., szerda, 13:30 – 17:30

REGISZTRÁCIÓ:
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérem, hogy 2019. november 26., 12:00 óráig jelezze a következő linken: https://ntakroadshow.hu/registration
Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

PROGRAM:
• 13:30 – 14:00
Érkezés, regisztráció

• 14:00 – 14:10
Köszöntő
Bardócziné Dr. Molnár Anita, alpolgármester, Siófok Város Önkormányzata

• 14:10 – 14:50
Digitalizáció a turizmusban - Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ
Szabó Áron, igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség

• 14:50 – 15:10
Analóg egyhelyben toporgás vagy digitális fejlődés? Informatikai támogatási lehetőségek kkv-k számára
Felkérés alatt, IKT tanácsadó, Modern Vállalkozások Programja

• 15:10 – 15:40
Digitális szállodai megoldások
Bartos Dániel, regional sales manager, SabeeApp

• 15:40 – 16:10
Közvetlen értékesítési eszközök és módszerek kis-és közepes szálláshelyeknek
Gyenes Ákos, BookDirectMeetUp

• 16:10 – 16:40
Útmutató a panziók minősítési rendszeréhez
Kökény István, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

• 16:40 – 17:00
Kötetlen beszélgetés az előadókkal

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

További hírek; fontos információk

96 éves korában elhunyt Varga Imre, Siófok egyik leghíresebb szülötte. A Kossuth- és Munkácsy-díjas szobrászművész, érdemes művész a 20. század egyik legfontosabb hazai szobrásza volt. A nemzetközileg is ismert és elismert művésznek itthon és külföldön mintegy 300 alkotása látható, nagyrészt az ő szobrai díszítik Siófok Fő terét is.

Hosszú és türelemmel viselt betegség után 2019. december 9-én életének 97. évében otthonában elhunyt Varga Imre szobrászművész.

A héten Siófokra is megérkezik a Mikulás: ott lesz a Fő téren, a Szent Miklós hajó fedélzetén, a Mikulásfutáson pedig bárki télapóvá válhat. Összeszedtük, milyen tematikus programok várják a gyerekeket és a családokat Mikulás-nap alkalmából Siófokon.

November 28-án a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkatársai a Marketing Diamond Awards díjátadóján vettek részt Budapesten, ahol a marketingkommunikációs szakma legsikeresebb marketing megoldásait értékelte a szakmailag elismert emberekből álló zsűri.

Az év utolsó hónapjára is számos különleges élményt tartogat Siófok. Megnyitja kapuit a Siófoki Jégkikötő, készülhetünk az ünnepekre az Aranycsengő Adventi Vásárban, lesz Mikulásfutás, Évzáró Puncs Party és természetesen a szilveszteri buli sem maradhat ki a decemberi programok közül.