Hírek

Először rendeznek Sör és Csülök Fesztivált Siófokon

Új őszi gasztrofesztivállal jelentkezik a Balaton-part legnagyobb városa: szeptember 13-15. között rendezik meg az első Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren. A háromnapos rendezvényen fellép az Abrakazabra és Heincz Gábor Biga, a Road és a Pa-dö-dő is, miközben különleges söröket és ételeket kóstolhatnak a résztvevők.

Az új nagyrendezvényt részben a többi őszi gasztrofesztivál, az októberi Halfesztivál és a novemberi Libadalom sikere inspirálta. Az is fontos szempont volt, hogy szeptemberben még nagyon sok turista nyaral Siófokon, akiknek tartalmas szórakozást kínál a háromnapos esemény.

És hogy miért a sör és a csülök? Mivel Bor és Fröccsfesztivált már évek óta rendeznek Siófokon, ezúttal szerettek volna az egyre színvonalasabb hazai kézművessör-kínálatra koncentrálni a szervezők. A sörhöz pedig a csülök illik leginkább, így a különleges italok mellett a kitelepülő gasztroárusoknak köszönhetően finom ételek is lesznek a fesztiválon.

Ahogy az a siófoki nagyrendezvényeken megszokott, a népszerű fellépők sem hiányozhatnak a programból. Pénteken az Abrakazabra Együttes játszik, akikhez sztárfellépőként Heincz Gábor Biga csatlakozik. Szombaton az idén 15. születésnapját ünneplő rockegyüttes, a Road lesz a nap fő fellépője, vasárnap pedig a siófoki Popdealers koncertjével lehet melegíteni a Pa-Dö-Dő bulijára.

Szombaton és vasárnap napközben gyerekkoncertek és ügyességi játékok is várják a kicsiket a Fő téren, így a Sör és Csülök Fesztivál igazi élmény lehet az egész családnak.

Szeptemberben is Siófokon kezdődik a Balaton!

További hírek; fontos információk

2021-ben visszatér az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várnak a család minden tagjára!

Az, hogy megéri-e a pénzünket egy bármilyen típusú ingatlanba fektetni, sok tényezőtől függ. Mivel Siófok egy népszerű üdülőhely, így az adottságai alapján mindig vonzó lehet a befektetők számára. A

A vendéglátás és szabadidő ágazatban működő vállalkozások mellett a szálláshely-szolgáltatók és az utazásszervezők is mentesülnek január végéig a munkáltatói adóterhek megfizetése alól, de ezt igényelni kell.

Már Siófok város utcáit járva a Mikulás és segítője. Figyeljétek Ti is a fehér színű autókat, Integess a Mikulásnak felirattal.