Hírek

Kérjük töltsd ki Te is a kérdőívet a helyi járatos autóbusz közlekedésről

A siófoki autóbusz-közlekedés fejlesztésének érdekében kérjük, töltsétek ki az alábbi kérdőívet. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfn7U5mbMZdX_P9eoD01Mtxv5GoN6fEDllioDigEn6MYLOhTg/viewform


A kérdőívet a jobb és kényelmesebb helyi autóbusz-közlekedés megalapozása érdekében készítette el Siófok Város Önkormányzata abból a célból, hogy a Siófokon élők, dolgozók és az itt nyaralók utazási szokásait, igényeit és elvárásait megismerje.

Köszönjük a kitöltéseket és megosztásokat!

További hírek; fontos információk

Hosszú és türelemmel viselt betegség után 2019. december 9-én életének 97. évében otthonában elhunyt Varga Imre szobrászművész.

A héten Siófokra is megérkezik a Mikulás: ott lesz a Fő téren, a Szent Miklós hajó fedélzetén, a Mikulásfutáson pedig bárki télapóvá válhat. Összeszedtük, milyen tematikus programok várják a gyerekeket és a családokat Mikulás-nap alkalmából Siófokon.

November 28-án a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkatársai a Marketing Diamond Awards díjátadóján vettek részt Budapesten, ahol a marketingkommunikációs szakma legsikeresebb marketing megoldásait értékelte a szakmailag elismert emberekből álló zsűri.

Az év utolsó hónapjára is számos különleges élményt tartogat Siófok. Megnyitja kapuit a Siófoki Jégkikötő, készülhetünk az ünnepekre az Aranycsengő Adventi Vásárban, lesz Mikulásfutás, Évzáró Puncs Party és természetesen a szilveszteri buli sem maradhat ki a decemberi programok közül.

December 3-án 17 órától szeretettel várják a tisztelt érdeklődőket az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósuló, a Balatont érintő fejlesztésekről szóló lakossági fórumra, melyet Siófok Város Önkormányzata Házasságkötő termében rendeznek meg.