Hírek

A Legénybúcsúra vásárolt jegyek augusztus 5. (hétfő) 19 óráig válthatók vissza a siófoki Tourinform irodában

Az időjárási körülmények miatt elmaradt - a siófoki SzínParton 2019.07.28-án - Legénybúcsú előadás jegyeinek visszaváltására a siófoki Tourinform irodában 2019.08.05. (hétfő) 19:00-ig van lehetőség. Kizárólag a nálunk vásárolt jegyeket van lehetőségünk visszaváltani. Amennyiben másik jegyirodában vásárolták a jegyet, úgy a visszaváltás helye minden esetben az a hely, ahol a jegyet eredetileg kiadták.

Az online megvásárolt jegyekkel kapcsolatban az Interticket Kft. az illetékes. Ügyfélszolgálatukkal az alábbi elérhetőségek egyikén vehetik fel a kapcsolatot. Telefon: 061/266-0000
E-mail: interticket@interticket.hu

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a visszaváltás során!

Köszönjük szíves megértésüket!

További hírek; fontos információk

Január utolsó hétvégéje a farsang jegyében telik Siófokon. Január 25-én és 26-án rendezik meg a III. Toros Partyt kolbásztöltőversennyel, hagyományőrző programokkal, vásárral, mohácsi busókkal és sok-sok farsangi finomsággal. Január 26-án pedig a Balatuning Egyesület is megtartja idei első közösségi sportprogramját, a néphagyományok előtt is tisztelgő Maszka Run & Asszonyfarsangot.

Siófok ismét első helyet szerzett a Programturizmus.hu oldalának toplistáján a legnépszerűbb városok versenyében. A több mint 8.4 millió felhasználóval és 40 millió feletti oldalmegtekintéssel büszkélkedő programinformációs oldal szerkesztői a 2019-es év statisztikái alapján rangsorokat állítottak össze a legnépszerűbb programokról, településekről és rendezvényhelyszínekről.

2019-ben a már megszokott, változatos programokon túl számos új élménnyel várt mindenkit Siófok. Még több lehetőség nyílt az aktív kikapcsolódásra, emellett új gasztrofesztivállal is gazdagodott az őszi kínálat. A cél 2020-ban is az, hogy egész évben változatos élményeket kínáljon a város, ezáltal a balatoni programkínálatot is színesítve.

Hosszú és türelemmel viselt betegség után életének 97. évében elhunyt Varga Imre szobrászművész. A művésztől 2020. január 8-á11 órakor búcsúzunk a siófoki Szépvölgyi utcai temető ravatalozójában.

Érdemes Siófokon indítani 2020-at, hiszen januárban is számos élményt tartogat a város minden korosztály számára. Lesz Farsangi Toros Party, Szauna Show-val egybekötött Országos Szaunamester Bajnokság, nyitva áll a Siófoki Jégkikötő és még Kajlát is meg lehet a városban keresni.