Hírek

A Legénybúcsúra vásárolt jegyek augusztus 5. (hétfő) 19 óráig válthatók vissza a siófoki Tourinform irodában

Az időjárási körülmények miatt elmaradt - a siófoki SzínParton 2019.07.28-án - Legénybúcsú előadás jegyeinek visszaváltására a siófoki Tourinform irodában 2019.08.05. (hétfő) 19:00-ig van lehetőség. Kizárólag a nálunk vásárolt jegyeket van lehetőségünk visszaváltani. Amennyiben másik jegyirodában vásárolták a jegyet, úgy a visszaváltás helye minden esetben az a hely, ahol a jegyet eredetileg kiadták.

Az online megvásárolt jegyekkel kapcsolatban az Interticket Kft. az illetékes. Ügyfélszolgálatukkal az alábbi elérhetőségek egyikén vehetik fel a kapcsolatot. Telefon: 061/266-0000
E-mail: interticket@interticket.hu

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a visszaváltás során!

Köszönjük szíves megértésüket!

További hírek; fontos információk

Augusztus 16-20. között rendezik meg a nyári szezon legfontosabb siófoki fesztiváltját, a Bor és Kenyér Ünnepét a Balaton legnagyobb tűzijátékával és számos sztárfellépővel, köztük a 100 Tagú Cigányzenekarral. Az ötnapos, ingyenes fesztiválon az esti koncertek mellett kézművesek és gasztroárusok is várják a látogatókat a siófoki Hajóállomáson.

Szinte már mindenki tudja, hogy Siófokon kezdődik a Balaton, így nem is meglepő, hogy a nyári időszakban hatalmas a forgalma a Víztorony földszintjén található Tourinform irodának.

Augusztus 16-18. között az Inglot sminkkamion vár benneteket a siófoki PLÁZSon. A környezetbarát és állatkísérlet mentes márka kicsit több, mint egy éve van jelen a magyar piacon. Az INGLOT egy világszinten elismert, prémium kategóriás sminkmárka, ezért nem is csoda, hogy ez a rövid idő alatt itthon is hatalmas rajongótáborra tett szert. Gyere el Te is a PLÁZS-ra, ahol egy szuper #beachreadymakeup mellett személyes sminktanácsadással és rengeteg tippel várnak az Inglot sminkesei.

A Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. Somogy Megyei Igazgatósága tájékoztatása szerint 2019. augusztus 12-én (hétfőn) 08.00 óra és 10.30 között forgalomkorlátozásra kerül sor Siófokon, a Széchenyi hídon (a McDonald'stól a rendőrség felé haladó útvonalon) hídvizsgálati munkálatok elvégzése miatt.

Az elmúlt időszakban számos új vendéglátóegység nyitotta meg kapuit városunkban. Specialty kávézótól kezdve a thai, japán valamint az amerikai-mexikói konyha különlegességeit kínáló éttermek mellett a gofri kedvelők is igazi gasztroélményekkel gazdagodhatnak.