Hírek

A Legénybúcsúra vásárolt jegyek augusztus 5. (hétfő) 19 óráig válthatók vissza a siófoki Tourinform irodában

Az időjárási körülmények miatt elmaradt - a siófoki SzínParton 2019.07.28-án - Legénybúcsú előadás jegyeinek visszaváltására a siófoki Tourinform irodában 2019.08.05. (hétfő) 19:00-ig van lehetőség. Kizárólag a nálunk vásárolt jegyeket van lehetőségünk visszaváltani. Amennyiben másik jegyirodában vásárolták a jegyet, úgy a visszaváltás helye minden esetben az a hely, ahol a jegyet eredetileg kiadták.

Az online megvásárolt jegyekkel kapcsolatban az Interticket Kft. az illetékes. Ügyfélszolgálatukkal az alábbi elérhetőségek egyikén vehetik fel a kapcsolatot. Telefon: 061/266-0000
E-mail: interticket@interticket.hu

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a visszaváltás során!

Köszönjük szíves megértésüket!

További hírek; fontos információk

A koronavírus-járvány miatt kialakult válsághelyzetben öt turisztikai szakmai szövetség (MSZÉSZ, MUISZ, MARESZ, MABEUSZ, VIMOSZ) gazdaságstabilizáló programcsomagra vonatkozó javaslatokat állított össze és nyújtott be a Kormánynak, amelyek az alábbi cikkben kerülnek kirészletezésre.

Mindenki életét gyökeresen felbolygatták a koronavírus elleni védekezés miatt bevezetett intézkedések. A szerencsés helyzetben lévők otthonról folytathatják tovább munkájukat. A home office a gyermekes családok esetében viszont egy igencsak kihívásokkal teli feladat. Az iskolák bezárásával minden diák otthonról a digitális oktatás keretein belül folytatja tanulmányait. Sok család hétköznapjait borította fel ez az új helyzet, de mindenki igyekszik a tőle telhető maximumon teljesíteni. Nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is gyökeresen megváltozott a megszokott napi rendje. Szerencsére az interneten rengeteg tippet olvashatunk azzal kapcsolatban, hogyan kezeljük a kialakult helyzetet, de természetesen minden család egyedi, így biztosan egyéni megoldásokra is szükség lesz.

A koronavírus-járvány elleni védekezés során mindennél fontosabb, hogy figyeljünk egymásra és tartsuk be a hatóságok által előírt szabályokat. A város minden lakójának védelmében 2020. április 2-ai hatállyal rendelet szabályozza, hogy Siófok közigazgatási területén az egyidejűleg többek által látogatott helyekre, főképp üzletekbe, vásárcsarnokba, szolgáltatókhoz, hivatalokba kizárólag szájmaszkban, vagy azt helyettesítő, a szájat, orrot eltakaró textilben (sál, kendő) lehet belépni. A szabályok elmulasztása, megszegése 5.000 Ft-tól 200.000 Ft-ig terjedő bírságot von maga után.

Információ a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, bezárásokról valamint programelmaradásokról Siófokon. 

A listát folyamatosan frissítjük és bővítjük! (frissítve 04.02. délelőtt)

A megszokott hétköznapjaink átalakultak, de a megszokott ízekről senkinek nem kell lemondanunk! Gondosan összegyűjtöttük nektek, hogy az otthon kényelméből, hogyan tudjátok beszerezni a kedvenc ételeitekhez az alapanyagokat, vagy időt és energiát spórolva honnan tudtok kész ételt rendeli.