Hírek

Nézd meg milyen fellépőkre bulizhatsz a PLÁZSon nyáron

Május 17-én nyit a siófoki Nagystrand és a Balaton buli központja, a PLÁZS is. Az első rendezvény, a Strand Szezonnyitó keretein belül ingyenes koncertet ad Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és Marót Viki is, utána pedig egész nyáron a legjobb hazai előadók lépnek fel Siófok egyik legkedveltebb szórakozóhelyén. Idén a homokos parton többek között bulizhatunk majd a Halott Pénz, Majka, a Follow The Flow, a Bikini és a Republic koncertjére is, míg napközben átadhatjuk magunkat a nyaralás élvezetének a PLÁZSon.

Ha Balaton, akkor Siófok, ha pedig Siófok, akkor PLÁZS!

A Nagystrand hatalmas, fehérhomokos partszakaszán elterülő PLÁZS a nyaralás kihagyhatatlan helyszíne, hiszen mind programjaiban, mind lehetőségeiben hozza azt, amit egy tökéletes nyaralástól elvárhatunk. Nappal fürdőzhetünk a habokban, napozhatunk a napozóstégen, sportolhatunk, vagy éppen kipróbálhatjuk a PLÁZS gasztronómiai kínálatát is, míg este a csillagok alatt bulizhatunk a legjobb előadókra. Belőlük pedig idén sem lesz hiány. Nézzük!

Az erős kezdésről a májusi Strand Szezonnyitó előadói gondoskodnak: Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és Marót Viki is fellépnek a háromnapos, ingyenes szuperhétvégén május 17-19. között.

A pünkösdi hosszú hétvégével beindul az igazi szezon: A Palace hagyományos pünkösdi nyitó buliját június 8-án új helyszínként a PLÁZS Aréna veszi át. Június 9-én a Bikini és a Republic koncertezik a PLÁZS színpadán. Az estét egy fergeteg partyval zárhatjuk DJ Dominique, a Kozmix és Korda Györgyék közreműködésvel.

Június 21-én visszatér a tavaly nagy sikerrel debütált Rakonczai Piano, ahol a romantikus dalok szerelmesei andaloghatnak Rakonczai Imre estjén a holdfényben.

Péntekenként késő este Metzker Viki pörgeti a lemezeket a PLÁZS Arénában.

 Június 22-én a Calzedonia Beach Partyján Siófokra érkezik a Halott Pénz – siessetek, a jegyek vészesen fogynak! A Halott Pénz koncert után az ország egyik legfelkapottabb buli sorozatán, a Necc Party-n élhetjük át újra a ’90-es évek zsigereinkbe égett zenei pillanatait a PLÁZS Arénában.
Kowalsky meg a Vega legújabb, az Árnyék és Fény albumuk lemezbemutatóját hozza el június 29-én a Balaton-partra, egy héttel később, július 6-án pedig már a szöveggyáros Majka zúz a színpadon a BSW társaságában.

A hölgyek egyik nagy kedvence, Horváth Tamás is koncertet ad a csillagok alatt: a szívtipró július 20-án várja a nagyérdeműt. A retro rajongóinak zenél majd a Neoton július 26-án, de nekik szól majd a Balaton legnagyobb retro őrülete is, a Balatoni Retro Láz egész estés showja augusztus 17-én!

Ha a szórakozás mellett a testmozgás is fontos, akkor már most véssük be a naptárba a Scitec Muscle Beach dátumát: augusztus 2-3-án, amikor a nappali a testépítő versenyt este féktelen bulizás követ.

A fiatal, mégis, már milliós nézettségű klipeket maga mögött tudó Follow The Flow sem marad ki a balatoni nyárból augusztus 3-án, és pontosan egy héttel később üdvözölhetjük a hazai hip-hop egyik legütősebb formációját, a Hősöket is.

Az augusztus 20-i hosszú hétvégét is érdemes majd a PLÁZSon tölteni, mert számos program érkezik a már megszokott WeLove Balaton sztár DJ-eket felvonultató fesztiválja mellett!

Koncertek, partik, Balaton, azaz minden, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. A PLÁZS már készen áll a nyárra. És Te?

 

További hírek; fontos információk

Hosszú és türelemmel viselt betegség után 2019. december 9-én életének 97. évében otthonában elhunyt Varga Imre szobrászművész.

A héten Siófokra is megérkezik a Mikulás: ott lesz a Fő téren, a Szent Miklós hajó fedélzetén, a Mikulásfutáson pedig bárki télapóvá válhat. Összeszedtük, milyen tematikus programok várják a gyerekeket és a családokat Mikulás-nap alkalmából Siófokon.

November 28-án a Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda munkatársai a Marketing Diamond Awards díjátadóján vettek részt Budapesten, ahol a marketingkommunikációs szakma legsikeresebb marketing megoldásait értékelte a szakmailag elismert emberekből álló zsűri.

Az év utolsó hónapjára is számos különleges élményt tartogat Siófok. Megnyitja kapuit a Siófoki Jégkikötő, készülhetünk az ünnepekre az Aranycsengő Adventi Vásárban, lesz Mikulásfutás, Évzáró Puncs Party és természetesen a szilveszteri buli sem maradhat ki a decemberi programok közül.

December 3-án 17 órától szeretettel várják a tisztelt érdeklődőket az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósuló, a Balatont érintő fejlesztésekről szóló lakossági fórumra, melyet Siófok Város Önkormányzata Házasságkötő termében rendeznek meg.