Szolgáltatók

A cég 2013-ban nyitotta meg kapuit Esztergomban, azóta 10 másik város is csatlakozott, így már 11 városban elérhetőek országszerte. Egyik alapelvük az volt, hogy egy mozijegy (vagy éppen egy vacsora) árából hozzák ki a legtöbbet.  

Szabadtéri nyomozós játékokkal indultak. Új szintre emelték a "city quiz" programokat és kifejlesztették a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élmény programja. Detektív turizmus és szabadtéri nyomozás. 

Később újabb családtag született, a Rejtélyes Vacsora

Fél éven belül pedig, a visszajelzések és igények alapján, elkészítették a Hotel Krimit.

Bővebben: www.siofok.rejtelyekhaza.hu ; www.facebook.com/rejtelyekhaza.siofok 

 

Éttermek és hotelek számára kiemelt programjaink:

(Az alábbi programok kitelepüléssel is elérhetőek!)

 

Rejtélyes Vacsora :

A forgatókönyv egyszerű: szervezz vacsorát vendégeidnek. Lehetőség szerint öltsetek korhű ruhát, a rejtélyt ők biztosítják! A játékosok megoldhatnak egy izgalmas rejtélyt, felderíthetnek egy gyilkosságot - vagy akár el is követhetnek egyet!

 

-Szerepjáték est:

Minden játékos eljátszik egyet az általunk kitalált karakterekből. Vannak titkok, célok, és feladatok, amiket a játékosok saját tudása szerint kell, hogy megoldjon, közben segítve/hátráltatva/manipulálva a többi résztvevőt. Olyan, mint egy színház – a játékosok a szereplők, és a közönség is.

Játék menete: Kiosztják a mappákat, melyek tartalmazzák az utasításokat, feladatokat, titkokat, célokat és az eljátszandó karakterről minden tudnivalót. Hagynak kis időt, majd miután minden játékos bemutatkozott, bemutatta karakterét, a feladatok teljesítésével elkezdődik a Szerepjáték Est. A játékosoknak saját tudásuk szerint kell megoldaniuk a feladatot.

Létszám: Minimum 10 fő-Maximum 16 fő

 

-Logikai társasjáték est:

Hangulatos légkört teremt, ahol csakis a játékosok környezetében elhelyezett nyomok alapján lehet megoldani rejtélyüket. Itt nem szerepet kell eljátszani, hanem az asztaltársasággal összedolgozva kell figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével lehet előrébb jutni.

Játék menete: Az első fogással érkezik az első nyom is, ami újabb és újabb feladatokhoz vezet. A játék végéig különböző feladványokon keresztül ki tudjátok szabadítani a zárak fogságában rejtőző bizonyítékokat, egy alvilági gyilkosság felderítéséhez.

Létszám: Minimum 10 fő- Maximum akár 100 fő

Vacsora estjeik az Fehér Ló Steak house & Pub-ban vannak megtartva az Erkel F. u. 5 szám alatt

http://siofok.rejtelyekhaza.hu/rejtelyes-vacsora

Hotelek számára kiemelt programuk

Hotel Krimi :

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt logikai szobáik feladatait, krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, izgalmas, fordulatokkal teli programot tudnak nyújtani, nagy csapatok számára. A cél kettős: kinyitni az összes zárat, mint egy szabadulós játékban és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot.

Játékidő: 5-9 fő esetén 120 perc, 10-20 fővel 69 perc

Létszám: 5-20 főig

Első sorban nagyobb csapatoknak ajánlják

 

Történet:

 A bosszú

Rejtélyek Városának legnagyobb szállodájában egy gyilkosság történik, viszont a bűntény helyszínét megbolygatta valaki.

A bizonyítékul szolgáló bőröndök zárait feltörve, egy rég elfeledett gyilkosság dokumentumait találjátok, melynek szálait Nektek kell kibogoznotok!

http://siofok.rejtelyekhaza.hu/hotel-krimi

 

Középiskoláknak, turistáknak és helybélieknek egyaránt kiemelt programuk.

Rejtélyek Városa

Siófok másik arca! Deríts fel a macskaköves utcákat járva egy rejtélyt!

Detektív turizmus és szabadtéri nyomozás. A ő feladatsoruk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény.

Rejtélyek Városához adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Székesfehérvár nevezetes helyszíneire ellátogatva tudtok megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény szereplői lennétek, a végére teljesen össze fog állni a kép.

Változatos programok közül válogathattok: könnyed városnézés mindenkinek és véresen komoly nyomozás a krimi kedvelőinek.

Történeteinkről bővebben:

http://siofok.rejtelyekhaza.hu/rejtelyek-varosa#rvtortenetek

Kiinduló állomás: Marcipán cukrászda Fő 174-176

 

Tisztelettel ajánljuk figyelmükbe a fentebb kiemelt összes programukat, melyek kiválóan megvalósíthatóak hotelekben, éttermekben, irodákban. Nagyszerű alternatíva csapatépítésekre, baráti vagy családi összejövetelekre.  

Összes programuk elérhető és foglalható az év bármely időszakában. Keressék őket bátran a megadott elérhetőségek valamelyikén és kérjenek egyéni ajánlatot. 

 

Telefon: +36-70-395-7-396

E-m@il: siofok@rejtelyekhaza.hu

Schvanner Magdolna üzletvezető