Szolgáltatók

 

Adrenalin, csapatépítés, szórakozás, 2 főtől 200 főig!

 

Pályánk 2008 óta várja Zamárdiba érkező játékosokat és a játékossá váló turistákat. Frekventált helyen fekszik, így senkinek sem fog gondot okozni hogyan is jusson el hozzánk. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

A pálya kialakításánál figyelembe vettük a baleset megelőzési szempontokat, nálunk nem talál kiálló szögeket, megbúvó gyökereket, éles peremeket, mély árkokat. A környéken mi vagyunk az egyetlen pálya amely szabályos paintball védőhálóval van körbevéve, ezért az esetlegesen éppen nem játszó (kiesett) játékosok végig közelről követhetik a többiek játékát (akár egy lelátóról), így nem unatkoznak. A játékosok folyamatos bírói felügyelet alatt állnak, hogy simán és gördülékenyen menjenek a dolgok.

Legény, -és leánybúcsúk

Eme tevékenységünk igen népszerű az ebben érdekelt ügyfeleink körében. Az utóbbi években legény és leánybúcsúk szinte kihagyhatatlan pontjává vállt a paintball. A pályánk minden igényt kielégít, hiszen könnyen megközelíthető, nagy parkolóval rendelkezünk és nem utolsó sorban 200m-re van a Balaton :)

Többféle játékmódot tudunk ajánlani résztvevőinknek, amikkel színesebbé tehetik az eseményt. pl:

 • Zamárdi vesszőfutás
  A vőlegénynek/menyasszonynak ki kell mentenie felfújható "kolléganőnket" Susannát a várból. Mindezt úgy, hogy a pálya középvonalán kell átfutnia miközben az alapvonalra állított galád búcsúztatók jókedvűen lövöldözik őt az általunk ingyenesen rendelkezésükre bocsájtott fejenként 5db lőszerrel.
 • Védd meg a menyasszonyt/vőlegényt
  A menyasszony/vőlegény fotója kinyomtatásra kerül, majd ráragasszuk a célszemély (vőlegény/menyasszony) mellkasára. Ha a fotón találat esik véget ér a játék. A vőlegény csapata természetesen próbálja megóvni a fotót, de a gaz ellen sem pihen...

A játék végeztével kis ajándékkal kedveskedünk a vőlegénynek/menyasszonynak!

Privát partik, születésnapok

Az utóbbi időben egyre gyakrabban keresnek meg vendégek minket olyan kéréssel, hogy szeretnének az ismerőseiknek, szeretteiknek születésnapi bulit tartani a pályán, van-e erre mód? Természetesen!

Ha előre megrendelik az eseményt, saját designos ajándékkártyát küldünk a szülinapos vendég nevére kiállítva, sőt extra lőszerrel kedveskedünk a számára!

Ha egyéb rendezvényről, partyról van szó, természetesen az is megoldható és valami ajándékkal is szolgálunk!

Osztálykirándulások, táborok

Osztálykirándulók részére különösen kedvező csomagajánlatokat biztosítunk. Cégünk hitvallása alapján ez az a korosztály akik biztosítják a paintball sport jövőjét. A diákok egy kellemes élménnyel gazdagodva és a paintballal szemben elterjedt negatív sztereotípiákat megcáfolva aktív részesei lehetnek az ország paintballos társadalmának. Ebből kifolyólag a Maxx-Hungary Kft., a Zamárdi Paintball működtetője anyagilag is támogatja a paintball utánpótlásbázis kialakítását.

Csapatépítések, céges rendezvények

Csapatépítések esetén mindenképpen kérje egyedi ajánlatunkat. Igen széles palettáról válogathatnak ügyfeleink, melyek egy részét mi nyújtjuk, míg másokat a környékbeli vállalkozásokkal karöltve, kedvezménnyel kínálunk.

Néhány példa a saját megvalósításban történő programokra:

 • paintball
 • lézerharc
 • célbalövés
 • íjászat
 • ügyességi játékok
 • csapatversenyek
 • segwayezés akadálypályán, vagy hosszabb-rövidebb túrán

 

Máshol, de a környéken található programok

 • kalandpark, kötélpályával
 • pinceszer, borkóstolással, étkezéssel
 • pálinka kóstolás
 • gokart
 • wellness

KÖRNYEZET

Az lebegett a szemünk előtt, hogy ne kelljen két heti hideg élelem, vagy egy terepjáró (persze a megfelelő helyen annak is megvan a varázsa), hogy a játékosaink kijussanak hozzánk. Zamárdi központjától 1km-re, a szabdstrandtól 300m-re, de a vasútállomástól is csak 800m-re vagyunk. Például a Balaton Sound fesztivált mindenki arról ismeri, hogy a jelenlévők jó része a vízben áztatja magát. A rendezvény pár napja alatt a mi parkolónk az Ő parkolójukká válik, a nagyszínpad kb 250m-re esik tőlünk, hát ennyire vagyunk jó helyen :)

Természetesen a nyári nyitvatartás alatt éttermek és büfék is vannak elérhető közelségben (300-500m). Üdítő helyben nyerhetó az automatából, pizzaszállító partnerünk, pedig kedvezménnyel kínálja az olasz étket játékosaink számára. A helyszínen padok, asztalok,  WC (toi-toi), füves parkoló szolgálja játékosaink kényelmét. Bővebb infó az étkezés lehetőségekről telefonon: +36305004170

A JÁTÉKTÉR

A pálya kialakításánál figyelembe vettük a balaeset megelőzési szempontokat, nálunk nem talál kiálló szögeket, megbúvó gyökereket, éles peremeket, mély árkokat. A környéken mi vagyunk az egyetlen pálya amely szabályos paintball védőhálóval van körbevéve, ezért az esetlegesen éppen nem játszó (kiesett) játékosok végig közelről követhetik a többiek játékát (akár egy lelátóról), így nem unatkoznak. A játékosok folyamatos bírói felügyelet alatt állnak, hogy simán és gördülékenyen menjenek a dolgok.

Ez a szemléletmód meghozta a gyümölcsét, a Máltai Szeretetszolgálat az elmúlt két évben is hozzánk hozta az izaglamkra vágyó kerekes székeseit. Akik a kísérőikkel együtt nagyszerűen szórakoztak nálunk. Reméljük ezt a jó szokásukat idén is folytatják.

Magát a játékteret egy 60*100m-es füves mezőként kell elképzelni, amit lövészárkok, emelt buckák, épített akadályok (OSB építmények, hordók, lőszeres ládák, stb.) alkotnak. A pályát a már korábban is említett védőháló veszi körbe, amit 5m magas oszlopok tartanak. A háló elég erős és sűrű szövésű ahhoz, hogy felfogja az esetleg kirepülő lőszereket, így a nézőtéren kívül nem kell tartani az esetleges lövésektől, nyugodtan lehet szórakozni és drukkolni, netán kárörvendeni :)

Kevésbé bátor, vagy túl fiatal játékosaink a célbalövést próbálhatják ki. Számos közelebbi és távolabbi céltárgy kínál megfelelő kihívást. Lehet itt mindenre lőni ami mozog, meg persze arra is ami nem!

 

További szolgáltatók
+36 30 310 62 12 , +36 84 311 781
8600, Siófok, Fő tér 10/b.
http://www.balassaszalon.hu
info@balassaszalon.hu
+36 30 5030 475 (GB)
8600, Siófok, Petőfi sétány 9. főszezonban, elő-és utószezonban Fő utca 200.
http://bikesiofok.hu/
bikesiofok@gmail.hu