Szolgáltatók

Rólunk

A Picard család tagjai Magyarország egyik leghíresebb Cirkuszi Dinasztia múltra tekintenek vissza. Az Exit Cirkusz alapító tagjai a világ szinte minden országában a leghíresebb cirkuszok porondjain léptek fel, a Dinasztia különböző produkcióival. Az Exit Cirkusz megalapításáig hosszú út vezetett.

Fellépéseink során a világ nagy cirkuszaiban és Nemzetközi Cirkusz Fesztiválokon sikereket, elismeréseket értünk el a magyar cirkuszművészetnek és önmagunknak is. London, New York, Párizs – hogy  csak néhány főbb állomás említsek - sikerei is ösztönöztek arra, hogy a Franciaországból eredő Picard család cirkuszi hagyományiat tovább vigyük. Az Exit Cirkuszt, azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a cirkuszművészet hagyományait megőrizve közönségnek egy teljesen újszerű elképzelést megvalósítsunk. Fiatalos a tradicionális gyökereket megtartva egy színvonalas családi szórakoztató világot teremtsünk.

Igyekszünk műsorainkat úgy összeállítani, melyek egyaránt szórakoztatóak a gyermekek és a felnőttek számára. Szlogenünk is tükrözi azt ami a célunk: EXIT – Kijárat a mindennapokból! Új kezdeményezésünkkel, szeretnénk elérni, hogy műsorunk a kedves közönséget kiragadja a mindennapok gondjaiból és önfeledt  szórakozással, feltöltődve, megelégedetten, feltöltődve és boldogan térjenek haza műsorunk után és a jövőt illetően legyenek CIRKUSZBARÁTOK! Ehhez kívánok Önöknek jó szórakozást,

 

Tisztelettel,

Picard Vilmos


Jelenleg megtekinthet minket: SIÓFOK SZÉPLAK FELSŐ, Július. 05-től - Augusztus 24-ig

A SZOKOTT HELYEN A VASÚTÁLLOMÁSSAL SZEMBEN.

ELŐADÁSOK MINDEN ESTE - 20:00 kor

Az EXIT Cirkusz aktuális jegyárai:

  • Gyermek belépő /2-14 éves korig/ - 2.500 Ft
  • Felnőtt belépő - 3.000 Ft
  • VIP sor jegy - 3.500 Ft

 

 

 

További szolgáltatók
+36 84 312 144
8600, Siófok, Krúdy sétány 2.
https://balatonihajozas.hu/
+36 84 310 327 , +36 84 311 753
8600, Siófok, Petőfi sétány
www.balaton-parti.hu
+36 20 372 02 30
8624, Balatonszárszó, Zrínyi Miklós utca 6.
https://www.facebook.com/beabizsu/