Szolgáltatók

Az Alapítvány azért jött létre, hogy segítsen az elkóborolt, elhagyott állatokon, biztosítsa élelmezésüket, egészségügyi ellátásukat, megfelelő elhelyezésüket. Az alapítvány vállalta a gyepmesteri teendők ellátását is. Ennek köszönhetően nincs elhullott állati tetem és kóbor állat az utcákon, a befogott kutyákra, pedig nem vár altatás. 

Jó a kapcsolat az Enying-Balatonbozsokon működő gyepmesteri teleppel, ahonnan lehetőségeik szerint igyekeznek kutyát menteni az altatás alól. Ezeknek a kutyáknak egyedül ők a menedék.
Telephely Siófokon a volt szeméttelep szomszédságában helyezkedik el. 
A munkájával kapcsolatos feladatokat (pl. állatok örökbeadása, internetes adatbázis és honlap kezelés, telefonügyelet, adminisztráció, intézményekkel való kapcsolattartás) állatszerető emberek végzik térítésmentesen, önkéntes segítőként.

Feladatuk, hogy minden jó érzésű emberben tudatosítsák az állatok sorsa iránti felelősségérzetet. Menhelyen a gondozó személyzetet nem ők választjuk ki, hanem az otthon kis lakói, hiszen a közöttük fennálló maximális bizalom nélkül nem működhet igazi ápolás, gondozás 
Szívesen látják az érdeklődőket, sokan fogadnak örökbe tőlük állatot.

 

További szolgáltatók
+36 30 939 6006 , +36 30 940 0484
Ma: 09:30 - 18:30
8600, Siófok, Verebesi utca 35.
http://bellapuszta.hu/
info@bellapuszta.hu
06 70 385 0035
8611, Siófok-Kiliti repülőtér, Szekszárdi út
www.molnair.hu
info@molnair.hu