Szolgáltatók

 
1992.-ben alakult a lovardánk, melynek tulajdonosa Kersák György. A lovarda 2 lóval kezdte meg működését, mely lovak közül az egyik még a mai napig is szolgál, a neve DURCÁS. Nyugodtsága, megbízhatósága miatt inkább kezdő lovasoknak, gyermekeknek ajánlott.

Az évek során egyre több ló került a lovardához, melyek közül több is szép eredményeket ért el különböző versenyeken. Az egyik FAKÓ, aki a mai napig is kiváló terepre és ugratni való ló. Van egy törzskönyvezett hidegvérű kancánk ALMA aki szürke, nyereghelyen sütött, társa egy gyönyörű sárga kanca CSINOS, aki az MLSZ által is elismert. A RIGÓ nevű fekete csődör csikója ott fedez a mai napig. Egyik kedvencünk egy csodaszép pej kanca KATI , aki szintén kezdők, gyermekek számára, illetve tereplovaglásra ideális. Öccse a szintén pej SZILAJ, aki terepversenyen már 1. helyezést is ért el. A tereplovagláshoz remek lehetőségeink vannak, mivel a a közelben folyik a Sió csatorna és annak partján kellemes környezetben hosszú lovaglásra van lehetőség. Egy másik tereplovas úticél lehet a néhány km.-re lévő Hidegvölgyi horgásztó és szép környezete.

 

Nem csak lovaglásra, hanem lovaskocsizásra, hintózásra is van lehetőség.

 

Nyaranta betyáresteket és parasztlakodalmakat szervezünk, mely csikós bemutatóval kezdődik, finom vacsorával folytatódik, utána sétakocsikázás, majd végül hajnalig tartó mulatozással zárul.

 

Szeretettel várunk mindenkit, aki szép környezetre, jó társaságra vágyik!

 

További szolgáltatók
+36 30 925 9871
8600, Siófok, Petőfi sétány 3.
http://plazssiofok.hu
hello@plazssiofok.hu
+36 84 311 917 , +36 20 341 8595
8600, Siófok, Jégverem u.
http://www.gokartbalaton.hu/
mail.janos.konya@gmail.com