Szolgáltatók

A nagy nyári ellazulások legendás helyszíne éled újjá PLÁZS néven Siófok Nagystrandján. A Balaton déli partjának legszínesebb szórakozást ígérő strandja napközben a napfürdőző édes semmittevés vagy az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon pedig egy pörgős V.I.P. centrummá válik a szórakozás legkülönfélébb formáival és napnyugtába nyúló koncertsorozattal. A Balaton fővárosának immár 20 éve emblematikus nyári szórakozóhelye megújult külcsínnel és tartalmas belbeccsel alakul át, kihagyhatatlan célpontjaként a vízparti nyaralásnak.

Az aktív pihenés szerelmeseinek kínál lehetőséget számos  szolgáltatás a megújult PLÁZSon. A szabadban végzett saját testsúlyos edzések kedvelőit 200 m2-es Street Workout pályával várjuk. Aki vízre akar szállni, az a Kiteline jóvoltából “állva evezős” SUP szörföt kölcsönözhet. A forgalmas hétvégéken pedig színes, ingyenes sport programok várják az idelátogatókat: így yoga, kangoo, vízi aerobic, TRX, streetball, lábtenisz, röplabda vagy akár zumba programokkal is várjuk a nagyérdeműt.

Akik napfürdős pihenésre vágynak, de nem hozták kedvenc olvasmányukat magukkal, sebaj, áll rendelkezésükre a PLÁZS strandkönyvtára. A “passzív sportolók” pedig az óriási kivetítőkön követhetik figyelemmel és szurkolhatják végig a nyár legnagyobb sporteseményeit.

Facebookhttps://www.facebook.com/plazssiofok/?fref=ts

Weboldal: http://plazssiofok.hu

További szolgáltatók
+36 84 310 327 , +36 84 311 753
8600, Siófok, Petőfi sétány
www.balaton-parti.hu
info@balaton-parti.hu
+36 84 311 917 , +36 20 341 8595
8600, Siófok, Jégverem u.
http://www.gokartbalaton.hu/
mail.janos.konya@gmail.com