Szolgáltatók

 

A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ a város legnagyobb közművelődési intézménye. Siófok központjában, a Víztorony mellett, a 2006-ban átépített Fő téren található. Az intézmény előtt a világhírű szobrászművész, Varga Imre szoborparkja áll. Az épület bejárata előtt városunk jeles szülöttének, Kálmán Imrének a mellszobra fogadja a látogatókat. 482 férőhelyes, légkondicionált színháztermünkkel a térség legnagyobb művelődési intézményének számítunk. A Kulturális Központ alkalmas színházi produkciók, kulturális bemutatók és konferenciák rendezésére. Az ősztől tavaszig terjedő időszakban a városi polgárság kulturális igényeit szolgálja, a nyári idegenforgalmi szezonban - valamint elő-és utószezonban - pedig a magyar és külföldi vendégeknek nyújt attraktív és nívós kulturális kínálatot.

Bérletes színházi előadásain az ország legjobb színházai szerepelnek. A gyermek és a felnőtt korosztály valamennyi rétegének rendszeres színházi élményt nyújt. A kulturális kínálat széles választékát adja a közönségnek: operett előadások, színdarabok, komolyzenei és könnyűzenei műsorok, folklór és balett előadások,irodalmi estek, kamarazenei koncertek, nótaestek, kabaréműsorok valamint fesztiválok színtere.

A közösségi élet centruma, a városi civil szervezetek, közművelődési egyesületek és klubok otthona. Egész éven át széles választékát nyújtja a különböző szakköröknek és tanfolyamoknak. A nyári idegenforgalmi szezonban elsősorban a helyi lakosok és nyaraló vendégek kulturális igényeit elégíti ki a különböző fesztiválokkal, zenei műfajokkal, valamint a képzőművészet területén.

 

További szolgáltatók
+36 20 372 02 30
8624, Balatonszárszó, Zrínyi Miklós utca 6.
https://www.facebook.com/beabizsu/
+36 84 310 327 , +36 84 311 753
8600, Siófok, Petőfi sétány
www.balaton-parti.hu
+36 84 312 144
8600, Siófok, Krúdy sétány 2.
https://balatonihajozas.hu/