Szolgáltatók

A koronavírusra, illetve a meghirdetett vészhelyzetrevaló tekintettel hétfőtől-péntekig 8 és 9 óra között van lehetőség autót kölcsönözni és visszavinni!

Cégünk családi vállalkozás, mely 1985-ben Siófokon elsőként kezdett foglalkozni használt és új autók értékesítésével.

Jelenleg is a régi megszokott 65-ös főútvonal melletti telephelyünkön működünk.
Fő profiljaink közé tartozik a személy és tehergépjárművek, utánfutók bérbeadása, valamint a  használtautók értékesítése.

Bérautó szolgálatunkkal magánszemélyeknek és cégeknek személyre szabott bérlési konstrukciókat nyújtunk, ügyfeleink részére a legkedvezőbb feltételek biztosítjuk.

Közel 20 bérelhető gépjárművűnk közt a kiskategóriás személyautótól a 3,5t össztömegű haszongépjárműveken keresztül a 9 személyes kisbuszokig szinten minden megtalálható. Családi, baráti nyaralásokhoz, kirándulásokhoz, külföldi-belföldi árú szállításhoz egyaránt gondoskodunk ügyfeleinkről, hiszen gépjárműveink felszereltsége és műszaki paraméterei garantálják Önöknek a kényelmes, biztonságos utazást- szállítást. Kollégáink rugalmassága biztosítja, hogy akár ott és akkor vegye bérbe autóink egyikét, ahogy az Önnek leginkább megfelel. Gépjárműveinkhez igény esetén tudunk ajánlani GPS-t, gyerekülést, illetve sofőrt is.

Áraink tartalmazzák: kötelező biztosítás díját, szervizelési díjat, évszaknak megfelelő gumiabroncs költségét, külső-belső tisztítás költségét, teljesítmény ill. cégautó adó költségét, 24 órás assistance szolgáltatás díját. Gépjárműveink egy része rendelkezik törés és lopás kár elleni biztosítással és a magyarországi autó pálya matricával is.                                                  

A megváltozott gazdasági helyzetet figyelembe véve minden kedves régi és új ügyfelünk egyéni autóvásárlási és bérlési elképzeléseit személyre szabottan igyekszünk megoldani!

Kulturált modern környezetben várunk minden érdeklődőt!

 

További szolgáltatók
+36 30 715 1266
Ma: 10:00 - 18:00
8600, Siófok, Május 1. utca
+36 84 310 327 , +36 84 311 753
8600, Siófok, Petőfi sétány
http://balaton-parti.hu/
info@balaton-parti.hu