Szálláshelyek

 

Mala Garden Hotel, az édeni ízeknek ad otthont! 

A balatonparti hotelben nem csak mennyei szállást találhat magának minden kedves vandég, hanem páratlan ízvilágot is élvezhet.

A fogások elékszítésére nagy odafigyelés mellett kerül sor, és arra is ügyelnek, hogy mindenki ráleljen az ízlésének megfelelő falatokra, emiatt is kapott helyet az étlapon számos hazai fogás és vegetáriánus étel is a thai és maláj fogások, és mediterrán ízek mellett.

Az étterem nem szeretne csalódást okozni az egészséges életmódot előnyben részesítő vendégeknek, így az ínyencek egészséges fogások, natúr húsok, saláták és a halak széles választékából válogathatnak kedvükre.

Az pedig csak hab a tortán, hogy az édeni ízek mellé édeni panoráma is társul: a Mala Garden Hotel és Étterem olyan kivételes helyen fekszik, hogy minden ideérkező vendég számára gyönyörű kilátás nyílik a balatoni tájra. 

Amikor leszáll az éj, a Mala Garden életre kel

A Mala Garden tökéletes helyszínéül szolgál a nyári buliknak is, hiszen egész nyáron keresztül pörgős fergeteges hangulatú bulikkal várják vendégeinket szombat esténként. Vendég és rezidens dj-k, vidám live konga show, és sok-sok izgalmas program várja a kedves érdeklődőket és bulizni vágyókat, amíg a nyár tart. 

A Mala Garden lenyűgöző kertjében maga a séta is hihetetlenül megnyugtató. Innen pedig csupán egyetlen kis lépés választja el a vendégeket a parti fövenytől. A szombat esti bulik után pedig nem is találhatnánk kellemesebb kikapcsolódást, mint a teraszon üldögélve szürcsölgetni a koktélunkat.

 

További szálláshelyek
+36 30 192 58 69 , +36 84 312 422
8600, Siófok, Batthyány Lajos utca 24.
https://hotelsungarden.hu/
+36 30 227 9850
8600, Siófok, Mikszáth Kálmán u. 77.