Gasztronómia

Van egy hely aminek a neve, ha azt mondjuk nyár, legalább annyi embernek ugrik be, mint az, hogy fagyi…

Ahova a legnagyobb világsztárok is úgy jönnek fellépni, hogy legalább annyira élvezik, mint a közönség…

Ugye tudod mi ez a hely?

 

Van egy hely aminek a neve, ha azt mondjuk nyár, legalább annyi embernek ugrik be, mint az, hogy fagyi…

Ahova a legnagyobb világsztárok is úgy jönnek fellépni, hogy legalább annyira élvezik, mint a közönség…

A hely, ami már 26 éve csábítja az igazán belevaló pasikat és csajokat Siófokra, hogy a hétnek mind a hét hat napján  kifulladásig  bulizzanak…

Ahol a nap első sugarai nem egy party romjaira esnek, hanem az extázisban tomboló tömegre…

Ahol egy este örökké megmarad…

Ugye tudod mi ez a hely?

Idén sem lehet nyár Palace nélkül! Az Ezüstparton elhelyezkedő komplexum, a Siófoki „night life” legmeghatározóbb szórakozó helyévé, mi több fogalommá vált.

Itt nincs megállás, nincs lustulás, hétfőtől szombatig, nem csak hazánk, de a világ legjobb dj-i pörgetik a legnagyobb slágereket és a közönséget.

A Palace már méreteit nézve is tekintélyparancsoló. Három szinten, medencés kerttel, számtalan belső pult vár több mint 3000 bulizni vágyót. A berendezés, a színek, a stílusos elegancia mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb hangulatban teljen az éjszaka (és a másnap reggel). Aki kedveli az elektronikus zenét, annak bármilyen válfaját, az megtalálja azt a partyt, amit soha nem fog elfeledni. És, hogy ott legyen a hab azon a bizonyos tortán, heti rendszerességgel megszervezett tematikus partyk egész armadája várja a szórakozni vágyókat: Európa legőrültebb bulija a Paint Glow festékparty, a lassan 20 éves múltra visszatekintő Habparty, All you can drink buli, Happy Hour Night Metzker Viktoriával (Dj of the year 2016) vagy épp Pool Party a medence mellett.

Tudjuk, hogy egy áttombolt éjszakán előfordul, hogy lecsúszik egy pár pohár alkohol, ami sajnos akadályoz abban, hogy autóval gyere és menj. De ne aggódj, mindenre gondoltunk!

Siófok területén egész éjjel Palace minibuszok közlekednek és ingyenes fuvart biztosítanak a Palaceba! Csak annyi a dolgot, hogy leinted az egyiket és beszállsz…a többit mi intézzük!

Idén nyáron is itt a helyed nálunk, a feltételek adottak a legnagyobb partykhoz. Már csak egy hozzávaló kell…a legfontosabb…TE!

 

További éttermek
+36 30 851 0888
Ma: 10:00 - 23:00
8600, Siófok, Fő tér 4.
http://www.bellaitaliasiofok.hu
+36 30 428 52 80
Ma: 12:00 - 22:00
8600, Siófok, Molnár Kapitány utca 11.
https://www.facebook.com/viztukor/
pangealajos@gmail.com
+36 20 435 73 37
Ma: 11:00 - 22:00
8600, Siófok, Fő tér 2.
https://www.facebook.com/backstagesiofok/